Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Πως να ξεκινήσω enduro?

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Papower Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύτηκα λίγο, οπότε το wr250f δεν είναι street legal εντούρο; Επίσης, δεν βλέπω να υπάρχει wr R μοντέλο στο site της yamaha και όλα τα υπόλοιπα που βλέπω μάλλον είναι για motocross γιατί είναι εντελώς γυμνά, ούτε φώτα δεν έχουν πάνω.
    Νομίζω έπεσες και στην περίπτωση.Είχα διαβάσει πριν 3-4 χρόνια ότι τα καθαρόαιμα εντούρο της Yamaha (όπως το WR250F) να μην βγάζουν πινακίδες .Για σιγουριά μίλα με κάποιο επίσημο κατάστημα της εταιρείας.
    Το dual sport WR250R δεν υπάρχει πια,η παραγωγή του έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια.
    Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι τα καθαρόαιμα εντούρο έχουν σφιχτό πρόγραμμα συντήρησης και η χρήση τους στο δρόμο θα συντομεύσει τον χρόνο φρεσκαρίσματος/επισκευής στο μοτέρ.
    RIDE MORE TALK LESS

Νέο μέλος
    Κατάλαβα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που τα ξεκαθάρισες λίγο τα πράγματα στο μυαλό μου, γενικά όπως το βλέπω λέω να πάω ρε παιδιά σε ένα dual-sport να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μάθω λίγο με αυτό και μετά βλέπουμε, μάλλον για το crf300l με βλέπω. Γενικά περίμενα ότι σε μηχανάκια dual θα υπήρχαν περισσότερες επιλογές, αλλά τα βλέπω πολύ περιορισμένα τα πράγματα, μάλλον δεν τα προτιμάει πολύς κόσμος οπότε δεν βγάζουν οι εταιρείες.

Παλαιό μέλος
    Δυστυχώς κάποτε χοντρικά ως το 2000 υπήρχαν πάρα πολλές επιλογές σε δίχρονα και τετράχρονα dual sport από 125-200 έως 600-650 cc.

Μετά ήρθε η εποχή της εξειδίκευσης και στραβωσε λίγο η κατάσταση.

Τώρα είναι της μόδας τα μεγάλα ον οφ που τα ονόμασαν adventure. H κατηγορία των μικρών dual sport τώρα αρχίζει να κινείται σιγά σιγά πάλι. Στα μεσαία κυβικά σε μονοκύλινδρο δεν παίζει κάτι ενδιαφέρον ακόμα.

Νέο μέλος
    Δεν πειράζει τι να κάνουμε θα προχωρήσουμε λογικά με το crfακι και βλέπουμε, έτσι κι αλλιώς είμαι τόσο νουμπάς στο θέμα που λογικά πολύ μου είναι και αυτό . Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ όλους σας για την πολύτιμη βοήθειά σας σε όλα τα ερωτήματα που έθεσα, να είστε καλά και καλές βόλτες!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. πως να σου γαμουν τη ψυχολογια!και να εχεις μετα στενη επαφη με καδο!
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 08:27
  3. Πως να φτιάξετε αεροπλανάκι με κινητήρα απο μύγες
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2004, 15:25
  4. πώς να αποφεύγουμε τους αστυνομικούς
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 12:03
  5. Πως Να Κανεις Ευτυχισμενη Μια Γυναικα