Με τον Αλεξ κατι βρωμαει.Δεν εχω παρακολουθησει εξελιξεις φετος ουτε εχω διαβασει τιποτα,αλλα η λογικη λεει οτι το πραμα βρωμαει.Εγινε καμια αλλαγη ελαστικου σε σχεση με περσι?Παντως κατι εχει βρει ο Μαρκ και το πασαρε και στον αδερφο του
Με τον Αλεξ κατι βρωμαει.Δεν εχω παρακολουθησει εξελιξεις φετος ουτε εχω διαβασει τιποτα,αλλα η λογικη λεει οτι το πραμα βρωμαει.Εγινε καμια αλλαγη ελαστικου σε σχεση με περσι?Παντως κατι εχει βρει ο Μαρκ και το πασαρε και στον αδερφο του
“Unluckily, I’m not very good at explaining things in English, maybe, because what I wanted to explain is I want to be back to my feeling of the GP24,” he said.
“I don’t want to switch to the GP24, also because it’s not possible.
“So, I know the new bike has a better potential, Marc is showing it. So, I just need to focus and find back my feeling.”
Pecco Bagnaia
Pecco Bagnaia backtracks on GP24 MotoGP bike switch comments crash.net
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Κάποιου του τραβηξανε το αυτακι...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ο κακός χαμός γίνεται
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Ελπιζω να βρεξει και να το παρει ο Μιλλερ (λεμε τωρα)
Μάλλον συνεχίζει χωρίς δεξί μαρσπιέ!
Εντάξει απαράδεκτος ο Marc που συνεχίζει έτσι, αλλά και το ότι δεν του βγάζουν black and white flag εξίσου απαράδεκτο.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου