Εγώ θα ήθελα ένα φίλτρο "εκτός από παπιά/σκούτερ"
Και στο τέλος καταλήγω να επιλέγω όλα τα άλλα είδη όπως λέει και ο Blitzer.
Δεν είναι "ακατόρθωτο" αλλά είναι σπαστικό..
Γενικότερα όμως, ένα φίλτρο "εκτός από" θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Όταν έψαχνα αυτοκίνητο πριν από κάποια χρόνια πολύ θα ήθελα ένα φίλτρο ΕΚΤΟΣ από TAXFREE. Δηλαδή, WTF, υπάρχει η επιλογή να βλέπεις ΜΟΝΟ TAXFREE, αλλά να τα εξαιρείς όχι!
Οπότε αν ποτέ κανένας "παράγοντας" που εμπλέκεται με το car.gr τύχει να διαβάσει αυτό το νήμα, το να μπορείς να εξαιρέσεις πράγματα από την αναζήτηση θα βοηθούσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
εγω εχω ενα bookmark που ειναι οι μαρκες που θελω (μια φορα το κάνεις και ξεμπερδευεις), μονο ιδιωτες, δημιουργια 3 μερες (αφου μπαινω καθε μερα τα παλιοτερα τα εχω δει), κυβικα, χρονολογιες κτλ. αν θελω να κανω αλλαγη την κανω πανω σε αυτη τη λιστα. το bookmark ομως βολευει πολυ γιατι τις δυσκολες αλλαγες -οπως το να ξυλωσεις ολα τα κινεζικα- το εχεις ετοιμο καθε φορα που μπαινεις.
πχ τωρα στα αμαξια εχω αυτο->https://www.car.gr/classifieds/cars/...6&sort=dm&st=2 που ειναι λιγο λαθος για την αναζητηση που κανω αλλα επειδη βγαζει το πολυ 15 σελιδες και το καρ ειναι το χομπυ μου δεν με πειραζει...
Υπάρχει επιλογή για τύπο μηχανής (naked, on/off, adv, cafe racer, κτλ).
Spoiler:Εμφάνιση
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Ναι, αυτό λέω. Αν θες να δεις όλες τις μοτοσικλέτες, πρέπει να τσεκάρεις τα πάντα (on/off, naked, adv, super sport, cafe racer, choper κτλ) και να αφήσεις ξετσεκάριστα τα παπάκια και τα σκούτερ.
Πράγμα που γίνεται, αλλά δεν είναι και το πιο βολικό..
Αυτό ας πούμε το κάνω όταν θέλω να δω τι μεταχειρισμένες μηχανές παίζουν στην πόλη μου.
Ξέρω οτι μπορώ να αποθηκεύσω αναζήτηση με συγκεκριμένα κριτήρια και αφού την φορτώσω να τα αλλάξω, αλλά και πάλι.. Είναι Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Ρώμης..
μπορείς μια φορά να παιδευτείς λίγο αλλα αν το σώσεις θα είναι πάντα σωσμένο και διαθέσιμο στις αναζητήσεις σου
όπως και διάφορες άλλες αναζητήσεις με ανάλογα κριτήρια
πάντως για το θέμα που συζητάτε για να βγουν συμπεράσματα θα έπρεπε να συγκριθούν και με τα παραδοσιακά μοντέλα. Προσωπικά αυτή την συμπεριφορά την παρατηρώ σε όλα τα best seller των παραδοσιακών κατασεκυαστών. Δεν ξέρω σε τι ποσοστό, όμως αυτή η κίνηση μου λέει λάθος αγορά οπότε δεν μου φταίει το προιόν αλλά εγώ που το αγόρασα
you rise you fall you're down then you rise again
Ξεμεινα απο τακακια την Παρασκευη, ναι, χαμπαρι δεν πηρα, κοντεψε να ακουμπησει μεταλο με μεταλο, κι ετσι σταματησα στο πρωτο συνεργειο που βρηκα να τα αλλαξω.
Μεταξυ αλλων ειδα οτι ειναι και αντιπροσωπος πολυ γνωστης κινεζικης μαρκας οποτε τον ρωτησα πως πανε "αυτα" τα κινεζικα.
Δεν ειναι αλλο αντιπροσωπος μου ειπε, οχι γιατι εχουν κατι κακο, ειναι τιμια για τα λεφτα τους, και οσο καιρο ηταν αντιπροσωπος δεν ειδε κατι διαφορετικο αποτι σε αλλες μαρκες σε βλαβες και ποιοτητα.
Το προβλημα ηταν οτι τον εξεθετε συνεχεια η αντιπροσωπεια σε ανταλλακτικα.
Κανενα στοκ.
3 μηνες αναμονη για απλα πραγματα και εμεναν οι πελατες χωρις μηχανη.
Πολλες φορες μαλιστα και παραδοση λαθος κωδικων οποτε extra καθυστερησεις.
Ε και για να μην χαλασει το ονομα του και την πελατεια του την εστειλε στον αγυριστο.
Ξεφευγουμε πολυ απο το θεμα, αλλα ειχα αυτην την κουβεντα με τον μηχανικο μου. Πηγα να μου κανει ενα τσεκαρισμα στο fazer που μαστορεψα (μου εσφιξε κανα δυο βιδες που δεν ειχα τσεκαρει) και πανω στη συζητηση σχολιασα το ποσο ευκολα εβρισκα ο,τι χρειαζομουν απο ανταλλακτικα- για μια μηχανη 20 χρονων. Ετοιμοπαραδοτα τα γνησια, σε aftermarket διαλεγα ποιο μαγαζι ειναι πιο κοντα μου για να τα παρω, ακομα και στο aliexpress βρισκεις απειρα πραγματα. Και μου λεει να δουμε ολοι αυτοι που παιρνουν τα κινεζικα τι θα βρισκουν σε πεντε χρονια για τα μηχανακια τους. Ειναι ενα θεμα κι αυτο, που πιθανως δεν το σκεφτεται αρκετος κοσμος. Τωρα θα μου πεις ποσοι απο τους κατοχους θα την εχουν ακομα μετα απο πεντε χρονια. Θα ειναι προβλημα του επομενου.
Θα είναι πρόβλημα του επόμενου, ΑΝ και μόνο ΑΝ καταφέρει να το πουλήσει.
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι τα Κινέζικα του "κιλού" τα παντρεύεσαι.
Τα αγοράζεις καινούργια σε χαμηλή τιμή για να έχεις την εγγύηση και το κεφάλι σου "ήσυχο" αλλά στα 2 / 3 χρόνια ή θα καταφέρεις να την πουλήσεις μισή τιμή (αν είναι κάποιο από τα πιο εμπορικά / επιτυχημένα μοντέλα) ή θα την παντρευτείς, ή θα την εγκαταλείψεις στην αποθήκη τρώγοντας όλη τη χασούρα και θα πας για νέα..
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ΕΓΩ. Αν έχω δίκιο ή άδικο.. άλλο θέμα!![]()
Εντάξει για τα εμπορικά μοντέλα τουλάχιστον τύπου 525 dsx, 450 mt, himalyan των 6.000 € δεν νομίζω ότι θα τα βρίσκεις στην διετία στα 3 χιλιάρικα. Επίσης αν το οποιοδήποτε μηχανάκι είναι σχετικά αξιόπιστο και λειτουργικό αν και μη εμπορικό δεν χρειάζεται να εγκαταλειφθεί σε καμία αποθήκη, απλά το βάζεις στην τιμή που πρέπει για να φύγει.