Εμπειρία ζωής ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ να πάω σε κάποιο moto gp όταν σχεδόν το είχα κανονίσει έσκασε ο Κορωνοιος και ματαίωσε όλα τα σχέδια...
Εμπειρία ζωής ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ να πάω σε κάποιο moto gp όταν σχεδόν το είχα κανονίσει έσκασε ο Κορωνοιος και ματαίωσε όλα τα σχέδια...
Ορίστε και οι δικές μου από το 2009, ήταν μία καταπληκτική συγκυρία από πολλές απόψεις!
Με φιλοξένησε ο κολλητός Δημήτρης (στα αριστερά) που αργότερα παραλίγο να φουντάρει με τη Moto Guzzi στην ιστορία που έγραψα στο άλλο θέμα και με γνώρισε με τον Αλέξη (στη μέση) που μετά αρχίσαμε τα ταξίδια παρέα
Επίσης ήταν ο αγώνας που έβρεξε στην έρημο 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα...
![]()
...και όλοι αστειευόμασταν ότι ο εμίρης του χρόνου θα την κάνει και σκεπαστή εκτός από φωτιζόμενη
Ο αγώνας έγινε κανονικά την επομένη και όλα ήταν υπέροχα
Μετά από τόσα χρόνια το μόνο απωθημένο είναι να πάμε ένα ταξίδι με μηχανή οι τρεις μας αλλά είναι δύσκολο γιατί η Moto Guzzi σκονίζεται χαλασμένη στο γκαράζ και οι δυο τους είναι εδώ και χρόνια στην Αγγλία...
Τοτε με τον κορονωιο πηγα στο Μιζανο στον τελευταιο αγωνα του Ροσσι.Το οπαδιλικι δεν μου αρεσε να πω την αληθεια,γιουχαριζαν τον ΜΜ οταν περνουσε.Αλλα ωραια εμπειρια.Το συνδιασα 3ημερακι Μπολωνια,πηγα και borgo panigale στο εργοστασιο και μουσειο της Ducati.Πολυ ωραιο και αυτο,ειχε μεσα οτι φανταστεις,απο τα πρωτα τους τρανζιστορ μεχρι motogp,wsbk και panigale ultraleggera.Μονο παραπονο δεν με αφησανε να τα γλυψω λιγακι![]()