Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ V-strom Moy

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ Το avatar του/της VSTROMGS
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ REIGHMAN ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 1100 ΜΕ 1200 ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΣΤΙΣ 800 ΜΕΤΑ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 1000 ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ

V-Stromοπαρμένος Το avatar του/της Reignman

Re: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ V-strom Moy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Reignman
    Στο δικό μου κάνει ένα σκάσιμο μια στο τόσο (λες και σκάει γκαζάκι) είτε σε αλλαγή ταχύτητας, είτε σε άνοιγμα του γκαζιού ενώ η μηχανή ρολάρει ενώ πατάω συμπλέκτη. Μάλλον το injection αποβλακώνεται στιγμιαία. Δεν το έχω ελέγξει ακόμα με το μηχανικό μου. Μάλλον θα περάσω από κει μεθαύριο.
    Αν και καθυστερημένα πέρασα σήμερα από το μηχανικό μου. Μου είπε πως το σκάσιμο που άκουγα είναι φυσιολογικό και παρατηρείται και σε άλλα μοντέλα της Suzuki (όπως ο "κοντινός συγγενής" μας το SV).

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios

Exclamation

Καλη χρονια σε ολους παιδια,και παντα ακμαιοτατοι.
    Μιας και μιλαμε για προβλημα ,ακουστε τι επαθα εγω εχτες....
    Θα το αναφερω σαν παραμυθι γιατι μονο στα παραμυθια γινονται αυτα...

Εδω και καιρο αντιμετοπιζα προβληματα σχετικα με την μπαταρια (yuasa made in usa) τελος παντων,τι προβλημα?Απλα δεν κρατουσε φορτιση πανω τις, Ετσι νομιζα δηλ...
    Εχτες πηρα την μηχανη μου αφου ειχα φορτισει την εν λογω μπαταρια και κατεβαινω στο κεντρο της θεσσαλονικης για δουλιες,Η μερα ηταν φανταστικη,Εριχνε μια βροχηηηη!!! οχι καρεκλες αλλα τραπεζοκαθισματα,που πας ρε καραμητρο σκεπτομουν σε ολη την διαρκεια που πηγαινα στο κεντρο...
    Και ξαφνικα λεω δεν σταματας ρε Ηλια σε ενα περιπτερο να παρεις κανα τσιγαρακι??Χωρις να σβησω το μηχανακι ΝΑ ΣΟΥ!!! ΠΟΠ ΠΙΠ ΠΑΠ εσβησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τι εγινε ρε παιδια???????
    Παω να βαλω μπρος ΠΑΠΑΛΑ..
    Να σου αλλη μια ΠΑΠΑΛΑ.
    ! ΣΚΑΣΤΗΗΗΗΗ
    ΠΑΠΑΛΑ....
    Σαν καλος μαστορεσκι βγαζω την μπαταρια ανα χειρας την πηγαινω σε ενα Αλλο μαστορεσκι (και ολα αυτα στον καλο και βροχοηλιολουστο χειμωνα,Μου λεει,φιλε η μπαταρια ειναι DEAD.
    OK man του λεω εχεις να μοθ πουλησεις?Μαλιστα..
    Παω την βαζω στην μηχανη βαζω μπρος φευγω και μετα απο λιγο να σου παλι ΠΑΠ ΠΟΥΠ ΠΙΠ ΓΡΟΥΤΣ εσβησεεεεεε!!!!
    ΕΛΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΕΜΕΙΝΑΑΑΑΑ...
    ΠΟΥ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ???
    ΦΟΡΤΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ...
    ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙ....
    Βαζει το πολυμετρο να μετρησει του δινει ρευμα ΩΠΑ παιρνει μπρος και τσουπ διαπιστωση νο 1 το μηχανακι δεν δινει φορτισει στην μπαταρια,ΩΠΑ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙ ΠΑΠ ΠΟΥΠ ΤΣΙΝΓ ΧΑΜΙΛΩΝΕΙ Η ΤΑΣΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ 18 VOLT 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 Xανονται τα οργανα(σβηνουν) MAYDAY MAYDAY ΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ Σ Β Η Ν...............................(ΝΕΚΡΗ ΣΙΓΗ.) ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 8VOLT ΜΕΙΝΑΤΕ???? ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙς ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ 7 6 5 4 3 2 1 ΕΣΒΗΣΕΕΕΕΕ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΟ 2 ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Η ΠΗΝΙΑ.......
    κλαψ βγαλε κανα 500ευρω να μαστε μεσα...
    ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ SORRY POY SAS KOYRASA ALLA SYGRONOS PREPEI NA SAS DIASKEDASA

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Smile

Φιλε βεζούβιε γιατι ταλαιπωρηθηκές έτσι αγορι 'μ ? εεε ?

