Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 78

Θέμα: 28/02/2023... δυο χρόνια μετά...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Μεγαλειώδης η συγκέντρωση, ήταν τόσο πολύς ο κόσμος που μέχρι Ομόνοια, κάποια στιγμή, είχε μπλοκάρει ο κόσμος.
    Συνημμένο 460354
    Ελπίζω να το πάρει το μήνυμα η -όποια- κυβέρνηση, να αλλάξει ρυθμό και έργα, και αντί να πάει να βγάλει τον κόσμο τρελό, να προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη και τα στραβά.
    Δύσκολο αλλα μακάρι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Δεν έχω ζήσει τέτοιο πράγμα στα 40+ χρόνια που πάω σε συλλαλητήρια, διαδηλώσεις.
    Απίστευτα πολύς κόσμος.

Μύνημα εστάλη.

Αυτό που είναι απογοητευτικο είναι ότι δύο χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ασφάλεια των τρένων και το πόρισμα αυτό λέει στην ουσία.
    Ζούμε από τύχη.
    Σε όλα τα επίπεδα.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Αυτό που είναι απογοητευτικο είναι ότι δύο χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ασφάλεια των τρένων και το πόρισμα αυτό λέει στην ουσία.
    Αντι να φτιάξουν την τηλεματική την επόμενη μέρα, φρόντισαν για το μπάζωμα...

Ζούμε από τύχη.
    Σε όλα τα επίπεδα.
    Ξεκάθαρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Δεν έχω ζήσει τέτοιο πράγμα στα 40+ χρόνια που πάω σε συλλαλητήρια, διαδηλώσεις.
    Απίστευτα πολύς κόσμος.

Μύνημα εστάλη.

Ζούμε από τύχη.
    Σε όλα τα επίπεδα.
    40 χρονια διαδηλωσεων τι ακριβως θετικα αποτελεσματα εχουν φερει?

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Λαός πολύς και εδω Καλαμάτα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	c27ac672-8326-4d45-9e67-483c45ac8226-1-768x1024.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	109,4 KB 
ID:	460360

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Πετάχτηκα κι εγώ ένα δυωράκι. Απίστευτη κοσμοσυρροη!!! Το κλίμα ήταν απίστευτο μέχρι την επίσημη λήξη.

Επειδή, διαβάζω αλλά έχω και δικούς μου, που λένε "so what?"... τι να πω. Εγώ ρε παιδιά, μέχρι εκεί μπορώ. Να βγώ και να φωνάξω για αυτά που συμβαίνουν για τώρα, και μετά στις εκλογές να συμμετάσχω πρωτίστος και να επιλέξω ότι καλύτερο θεωρώ για όλους και όχι για την βόλεψή μου.

Να κάτσω στον καναπέ άπραγος, δεν μου πάει, παρόλο που είναι το πιο εύκολο.
    Απο την άλλη, να πάρω κανα όπλο και να καθαρίζω κόσμο, πάλι δεν μου πάει. Όποιος έχει τα κάκαλα, ας το κάνει.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    To πρώτο θετικό που ήρθε πριν τη διαδήλωση, προφανώς για να κατευνάσουν κάπως τα πνεύματα, ήταν η παραδοχή ότι υπήρχε εύφλεκτο υγρό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Πόσο χειρότερα θα ήμασταν χωρίς αυτά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    To πρώτο θετικό που ήρθε πριν τη διαδήλωση, προφανώς για να κατευνάσουν κάπως τα πνεύματα, ήταν η παραδοχή ότι υπήρχε εύφλεκτο υγρό.
    το προβλημα οπως το βλεπω εγω με το φτωχο μου το μυαλο
    ειναι οτι θα βρουν 2-3 αποδιοπομπαιους τραγους να τους
    φορτωσουν την ευθυνη για την παρανομη μεταφορα αυτου του φορτιου και καπως ετσι θα ξεχαστουν οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ευθυνες ΟΛΩΝ τα τελευταια 30 χρονια για το πως φτασαμε να συγκρουστουν 2 τραινα.Το τι εγινε μετα ή το αν ειχε καποιο φορτιο που δεν επρεπε για μενα ειναι λιγοτερο εγκληματικο απο τα οσα ΔΕΝ εκαναν ωστε να μην φτασουμε μεχρι το ατυχημα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    το προβλημα οπως το βλεπω εγω με το φτωχο μου το μυαλο
    ειναι οτι θα βρουν 2-3 αποδιοπομπαιους τραγους να τους
    φορτωσουν την ευθυνη για την παρανομη μεταφορα αυτου του φορτιου και καπως ετσι θα ξεχαστουν οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ευθυνες ΟΛΩΝ τα τελευταια 30 χρονια για το πως φτασαμε να συγκρουστουν 2 τραινα.Το τι εγινε μετα ή το αν ειχε καποιο φορτιο που δεν επρεπε για μενα ειναι λιγοτερο εγκληματικο απο τα οσα ΔΕΝ εκαναν ωστε να μην φτασουμε μεχρι το ατυχημα
    μοιρασμα πολιτικων ευθυνων ειναι σαν να μην φταιει κανενας. αυριο ολοι οσοι κυβερνησαν τα τελευταια 190 χρονια να φανε 2 χρονια με αναστολη δεν τους λεει τιποτα. να παει καποιος/καποιοι φυλακη πρεπει, να μαθουν οι υπόλοιποι οτι οταν εισαι υπευθυνος/υπουργος και πεθαινουν ανθρωποι με ξεκαθαρα δικη σου ευθυνη -γιατι δεν επρεπε να δουλευει ετσι ενας σιδηροδρομος το 2025- πας φυλακη. αν ηταν εταιρεια και δουλευε με παρανομες/παρατυπες συνθηκες και πεθαιναν ανθρωποι θα πηγαινες (ελπιζω δηλαδη γιατι και η δικαιοσυνη πατο εχει πιασει) φυλακη εστω 1-2 χρονια. η πολιτικοι γιατι δεν εχουν ευθυνη για τιποτα? δεν φταινε οι προηγουμενοι, αν στο αφησαν επικυνδινο μην το αναλαβεις η κλείστο. σε αλλα μια χαρα μας λενε δεν δουλευουν καλα τα κλεινουμε ή τα πουλαμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Πόσο χειρότερα θα ήμασταν χωρίς αυτά
    Κοιτα αν λες για διαδηλωσεις για να πεσει κανα φραγκο στους πολιτες ισως ναι.Ολες οι αλλες διαδηλωσεις για δικαιοσυνη/καθαρση/εθνικα θεματα κτλ ειναι παντελως ανουσιες(Μακεδονικο,Μνημονια).Και σε καποιες περιπτωσεις καθοδηγουμενες απο ξενα κεντρα(Γρηγοροπουλος).Τελος παντων προσωπικα μπηκα για λιγα λεπτα να δω τι γινεται,πετυχα τον παρακρατικο στρατο 200-300 κουκουλοφορων οπου σαν ταγματα εφοδου με στρατηγικη,εντολες,στοιχιση,οπλισμο μπηκαν στο πληθος και ακολουθησαν τα γνωστα και φυσικα το εκλεισα.40 χρονια διαδηλωσεις δεν θες να μαθεις τι ειναι αυτα τα ατομα?Δεν αισθανεσαι κοροιδο που σου χαλανε την διαδηλωση?Δεν σου την λεω προσπαθω να καταλαβω με πιο σκεπτικο συνεχιζεις/συνεχιζετε χωρις γνωσεις.

