Εδώ πέρα στην εσχατιά του κόσμου, είδα τις προάλλες freewind τρικαβαλιά σε χωματόδρομο που το μόνο αμάξι που έβαζαν οι ντόπιοι ήταν το Hilux και το Lamd Cruiser. Just saying
Θα σου πρότεινα το δικό μου στρώμα. 650xt. Οι YouTubers λένε ότι κάνει ότι ζητάς και είναι κι αξιόπιστο. Εμείς δεν το δοκιμάσαμε ακόμη για δικάβαλο γιατί ούτε εμπειρία έχουμε, ούτε δεύτερο σετ εξοπλισμού για το αφεντικό του σπιτιού, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη. Αλλά πιστεύω ότι θα είναι άνετο. Έκατσα πίσω σε μικρή διαδρομή εντός πόλης και ήταν πολύ άνετο.
Εντιτ: Μόλις επιστρέψω θα πρέπει να γράψω ένα κατεβατό που θα αφορά μόνο τα μηχανάκια που κυκλοφορούν εδώ πέρα, τα οποία είναι το λιγότερο συγκλονιστικά!
Εγώ θα πήγαινα σε Κινέζο scooter. Όλα τα μηχανάκια μπαίνουν χώμα για απλές διελεύσεις. Έμπαινα χώμα στα βουνά με τη γυναίκα με ένα Aprilia Scarabeo 300S που είχα, μια χαρά. Μιλάμε για full φόρτωμα με σαμάρια, μέχρι και σκηνή στήναμε στο βουνό. Το ίδιο κάνω και με το MT-07. Παει μια χαρά στο χώμα για απλές διελεύσεις. Απλά με το MT-07 τρώω παντόφλα απ'τη γυναίκα γιατί η σέλα συνεπιβάτη κάνει μόνο για γάτα.
Νομίζω στην περίπτωσή σου θέλεις κάτι όσο πιο φθηνό που να έχει τεράστια και αφράτη σέλα. Δεν είναι η αξιοπιστία το ζητούμενο. Ρεαλιστικά, πόσο θα το κινείς για ταξίδια; 5-6 φορές το χρόνο, το πολύ;
Ο αδερφός μου έχει πάρει αυτό. Μιλάμε για τούμπανο. Θα το λατρέψει η γυναίκα, εγγύηση![]()
Τελευταία τροποποίηση από rex4539; 23/03/2025 στις 06:56.
you rise you fall you're down then you rise again
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
CFMoto?
Αναλόγως της διαφοράς τιμής με το ΝΧ το 450ΜΤ δεν ειναι κακή εναλλακτική.
Προσωπικά θα αγόραζα μια δεύτερη σέλα και θα την έφτιαχνα για δικάβαλα ταξίδια.
Η corbin βγάζει, ένας παρόμοιος σχεδιασμός φαντάζομαι μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα αν δεν υπάρχει ήδη έτοιμη λύση.
απαντηση στην αρχικη ερωτηση...
Βστρομ 650 το παλιο το ορθοδοξο
λιγα λεφτα πολυ μεκανακι
σελα σαλονι
αξιοπιστια
ανετη μουαγιεν σε μεση ωριαια ταχυτητα πανω απολα στην κατηγορια του
λιγακι χωμα
φορτωνεται με μπαγκαζια
καλο χρυσο το ΝΧ500 η το CB500X αλλα εχει καθισει κανεις συνεπιβατης...?για δειτε πρωτα...σαν γλαρος καθεται ο πισω με τα ποδια λες κ ειναι σε XR200 παλαιο..
κ ο ανθρωπος λεει οτι θελει ανεση συνεπιβατη...![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Το cb έχει μεγάλο θέμα με τα πατητήρια του συνεπιβατη