Καλά σουζοπαντιλα εύχομαι κ απροβλημάτιστο
Καλά σουζοπαντιλα εύχομαι κ απροβλημάτιστο
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Καλές βόλτες με τον πελεκάνο..
Εργαλείο μοναδικό
μμμ μ μμμ.. σαν μπισκοτάκι
Καλές πιρουέτες, τόλουπ και λοιπές αθλοπαιδιές!
Καλές βολτάρες και καλά μαστορέματα Κώστα!!
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Να το χαρείς όπως μπορείς.
Ξέρεις εσύ!
![]()
Oldfarts never die
Παντός η φήμη επιβεβαιώθηκε.
Πρώτη μέρα εσπρωχνα,,, έμεινα από μπαταρία,
Έδειξε 11 βολτ.
Ίσως φταίει ότι ο προηγούμενος δεν το πολύ κινούσε και οι απανωτές μίζιες που έκανα,, γιατί μου έσβησε αρκετές φορές,, μπήκε καινούρια μπαταρία, το γέμισα και 100αρα, το έμαθα και λίγο καλητερα, και τώρα δεν είχα σβήσιμο,, νομίζω δουλευει καλητερο ζεστό,
Ευτυχώς δεν βίασα το κόμπλερ, ελενχθικε και ότι κρατάει 14 βολτ=καλά Πηνεία..
Του έβαλα τον έναν καθρέπτη,Όταν γυρίσει θα πρέπει να βάλω κανονικά την πινακίδα και φλας, ίσως φτιαχτεί σιγαστήρας, ίσως αλλαγή η πείραγμα προγράμματος αν ξανακάνει σβήσιμο..
Παντός λιγο που το άνοιξα ψιλοτρομαξα
Κάπου στις μεσαίες, δεν πήγα καν στα ψηλά, πυροβολαει, τεντώνει χερια, πολύ ροπή.
Οκ και τα nsr και tdr που είχα είχαν κοντά στα άλογα αυτού αλλά καμιά σχέση η ροπή
Μεγειά σου και καλοσούζιτο!
Να ξέρεις ότι σε αυτό με τα σβησίματα πιθανότατα δε θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Είχα Duke III και μου έκανε ακριβώς αυτό. Έσβηνε χωρίς προφανή λόγο. Το είχα πάει πίσω στο κατάστημα όπου το αγόρασα 2-3 φορές, είχαμε δοκιμάσει αλλαγή τρόμπας βενζίνης και διάφορα άλλα και δεν άλλαξε ποτέ κάτι. Κανείς δεν είχε ιδέα, ούτε το εξειδικευμένο συνεργείο. Δοκίμασα ακόμα και διάφορα προγράμματα με TuneECU, αλλά δεν είδα ποτέ σοβαρή βελτίωση.
Αυτό που "έφταιγε" τελικά ήταν ότι ήταν ΚΤΜ. Θέλει πολύ διαφορετική προσέγγιση στην οδήγηση. Αν το οδηγείς σαν Honda ή Yamaha θα έχεις αυτό το πρόβλημα. Όταν το έμαθα, δε μου παρουσιάστηκε ξανά. Ή τέλος πάντων εξαιρετικά σπάνια. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά. Πρέπει να είσαι μονίμως στο γκάζι.![]()
Life begins at 45°.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εγώ το είχα πάρει σχετικά καινούριο. Το 2011 αγόρασα μοντέλο του 2008. Το κράτησα 2-3 χρόνια. Πολύ καλοστημένο, στιβαρό σύνολο, με φρενάρες. Πλέον είναι σχεδόν 20ετίας και τα λεφτά που ζητούν είναι αστεία, αν σκεφτείς ότι δεν είναι Honda.![]()
Life begins at 45°.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλορίζικο και καλόταξιδο..Με άλλο μούτρο όντως πιστεύω θα γίνει πολύ πιο όμορφο.
φιλε κωστα καλοταξιδο!
εχω να πω οτι σημερα πηρα κ γω πελεκανο!
εχουν πολυ σουξε τελευταια![]()
Σχετικά με τα σβησιματα το θέμα σου είναι η εξάτμιση και το φίλτρο. Ο χάρτης που έχεις σίγουρα δεν είναι για την εξάτμιση που έχεις. Απλά κάποιος κοτσαρε την εξατμιση(τελικό? Ολόσωμη?) και ίσως και κάποιο φίλτρο. Εγώ είχα σβησιματα γιατί έβαλα ολόσωμη ακραπα και φίλτρο. Απλά προσθεσα στον επιλογέα δύο χάρτες της άκρα και λύθηκαν όλα. Αλλά ο χάρτης ήταν φτιαγμένος κομμένος και ραμμένος από την εταιρία. Εσύ πρέπει να πας κάπου και με δοκιμές και μετρήσεις να στο προσαρμόσουν. Έχει χίλια δυο πράγματα που μπορεί να σου βγάλει. Αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά απλή φυσική.
Εξάτμιση φοράει ολόσωμη race tech Παπαγιάννης
Φίλτρο δεν ξέρω, έχει φίλτρο κουτί παντος,,
Με το παραπάνω διάγραμμα αν είναι σωστό θα φτιάξω ένα καλώδιο, tune ecu έχω ήδη για triumph, το ktm θα θέλει την 6πιν φίσα του να κουμπώσει στην obd2 του καλωδίου που έχω,, έτσι θα μπορέσω να δω ποιον χάρτη φοράει
Κάποιος από δω λέει είχε βρει λύση στα σβησιματα
Διάβαζα ένα παλιό θέμα,, είχε πειράξει τον χάρτη ανοίγματος πεταλούδας,,
Επίσης να θυμίθω να τσεκαρω αν έχει βγει ο κόφτης 1ης-2ρας, τους διάφορους αισθητήρες αν έχουν καταργησει κάτι, και αυτά δεν πρέπει να έχουν τον ρυθμιστή με τους 3 χάρτες όπως τα duke
Τεντοτηρα καδένας να δω τι φοράει (ανάκληση στα πρώτα?) και να δω την αντλία βενζίνης,,
Τρομπες συμπλέκτη πρέπει να έχουν αλλαχτεί πάνω-κατω,, κάτω μάλλον oberon, σέλα επίσης,,(έχω και την μαμά,όπως και τρόμπα μανέτα)