Μην εισαι και λίγο μαζώχας? λέω τώρα...
    Αφου το είπεσ στη αρχή ρε παλούκάρι...." Απλά δεν κρατούσε φόρτιση πάνω της, έτσι νόμιζες δηλάδη..."

Τι νόμιζες που το είπες και ήταν και ηλίου φαινότερο.....ΑΝΑΡΘΩΤΗΣ αγόρι μου ! Κρισταλ κλιαρ που λένε και οι φίλοι μας τα ζώα....

Και από συζητήσεις εδώ μέσα έχει αναφερθεί ξανά

Αυτό που μου φανηκέ περίεργο....500 ΓΙΟΥΡΟ ???

Αρ γιου σουρ ?

πολλα με ακούγονται αδερφέ...
    Drive It Like You Stole It

Κατσε ρε καρνταση ουτε 2 χρονων μηχανακι ειναι και να βγαλει ανορθωτη???
    Δεν το ειδα..
    που αναφερθηκε ξανα??
    500 ευρω εΑΝ αρπαξανε και τα πηνια.
    το test in Ανορθωτης πηνια εργασια καπου εκει ειμαστε,ηθελα να ξερα υπαρχει aftermarket ανορθωτης οχι suzuki με ψυκτρες??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    καλη χρονια & απο εμενα

πολλα προβληματα βλεπω, εμενα δοξα τω Θεο μεχρι τωρα

δεν μου εχει βγαλει τιποτα.

Talking

Οχι ρε Ηφαίστιε (μπαρντόν Βαζούβιε) δεν ειπα οτι αναφέρθηκε για τα μηχανάκια μας, προς Θεου

Δεν εχω ακούσει Στρομακι με τέτοιο πρόβλημα. Γενικά λέω έχει παίξει ανάλογη συζήτηση-απορία και τα μαστόρια αποφανθήκανε ότι είναι ανορθωτής.

Εγώ λέω μην βάλεις αφτερμαρκετ, βάλε το μαμίσιο γιατί δεν ξέρεις τι παιζετε, μπορει να σου κάνει παραξενιές.

τεσπα, ρώτα στο φορουμ με τα ανταλλακτικα για να σου πουν και τιμές, γιατί και πάλι ρε κολητέ...ειναι πολλά τα λεφτά....

Thumbs up

ΛΟΙΠΩΝ ΕΣΤΙ ΕΚΛΙΠΩΝ......

Αφου αφησα την μηχανη μεσα στο συνεργειο,οι επιστημονες-μηχανικοι,
    Βγαλανε τα εξεις συμπερασματα η αλλιως βλαβες 1 ανορθωτης , 2 πηνια 3 περιελιξη....
    Του τεστ ιν 300 ευροπουλα FINAL...
    Kαι λεω εγω τωρα,ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΕ ΜΕΝΑ???
    Και γυρναω πισω στα παλια (2 χρονακια οχι πολυ) ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΡΕ ΣΥ ΗΛΙΑ SUZUKI ΘΕΛΕΙΣ??? ΑΡ ΓΙΟΥ ΣΟΥΡ οπως λεει και ο φιλος μου ο zoudis..
    APANTHΣΗ ......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...
    ΚΑΙ ακουω και φωνες απο τους φιλους,γιατι ρε μααακα τι εχει το suzuki???
    E βεβαια τι εχει?Α ρε καημενε Ηλια δεν ηθελες το HONDA to VARKADERAKI,.....KALA NA ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ..
    Ε ρε το καλοκαιρι που ερχετε που θα πας vestromaki που θα πας? που θα πας?..
    Και θα παρω fazeraki kai μετα ας χαλας. ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.
    Τελος παντων μην δινετε και μεγαλη σημασια ,διοτι τα εχω παρει Παρα πολυ ασχημα με την ολη ιστορια και νιωθω σαν μπουφος αλλα και δικαιωμενος οταν στα τελη του καλοκαιριου στο meeting-touring στην κατερινη με το vstrom club ανοιξα ενα θεμα σχετικα με την αξιοπιστια του vstrom,kαι βρεθηκα να αντιμετοπιζω απαντησεις του τυπου Καλα ρε τι λες? θα μας τρελανεις?το vstrom να βγαλει προβληματα
    ??????????ΔΕν πας καλα...
    Βρε εγω μια χαρα παω,Η τσεπη μου ΟΧΙ.

