Throttle that mysterious friend of ours
Και το MT09 SP(του 17-20 μου αρεσει εμφανισιακα) που αναφερει ο teos ειναι καλη επιλογη!
Νταξει νέα παιδιά είναι..Ας διπλωθουν χωρις λογο, σε ότι φλοιδα αποκαλουν καποιοι σελα συνεπιβατη...Οσο βράζει το αίμα. . Οι ορθοπεδικοι κλέφτες θα γίνουν??![]()
Αν δεν θέλεις να σε περνάνε τα φορτηγά στις εθνικές, έχω κάτι στο μυαλό μου. Κάνει και πολύ άνετο δικάβαλο.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Το bmw το 900αρι να μείνεις και στην οικογένεια. Αλλιώς cb 1000 το στρογγυλοφαναρο ή κάτι σε παραλλαγή legendary σαν αυτό
https://www.car.gr/classifieds/bikes...ki-katana-1000
Επειδή θέλεις χώρους οκ δεν θα είναι εφάμιλλα σαν τα adventure όμως αρκετά πιο άνετα από τα sport naked.
Είναι τα παρακάτω:
R1250R / R1200R
Bonneville T120
MG V100
CB1100RS
Katana 1000
Καλησπέρα.
Νομίζω πως Ευρωπαικό , μοντέλο 2020+ και με 120+ άλογα δύσκολα θα βρεις με 9-10 χιλιάρικα.
Σε αυτό το μπάτζετ πιστεύω πως ένα tracer 900 θα ήταν ίσως μια καλή επιλογή ,κάτι σχετικά σπορ δηλαδή που ταξιδεύει όμως ακόμα και με 2 άτομα.
Ε, έχει και γκάζια ,με το καλό ότι και να διαλέξεις !
when life gets complicated... i ride.
Παίδες, για το Katana τι ξέρουμε?
Έχει καβαλήσει κανείς?
The Dirty Harry
Ξυραφενιο μοτέρ το γνωστό Κ5, πλαίσιο ψαλίδι μοτέρ τροποποιημένα έρχονται από τα gixxer.
150 περίπου ροπατα άλογα, που κάνει για πολλές χρήσεις.
++ του ότι είναι η ρετρό λουκ επιλογή της Suzy.
Η πίσω σελα του συνεπιβάτη φαίνεται αρκετά ευρύχωρη ειδικά στο φάρδος
Τον Οκτώβριο που είχε το suzuki days η κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά ειχα κλείσει τεστ με το katana όπου με την συνοδεία ενός εκπαιδευτή ακολουθήσαμε μια διαδρομή περίπου 30 λεπτών, άνετο στην οδηγηση με τιμόνι ψηλά, λίγο βαρύ στις επιτοπιες μανούβρες τα φρένα του ικανοποιητικα αλλα δεν ενθουσιαστηκα απο το αρχικό μαγκωμα,
Πλαγιαζει αρκετά εύκολα και μοτέρ πολύ smooth από Κ5 αν δεν κάνω λάθος, προσωπικά με χάλασε απίστευτα το πολύ μικρό τεποζιτο 12 λίτρων σε χιλιάρι sport Turing μηχανή το οποίο σημαίνει 130 με 150 χλμ αυτονομία σε γρήγορη οδηγηση αλλα και η έλλειψη κάποιων ηλεκτρονικών όπως cornering abs και ηλεκτρογκαζο που έχουν αντίστοιχες μηχανές αυτής της κατηγορίας
Επίσης δεν έχω δει ούτε ένα στο δρόμο ποτέ από το 2019 νομίζω που κυκλοφόρησε με ότι αυτό σημαίνει για την αξία μεταπώλησης του
Αν και δεν το έχω οδηγήσει, θα έγραφα αυτό που έγραψε ο Nomand για το ρεζερβουάρ. Το σκεφτόμουν σοβαρά (για εμένα είναι από τα πιο όμορφα σύγχρονα μηχανάκια) αλλά ο συνδυασμός του ότι εκείνο τον καιρό δεν περίσσευαν τα χρήματα και το μικρό ρεζερβουάρ με απέτρεψαν. Φαντάσου τα 13 λίτρα του F900R μου φαίνονται λίγα, τα 12 σε 1000άρι 4κύλινδρο είναι πολύ λίγα. Βέβαια από τη στιγμή που σχετικά μακροπρόθεσμα παίζουν κυρίως βόλτες και όχι ταξίδια, ίσως να μην είναι αποτρεπτικός παράγοντας για εσένα.