-4:02

https://www.youtube.com/watch?v=18kF...nel=ProtoThema
    Τελευταία τροποποίηση από Xlitos; 28/02/2025 στις 15:57.

Μέλος
    Κοιτα αν λες για διαδηλωσεις για να πεσει κανα φραγκο στους πολιτες ισως ναι.Ολες οι αλλες διαδηλωσεις για δικαιοσυνη/καθαρση/εθνικα θεματα κτλ ειναι παντελως ανουσιες(Μακεδονικο,Μνημονια).Και σε καποιες περιπτωσεις καθοδηγουμενες απο ξενα κεντρα(Γρηγοροπουλος).Τελος παντων προσωπικα μπηκα για λιγα λεπτα να δω τι γινεται,πετυχα τον παρακρατικο στρατο 200-300 κουκουλοφορων οπου σαν ταγματα εφοδου με στρατηγικη,εντολες,στοιχιση,οπλισμο μπηκαν στο πληθος και ακολουθησαν τα γνωστα και φυσικα το εκλεισα.40 χρονια διαδηλωσεις δεν θες να μαθεις τι ειναι αυτα τα ατομα?Δεν αισθανεσαι κοροιδο που σου χαλανε την διαδηλωση?Δεν σου την λεω προσπαθω να καταλαβω με πιο σκεπτικο συνεχιζεις/συνεχιζετε χωρις γνωσεις.
    Μας ψεκάζουν και τα λοιπά.

Παιδιά τόσο κόσμο δεν είχε ούτε το 2012 είναι πραγματικά μεγαλειώδες.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δεν μπόρεσα να πάω, δυστυχώς.

Με τρία μικρά παιδιά ήταν αδύνατο!

Αν ήταν 2-3 χρόνια μεγαλύτερα, θα μπορούσαμε να κατέβουμε όλοι μαζί.

Πραγματικά μπράβο στον κόσμο που πήγε, που έβγαλε, από ανάμεσά τους, στοιχεία που προκαλούσαν πρόβλημα, που άφησε τα ΥΑΤ να περάσουν χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα (σκέτη πρόκληση, αλλά δεν τσίμπησαν, πολλά μπράβο)

Το αύριο? Το αύριο είναι πως την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να γίνουν ένα οι πολίτες αυτής της χώρας, μπορούν να το κάνουν. Και πιστέψτε με, αυτό είναι το τρομακτικό. Ότι μπορούν ακόμα να ενωθούν κάτω από ένα σύνθημα για δικαιοσύνη και ένα καλύτερο ασφαλέστερο αύριο. Δεν τρομάζουν τα επεισόδια. Τρομάζουν οι ενωμένες φωνές κάτω από μία ιδέα..... Κάποτε ήταν "Ελευθερία" κάποτε "παιδεία", τώρα "Δικαιοσύνη".

Αυτοί είναι οι πολίτες αυτής της χώρας μέσα και έξω από αυτήν. Ευτυχώς δεν ξέχασαν να γίνονται ένα για να υπερασπιστούν αυτά τα ιδεώδη!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Που τα είδες αυτά ; Γιατί ήμουν στο μπλοκ δικηγόρων μπροστά στην μεγάλη Βρετανία και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο .
    Που ακριβώς ήσουν εσύ ;
    The Dirty Harry

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκκιινηση μετα απο δυο χρονια ακινησιας
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 22:44
  2. Η άλλη άποψη... 5 χρόνια μετά 11/09/2001
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 00:22