ρε γμτ,σκεφτομαι να παρω το v-strom και αν <ακουω> τετοια
    πραγματα παθαινω
    εμενα ο τομεας αξιοπιστια με ενδιαφερει και μονο αυτος.
    δεν ξερω

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis77
    ρε γμτ,σκεφτομαι να παρω το v-strom και αν <ακουω> τετοια
    πραγματα παθαινω
    εμενα ο τομεας αξιοπιστια με ενδιαφερει και μονο αυτος.
    δεν ξερω
    Πήγαινε σε οποιαδήποτε υποκατηγορία της ενότητας "Μοντέλα" στο φόρουμ και διάβασε μερικούς τίτλους από δημοσιεύσεις....

Τί να λέμε τώρα...

ΟΛΕΣ οι μηχανές κάποια στιγμή θα βγάλουν κάποιο πρόβλημα. Το φόρουμ είναι γεμάτο από "στραβες" είτε αυτές αφορούν Dukati είτε Africa ή δεν ξέρω και γώ τι άλλο (Τα παραδείγματα τυχαία έτσι;; )

Το να σου τύχει ή όχι πιστεύω οτι είναι θέμα που εξαρτάται περισσότερο από άλλους παράγοντες (συντήρηση, χρήση, τύχη ίσως...) και λιγότερο από τη μάρκα...

Έτυχε μια στραβή στο φίλο Vezouvio που θα μπορούσε να τύχει σε μένα ή σε οποιονδήποτε κάτοχο V-Strom ή άλλης μηχανής....Γιατί το σύμπερασμα πρέπει να είναι το χειρότερο (αναξιόπιστα τα V-strom!!!) δεν καταλαβαίνω.....

Αν πραγματικά πιστεύεις οτι, αν είχαμε π.χ. ενότητα Transalp στο φόρουμ,τα πράγματα θα ήταν¨αγγελικά πλασμένα¨ με δεκάδες χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα....νομίζω πως κάνεις λάθος.

Και φυσικά είναι δικαίωμά σου να πάρεις ό,τι μηχανή γουστάρεις...ακόμα και να απορρίψεις το V-strom επειδή διάβασες οτι ένα V-strom έκαψε ανορθωτή !!!

Δεν έχω σκοπό να σε πείσω για τίποτα, απλά τη θεωρώ αστεία δικαιολογία απόρριψης μιας επιλογής.....

Φιλικά ε ; ;
    'Ενα Jameson με πάγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Πήγαινε σε οποιαδήποτε υποκατηγορία της ενότητας "Μοντέλα" στο φόρουμ και διάβασε μερικούς τίτλους από δημοσιεύσεις....

Δεν έχω σκοπό να σε πείσω για τίποτα, απλά τη θεωρώ αστεία δικαιολογία απόρριψης μιας επιλογής.....

Φιλικά ε ; ;

καλα τα λες. να ξερεις ομως οτι δεν πηρα μονο ως αφορμη τα γραφομενα του φιλου πιο πανω,αλλα οταν ρωτας κατοχους varadero,tdm,vstrom [φιλοι μου αυτοι]kai oi στρομαδες εχουν να αναφερουν καποια ψιλοπροβληματα,τοτε σου μπαινουν ιδεες και μια και θα δωσεις 8 με 10 χιλιαρικα αναρωτιεσαι,μηπως θα μου συμβει και σε μενα αυτο?επισης δεν εχω απορριψει αυτην μου
    την επιλογη,ισα-ισα που εξακολουθω να την επικροτω.το strom γουσταρω, το strom θα παρω.απλως θα ηθελα αυτα τα ψιλα που βγαζει ενιοτε να μην τα βγαζει.
    προσωπικα το προβλημα του φιλου πιο πανω το θεωρω μεμονομενο περισταστικο.
    αυτα τα ολιγα,παντα φιλικα καθως ορθια και ασφαλη χιλιομετρα

Cool

Ρε παιδιά, ρε παιδι'α ...χαλαρώστε....

θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω σε όλα με τον φιλό Αθανσδιμ. Μην τα βάζουμε ολά στο ιδιο σακί. Είναι τοσο γελοίο το θέμα "πρόβλημα Β-Στρομ", που ακόμα και το ίδιο τι ποστάκι ξεκίνησε από κάποιον που δεν ηξερε να ρυθμίσει το ρελάντι της μηχανής του (Αιντε ασχετοι παρτε πατινια) και το ειχε ρυθμιζμένο στις 800 στρ/λ και του έσβηνε....

Απο κει να καταλάβεις πόσο ΓΕΛΟΙΟ είναι το θέμα "Προβλημα Β-Στρομ". ΟΚ, προιόντα είναι, μηχανακια, καποια στιγμή μπόρει να βγάλουν και κάνα πρόβλημα. Μερσεντές 50.000 εουρο πέρνεις, και σου βγάζει πρόβλημα.

Εγώ πχ, Θενκς Γκοντ, 32.000χλμ έχω και δεν μου έχει βγάλει τιποτις (Σωστή - προσεκτική συντήρηση, σωστη-προσεκτική χρηση).

Αλλά είπαμε....αγοράζεις ότι θες....οτι κανει σε ΕΣΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ιτς γιουρ μανευ, ιτς γιουρ κολ.

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ Το avatar του/της VSTROMGS
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ

ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ

ΣΕΝΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ

1500ΧΛΜ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ

ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ

ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΤΟΣΑ

ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ

ΑΥΤΟ ΤΟ POSTAKI ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ

ΦΙΛΕ ZOUDI

Lightbulb

OK ρε παλικάρι.
    Ριχνε και καμία ματιά στο μανιουαλ...δε'ν κακό...

εκει τα λεει και όλα...

ΥΓ. Και μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ στο δικτυο γιατι είναι ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ και εσύ δεν φωνάζεις, ετσι δεν είναι ?

Sorry εαν με αυτα που εγραψα προβληματισα καποιος πιθανους αγοραστες,
    ΟΤΑΝ σκας τα ευροπουλα ομως αρχιζεις και στροφαρεις αναποδα...
    Το να καψει ανορθωτη ειναι ενα προβλημα που μπορει να το βγαλει οποιοδηποτε μηχανακι,ειτε honda bmw suzuki ktl...
    Το να καψει και τα πηνια και να παμε και σε περιελιξη,ΜΟΝΟ ΤΟ VSTROM MOY TO KANEI.
    Oso αφορα την αξιοπιστια,του VSTROM εχουν αναφερθει καποια παιδια,για ευαισθησια του κιβωτιου,για θορυβο στης δαγκανες των φρενων λογω μποσικων που εμφανιζετε κυριως στις πισω δαγκανες.
    Θα μου πει καπιος ρε σι φιλε τι περιμενες???
    Οταν σου δινει η suzuki μηχανακι των 8000 eyro που να σκιζει τον ανταγωνισμο,απο καπου πρεπει να τα βγαλει.
    Οποτε ριχνει την ποιοτητα των υλικων πραγμα που γινετε,και η αξιοπιστια παει περι πατρις.
    Μπορει το transalp να υπολειπετε κατα πολυ το strom moy αλλα περι αξιοπιστιας του δινει ρεστα,και πιστευω να συμφωνουμε ολοι σε αυτο.
    Αυταα.....
    final cost εχτες 320 ευρω.

το κουφο δεν σας το εΙΠΑ.....Εκαψε και σηρηνα συναγερμου ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ????

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. paraeisagwgis v-strom-πρόβλημα με την άδεια
    από camman στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2009, 23:35
  2. Γιατρέ έχω πρόβλημα με την ερωτική πράξη
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2006, 21:30
  3. Πρόβλημα με την αλυσίδα! (CBF-600)
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 16:37
  4. Προβλημα Με Την Σελλα Του Kle 500
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 11:03
  5. Προβλημα Με Την Φορμα Μου
    από Tigas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 13:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •