Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Επίσκεψη στο εστιατόριο Δέλτα (** MIchelin) στις 9 ή 10 Ιανουαρίου.

Παλαιό μέλος
    Θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος mod μπορει να το κλειδωσει. Αν καποιος ενδιαφερεται να επικοινωνησει για κατι ουσιαστικο επι του θεματος, μιλαμε μεσω pm.

Ευχαριστω.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος mod μπορει να το κλειδωσει. Αν καποιος ενδιαφερεται να επικοινωνησει για κατι ουσιαστικο επι του θεματος, μιλαμε μεσω pm.

Ευχαριστω.
    Τι συνέβη αγαπητέ "μέτοχε", άρχισαν να απαντούν τα "γίδια" και ξεφεύγει;

Παλαιό μέλος
    Να ξεφυγει απο τι; Ο σκοπος του νηματος ηταν πολυ συγκεκριμενος.
    Δεν ειχα καμια απορια να μαθω αν το Χ μελος εχει ευαισθητους καλυκες ή οχι. Αλλα μιας και περιμενω απαντηση για την προσκληση που εκανα καθε φορα που καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του μπαινω και διαβαζω. Οποτε λεω πως μου ειναι πιο ευκολο να γινει η επικοινωνια μεσω pm.

Btw, επειδη δε μου αρεσει να μου βαζουν λογια στο στομα, δεν αποκαλεσα κανεναν απο τους συμμετεχοντες γιδι. Πλην ενος, κανεις απο οσους απαντησαν δεν εχουν παει να δοκιμασουν στο Δελτα και μετα μπηκαν να γραψουν οτι δεν τους εκανε καμια αισθηση. Μενουμε απλα σε μια εντυπωση σχηματισμενη απο προκαταληψεις. Το κλασικο "ειναι μικρα πιατα, θα φαμε και μετα θα πειναμε" που λενε οι περισσοτεροι που δεν εχουν φαει ποτε στη ζωη τους menu degustation.

Και μια ερωτηση σχετικα με το forum. Ειναι λαθος το να ζητησω να κλειδωθει ενα θεμα που ανοιξα εγω;

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε... ο κάθε ένας μπορεί να γράψει και να σχολιάσει ότι γουστάρει και στο παρόν θέμα δεν έχει ειπωθεί κάτι που να παραβαίνει κάποιο κανόνα.

Τα νήματα δεν ανοίγονται για να κλειδώνουν. Ανοίγονται για να γίνει συζήτηση. Το ότι δεν σε βολεύει εσένα να μπαίνεις μέσα στο νήμα για να δεις αν σου απάντησε κάποιος, δεν είναι λόγος να κλειδωθεί.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη πρόταση σου, μπορεί είτε να σου στείλει pm, είτε να το γράψει εδώ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε... ο κάθε ένας μπορεί να γράψει και να σχολιάσει ότι γουστάρει και στο παρόν θέμα δεν έχει ειπωθεί κάτι που να παραβαίνει κάποιο κανόνα.

Τα νήματα δεν ανοίγονται για να κλειδώνουν. Ανοίγονται για να γίνει συζήτηση. Το ότι δεν σε βολεύει εσένα να μπαίνεις μέσα στο νήμα για να δεις αν σου απάντησε κάποιος, δεν είναι λόγος να κλειδωθεί.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη πρόταση σου, μπορεί είτε να σου στείλει pm, είτε να το γράψει εδώ.
    Δεκτο. Προφανως ειναι κατι που εχει να κανει με το τωρινο administration, μιας και αντιστοιχα αιτηματα στο παρελθον ειχαν γινει δεκτα. Εξου και η απορια μου.

Ο λογος που ζητησα να κλειδωθει ηταν καθαρα πρακτικος παντως και τον εξηγησα. Δεν υπονοησα πουθενα οτι παραβαινονται κανονες.

ΥΓ: Χαρη το μετοχος γιατι εντος εισαγωγικων ρε συ; Τοσα πακετα εχουμε χωσει για να σωθει η εταιρεια.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Δεκτο. Προφανως ειναι κατι που εχει να κανει με το τωρινο administration, μιας και αντιστοιχα αιτηματα στο παρελθον ειχαν γινει δεκτα. Εξου και η απορια μου.

Ο λογος που ζητησα να κλειδωθει ηταν καθαρα πρακτικος παντως και τον εξηγησα. Δεν υπονοησα πουθενα οτι παραβαινονται κανονες.

ΥΓ: Χαρη το μετοχος γιατι εντος εισαγωγικων ρε συ; Τοσα πακετα εχουμε χωσει για να σωθει η εταιρεια.
    αφου είπες ότι πούλησες

Παλαιό μέλος
    Είμαι σίγουρος. Έχεις να προτείνεις κάτι από pairings ή παραγγείλατε a la carte;
    Πήραμε το fixed menu με τ 12 πιάτα μόνο

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    αφου είπες ότι πούλησες

Αυτό κάνετε όσοι πουλάτε μετοχές που είναι στα πάνω τους; πάτε σε μισελενάτα;

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos

Btw, επειδη δε μου αρεσει να μου βαζουν λογια στο στομα, δεν αποκαλεσα κανεναν απο τους συμμετεχοντες γιδι. Πλην ενος, κανεις απο οσους απαντησαν δεν εχουν παει να δοκιμασουν στο Δελτα και μετα μπηκαν να γραψουν οτι δεν τους εκανε καμια αισθηση. Μενουμε απλα σε μια εντυπωση σχηματισμενη απο προκαταληψεις. Το κλασικο "ειναι μικρα πιατα, θα φαμε και μετα θα πειναμε" που λενε οι περισσοτεροι που δεν εχουν φαει ποτε στη ζωη τους menu degustation.
    Για να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση, το δικό μου σχόλιο ήταν ατάκα τύπου Bruce Willis Die Hard, για την πλάκα της ατάκας και μόνο.

