Εγώ ψήνω μια zero gravity.
Corsa series…
Κορεκτορας μαι ας![]()
Τελευταία τροποποίηση από DoctoR_k6; 30/03/2025 στις 12:00.
Ride(s) the wind of change...
Παρήγγειλα την πουτς τελικά.
Ετοιμοπαράδοτη, δωρεάν μεταφορικά, σύντομη παραλαβή, 99€.
Η 2η ζελατίνα που αγοράζω, η 1η ηταν το 2007
Αντεξε αρκετά καλά η Kappa που φορούσα και ειμαι γενικάικανοποιημενος απο την ποιότητακαι την λειτουργία της, αν και μου έκανε ζημιά στα όργανα κάθε φορά που έμενε στον ήλιο.
εκανε μερικές ρωγμές οι οποίες δεν ειναι ορατές από τη θέση οδήγησης πάρα μόνο από το πλάι
Τέλος μια μεγαλύτερη ρωγμή είναι κοντά σε, αλλά όχι πάνω σε μια από τις βάσεις.
Τώρα μένει το ψιλοπαλούκι της εγκατάστασης, αφού πρέπει να βγούνε και οι καθρέπτες με τις καλωδιώσεις των φλας.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
κι εγω Puig ειχα στο κ8 και ημουν ευχαριστημενος ηταν πιο ψηλη και κυρτη απο την μαμα και ειδα διαφορα.Στο κ5 ειναι διαφορετικη ομως απ οτι βλεπω με το ματι,γι αυτο δε στην προτεινα δεν εχω αποψη αλλα πιστευω οκ θα εισαι,ο ακατανομαστος Puig γενικα βγαζει καλα πραγματακια.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Μωρέ μια χαρά είναι και η Puig.
Έχει βάλει ο γαμπρός μου στο 750(K8).
Αλλά μου έχει μείνει απωθημένο μια zero gravity.
(Θα χώσω τον ξάδερφο το καλοκαίρι όταν έρθει από Σικαγο)
Ride(s) the wind of change...
Πάντως αυτό που αναφέρεις ότι έγινε ζημιά στα όργανα,η zero gravity που φοράω το αναφέρει πάνω στο περιτύλιγμα της ζελατίνας,ότι στον ήλιο μπορεί να γίνει ζημιά