Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: FreedConn T-COM VB

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Ποιός μιλάει ακόμα στο τηλέφωνο; 2024 έχουμε, όχι 1983.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ρε την παλεύετε καθόλου;

Η ενδοεπικοινωνία γ@μάει, ακούς τις μουσικάρες σου κάνοντας την αγαπημένη σου διαδρομή ή/και μιλάς με τον βλαμμένο που μόλις προσπέρασες.
    Tου λες ότι τονΕ γ@μησες και άλλα τέτοια ωραία!

Επιπλέον αν συναντήσεις κάτι μπορείς να ενημερώσεις και τους πίσω, αν σου συμβεί κάτι μπορείς να ενημερώσεις, επικοινωνείς με άνεση με τον/τη/το (για να είμαστε και σωστοι ) συνεπιβάτη/ιδά σου οπότε το ταξίδι γίνεται πιο ευχάριστο και για τους δύο κ.λπ.
    Αν τώρα ο/η/το συνεπιβάτη/ιδα γκρινιάζει, ή τον/την/το κατεβάζεις σε κάποιο ασφαλές για στάση σημείο, ή το παίρνεις αποφαση ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή συνεπιβάτη/ιδας/συμβίας/συζύγου/φίλου κ.λπ.

Μέλος
    Στα του αρχικού ερωτήματος, θα συμφωνήσω με τον δικηγόρο.
    Κάνει τη δουλειά του στα λίγα χιλιόμετρα αλλά όσο ανεβαίνει ο θόρυβος ούτε σε ακούν γιατί δεν έχει noise cancellation στο μικρόφωνο ούτε τους ακούς γιατί τα ηχεία του είναι μέτρια και όχι αρκετά δυνατά.
    Επιπλέον απαντάει μόνο του αν δεν σηκώσεις και αν σε πάρει κάποιος άλλος τερματίζει την προηγούμενη και απαντάει την καινούρια.
    Έχω βρεθεί να μιλάω σε επαγγελματικό τηλεφώνημα και ξαφνικά να έχω άλλον πελάτη απέναντι μου στη γραμμή χωρίς καν να το καταλάβω (ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα)
    Αντίθετα με το cardo edge (και το black που είχα παλαιότερα) δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι πάνω σε μηχανή, μπορώ να ακούω ανεξαρτήτου ταχύτητας (σε υψηλές ταχύτητες χρειάζονται ωτοασπίδες).
    Γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Τώρα για την χρήση του intercom πάνω σε μηχανή, ειλικρινά δεν έχω ποτέ πιάσει τον εαυτό μου να κάνει μ@λ@κί@ οδηγώντας επειδή μιλάω/ακούω με εξαίρεση να έχω ξεχάσει να στρίψω στην έξοδο που πρέπει. Βέβαια αυτό το έχω πάθει και αν είμαι χαμένος στις σκέψεις μου αλλά είναι πιο συχνό το φαινόμενο λόγω του intercom

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Ρε την παλεύετε καθόλου;

Η ενδοεπικοινωνία γ@μάει, ακούς τις μουσικάρες σου κάνοντας την αγαπημένη σου διαδρομή ή/και μιλάς με τον βλαμμένο που μόλις προσπέρασες.
    Tου λες ότι τονΕ γ@μησες και άλλα τέτοια ωραία!

Επιπλέον αν συναντήσεις κάτι μπορείς να ενημερώσεις και τους πίσω, αν σου συμβεί κάτι μπορείς να ενημερώσεις, επικοινωνείς με άνεση με τον/τη/το (για να είμαστε και σωστοι ) συνεπιβάτη/ιδά σου οπότε το ταξίδι γίνεται πιο ευχάριστο και για τους δύο κ.λπ.
    Αν τώρα ο/η/το συνεπιβάτη/ιδα γκρινιάζει, ή τον/την/το κατεβάζεις σε κάποιο ασφαλές για στάση σημείο, ή το παίρνεις αποφαση ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή συνεπιβάτη/ιδας/συμβίας/συζύγου/φίλου κ.λπ.
    Στα τονισμένα συμφωνώ. Όλες οι υπόλοιπες χρήσεις προσωπικά μου είναι αδιάφορες. Πάνω στη μηχανή θέλω απλώς να απολαμβάνω τη βόλτα, το τοπίο, τους ήχους της μοτοσυκλέτας, κτλ. Είμαι με τον δόκτωρ σε αυτό.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Ποιός μιλάει ακόμα στο τηλέφωνο; 2024 έχουμε, όχι 1983.
    κάποιοι εδώ μέσα έχουν και οικογένειες και δεν πάνε από καφετέρια σε καφετέρια γιατί ταξιδεύουν .....

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα την παραγγείλω τελικά, καλό είναι να έχω και στο δεύτερο κράνος μια ενδοεπικοινωνία

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Στα τονισμένα συμφωνώ. Όλες οι υπόλοιπες χρήσεις προσωπικά μου είναι αδιάφορες. Πάνω στη μηχανή θέλω απλώς να απολαμβάνω τη βόλτα, το τοπίο, τους ήχους της μοτοσυκλέτας, κτλ. Είμαι με τον δόκτωρ σε αυτό.
    Πολύ ωραία, ας κάνει λοιπόν ο καθένας τη χρήση που επιθυμεί με τη μοτοσυκλέτα του ή/και τον εξοπλισμό του και ας μη "κρίνουμε/κατακρινουμε" ο ένας τις επιλογές του άλλου.

Εγώ πχ αν πάω να θαυμάσω τη φύση το πιθανότερο είναι να προκαλέσω ατύχημα γιατι θα με πάρει ο ύπνος.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Πολύ ωραία, ας κάνει λοιπόν ο καθένας τη χρήση που επιθυμεί με τη μοτοσυκλέτα του ή/και τον εξοπλισμό του και ας μη "κρίνουμε/κατακρινουμε" ο ένας τις επιλογές του άλλου.

Εγώ πχ αν πάω να θαυμάσω τη φύση το πιθανότερο είναι να προκαλέσω ατύχημα για θα με πάρει ο ύπνος.
    Ναι, και εγώ το έχω αυτό....

Τις συντριπτικά περισσότερες φορές που έχω κοντέψει να τρακάρω, είναι επειδή πήγαινα χαλαρά και δεν ήμουν σε πλήρη εγρήγορση...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γιατί υπάρχουν τα φόρα τότε;!
    Life begins at 45°.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Γιατί υπάρχουν τα φόρα τότε;!

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx

Εγώ πχ αν πάω να θαυμάσω τη φύση το πιθανότερο είναι να προκαλέσω ατύχημα γιατι θα με πάρει ο ύπνος.
    Μαζί σου 100%
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Επίθεση στο BLOKA.COM απο ΜΜΕ
    από Κανένας στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2005, 23:24
  2. Bloca.com
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2004, 13:21
  3. Mπλόκα.COM !!!!
    από Julius στο forum Off topic