Ούτε κρίνω κανέναν που π.χ. πάει να φάει, ούτε και παρεξήγησα το σχολιό σου για τα ''πολύ γίδια'' πλην του αστείου που μου γέννησε εμένα.

Το μόνο που κρίνω είναι ο ευατός μου, το σχόλιό μου είναι χιουμοριστική αυτοειρωνία.

Ολα καλά, και όσοι πάτε, καλά να περάσετε.
    Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 02/01/2025 στις 17:25. Αιτία: Λάθος λέξη - ορθογραφία
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Αυτό κάνετε όσοι πουλάτε μετοχές που είναι στα πάνω τους; πάτε σε μισελενάτα;

Ναι ρε κορόιδο, όχι σαν και σένα που με τα λεφτά από τις λαιμαριές
    πήγες Τομπουκτού.....άκου ρε που πήγε...ΤΟΜΠΟΥΚΤΟΥ!!!!!!!!!!....

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε κορόιδο, όχι σαν και σένα που με τα λεφτά από τις λαιμαριές
    πήγες Τομπουκτού.....άκου ρε που πήγε...ΤΟΜΠΟΥΚΤΟΥ!!!!!!!!!!....

Για μέχρι εκεί έφταναν, αφενός,
    Και αφετέρου, κάνουν τρομερά λουκάνικα εκεί

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Επειδή πηγα με την γυναίκα μου σε μια ξεχωριστή περίπτωση για εμάς μπορώ να σου πω πως δεν μετανοιωσα ούτε ένα ευρώ από όσα δώσαμε, ήταν εμπειρία που σου μένει
    Μήπως έχεις παει CTC και Soil να συγκρίνεις;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Εγώ σε εστιατόριο με αστέρι/ια Michelin δεν έχω φάει. Έχω φάει όμως στο FUGA του οποίου ο ιδιοκτήτης ξέρω πως έχει και εστιατόριο με αστέρι Michelin. Τα πιάτα στο FUGA είναι αντίστοιχου επιπέδου αλλά μου εξηγήθηκε πως δεν θέλουν να έχουν κι άλλο εστιατόριο με Michelin καθώς η διατήρηση τέτοιου εστιατορίου είναι ιδιαίτερα δαπανηρή υπόθεση και στη χώρα μας μάλλον ασύμφορη.

Ίσως οι τιμές στο FUGA να είναι ελάχιστα πιο χαμηλές. Εγώ δεν ανήκω στους ανθρώπους που έχουν αυτού του επιπέδου την γευσιγνωσία και είχα τη τύχη να φάω εκεί σε επαγγελματικό τραπέζι. Για να είμαι ειλικρινείς, θα πω πως λίγο κορόιδευα και λίγο τις "λειψές" μερίδες των γκουρμέ εστιατορίων. Μετά όμως από την εμπειρία στο FUGA κατάλαβα πως δεν πρόκειται για μια εμπειρία συνυφασμένη με το να γεμίσεις το στομάχι σου, αλλά πραγματικά για να ανακαλύψει νέες γεύσεις ο ουρανίσκος σου και αυτό που μου έχει μείνει είναι η αίσθηση εκρήξεων γεύσεων σε συνέχεια στην ίδια μπουκιά. Από τότε κατάλαβα πως πρόκειται για κάτι άλλο και όχι ακριβώς για τη λογική πάμε να φάμε. Πάντως δεν το ξανακορόιδεψα ποτέ από τότε. Δεν θεωρώ πως έγινα γευσιγνώστης αλλά σίγουρα και ο πιο αδαείς θα ζήσει μια διαφορετική και αντιληπτή εμπειρία.

Τα χρήματα σε κάθε περίπτωση είναι πολλά και πρέπει ή να σου περισσεύουν για να μπορείς να το κάνεις ή να είναι μια πολύ ειδική περίπτωση που θα αξίζει αυτό το τραπέζι. Μπορώ να καταλάβω και όσους ασχολούνται με τη μαγειρική και από χόμπι στο σπίτι τους σε υψηλό επίπεδο να θέλουν να γεύονται τέτοιες κουζίνες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Προφανως και το να φας σε ενα τετοιο εστιατοριο
    ειναι το ιδιο "αχρηστο" οπως τα πολλα κυβικα και αλογα
    που εχουν τα "αχρηστα" μοτοσακα

Αν εχεις πολλα λεφτα ή εισαι του χωρου ή οτιδηποτε θα πας
    και κατα πασα πιθανοτητα θα το ευχαριστηθεις(δεν εχω παει-δεν ξερω)
    Εγω ευχαριστως θα πηγαινα αν με κερνουσε καποιος

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Εγω ευχαριστως θα πηγαινα αν με κερνουσε καποιος
    Γιατί, οι υπόλοιποι τι θα κάναμε νομίζεις;

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βιντεάκια (2) από Σέρρες στις 28-10-07
    από kapoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5