arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Το boldor γεννηθηκε 750 εγινε 900 και μετα εφτασε 1100
Συνεχισε σαν CB1000 1300 με καρμπς και 1300 με ψεκασμο
Η σειρα ανηκει στα muscle bikes
Οποτε 600cc δεν θα μπορουσε να ειναι σε αυτη την κατηγορια
Λεω εγω τωρα που ειχα την τυχη να περασουν το 900 και οι 2 εκδοσεις 1300 απο τα χερια μου
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Φαντάζομαι πως θα είναι σχετικά ασύμφορο τον ίδιο κινητήρα να τον βγαζει με και χωρίς ψύκτρες. Μπορεί να λέω και μπούρδες.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ειλικρινής ερώτηση: Γιατί δεν κολλάνε ψύκτρες σε τέτοιο μοτέρ;![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Διότι είναι άχρηστες δεν προσφέρουν κάτι στην θερμοαπαγωγή εφόσον είναι υδρόψυκτο το μοτέρ, προσθέτουν άνευ λόγου (πέραν, ίσως, της εμφάνισης) βάρος στο μοτέρ, ανεβαίνει και το κόστος, πάλι άνευ λόγου, κατεργασίας των μπλοκ.
Οι ψύκτρες (εκ της ψύξεως και ουχί ψήκτρες εκ του...ψησίματος!!!!) έχουν νόημα ΜΟΝΟ σε αερόψυκτα μοτέρ....
Θες κι άλλα;
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 23/03/2025 στις 18:20.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τι λες καλέ, μια χαρά προσφέρουν αποβολή θερμοκρασίας στην κεφαλή.
Η θερμοκρασία της κεφαλής έχει άμεσο αποτέλεσμα στην λειτουργία ενός κινητήρα.
Πολύ συχνά, τα οφέλη στην απόδοση οταν αλλάζουμε διατομή σωλήνων εξαγωγής, οφείλονται και στην δυνατότητα που δίνει στην κεφαλή να λειτουργεί 1-2 βαθμούς χαμηλότερα.
Ειδικά με τις συνθήκες που διαμορφώνονται από την eu, φτωχά μίγματα και διαχείριση με κόφτες, η δυνατότητα της κεφαλής να αποβάλει
θερμότητα παθητικά θα ήταν άμεσα καλοδεχούμενη και λειτουργικά.
Ούτε βαραίνει ( <300γρ) ούτε κοστίζει ιδιαίτερα 300κ αλουμίνιο στην χιλιάδα. Είναι τσίπιανα και υποκριτές όσον αφορά το πνεύμα του σχεδιασμού.
Δεν τους ενδιαφέρει όσο διαφημίζουν.
Και η triumph το κάνει στα δικύλινδρα.
δεν δίνει τέτοια έμφαση στην αισθητική λεπτομέρεια ή χοντα..
Αυτό που λέει ο Γιάννης, υφίσταται στο z900rs
Αυτουσιο το μοτερ απο αλλη μηχανη ειναι. Αλλωστε εχει μοντερνα αισθητικη γενικα, οι ψυκτρες δεν κολλανε. Και εμενα μου αρεσουν αλλα σε κατι λιγο πιο κλασσικο. Ψυκτρες και οθονη θα μου χτυπαγε στο ματι πολυ.