Ανεβάζω χθες το βράδυ το θέμα, μπαίνω σήμερα και βλέπω αυτό
Αγριεύτηκα
Τι να πω, είστε φοβεροί και σας ευχαριστώ όλους ρε παιδιά
Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα όμορφα λόγια φίλε μου, χαίρομαι πάντα πολύ που μοιραζόμαστε τόσα ωραία πράγματα στο moto.gr και νιώθουμε πραγματικά την αλληλεγγύη του μοτοσικλετισμού και τα όνειρα που γεννά, καλλιεργεί και πραγματώνει!
Να είσαι καλά φίλε μου![]()
Το κατά δύναμιν Πάρη, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος
Πολύ γοητευτικό όντως το καστροχώρι και αξίζει και διανυκτέρευση για την ηρεμία και τη γαλήνη του, αυτή την εποχή τουλάχιστον!
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο μου, όπως τον έγραψες ακριβώς τον είχα στο μυαλό μου τον συνδυασμό και αναλογικά με το διαθέσιμο μπάτζετ και χρόνο έμεινα, ευτυχώς, απολύτως ικανοποιημένος και με το ταξίδι σαν σχέδιο και με τις συνθήκες γενικότερα![]()
Να είσαι καλά φίλε μου
Φοβερή εμπειρία θα πρέπει να ήταν το ταξίδι σου, με τόσες ημέρες διαθέσιμες είναι άλλη αίσθηση και ελπίζω να το συνδυάσατε και με διακοπές και μπάνια!
Εγώ έκανα γύρω στα 750χλμ μόνο στη Σαρδηνία και άγγιξα σχεδόν τη βόρεια ακτή, θα βάλω αργότερα και χάρτες με όλες τις λεπτομέρειες ως συνήθως![]()
Μπράβο ρε Παντελή , όπως πάντα, μας ταξίδεψες και μας άνοιξες την όρεξη για χιλιόμετρα και εικόνες !
Σας ζηλεύω εσάς τους φωτογράφους!
Ανεβάζετε κατά πολύ το επίπεδο των ταξιδιωτικών!
Στα επόμενα !!![]()
The Dirty Harry
..ισως αυτο το ταξιδιωτικο να αποτελει το ιδανικο Motivation για να πατησουμε μιζα οσο ακομα ειναι νωρις πριν το φουλαρισμα της σεζον κ οχι μονο..
αυτα τα off seasson ταξιδια αποπνεουν μια ξεχωριστη αυρα κ ηρεμια,δικαιως κερδιζουν τοπο σιγα σιγα...
Παντελη εξαιρετικη επιλογη η Σαρδηνια που απεχει απο τους πολυφορεμενους προορισμους!!
σαφως το ιδιο ισχυει κ για την υπολοιπα μερη του ταξιδιου σου1
χαιρομαι που απολαυσες κ αυτο το ταξιδι οπως επισης χαιρομαι για οσες ομορφες εικονες κ λεξεις μοιραστηκες μαζι μας
κ στα επομενα ευχομαι!![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Μπράβο Παντελή, ζήλεψα πολύ!
|
|
|
|
|
|
|
|
Είδες τι έκανα εδώ, ε;
Να είσαι καλά φίλε μου, η φωτογραφία είναι το κερασάκι στην τούρτα του ταξιδιού και ένας πολύ ευχάριστος και σπάνιος συνδυασμός μέσα στην χρονιά, οπότε το εκμεταλλεύομαι αναλόγως
Χάρηκα πολύ που σε (σας) γνώρισα πέρσι τέτοια εποχή στην ετήσια όπως επίσης χάρηκα και με την ταξιδάρα σας στο ενδιάμεσο!
Καλά ταξίδια σε όλους μας πάντα με όρεξη για μοτοσικλέτα και περιπέτεια![]()
Γιατί όχι φίλε μου, δοκίμασέ το κι εσύ!
Πάντα προσπαθώ τα ταξιδιωτικά μου να είναι σεμνά και ταπεινά και να προβάλλουν με καλό τρόπο τους εκάστοτε προορισμούς αλλά και το πλάνο του ταξιδιού γενικότερα ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα πόσο απλή και ευχάριστη διαδικασία είναι η εφαρμογή του όταν καταλήξουμε στην τελική μορφή του.
Σε ευχαριστώ και εύχομαι τα επόμενα να έρθουν γρήγορα και να είναι όμορφα για όλους μας!
Σε ευχαριστούμε άλλη μια φορα για αυτά που μοιράζεσαι, απίστευτο ταξίδι !!
Με υγεία και στα επόμενα εύχομαι![]()
Μπράβο Παντελή!
Καλά φοβερές οι φωτογραφίες σου..
Δώσε πόνο και γύρνα οσο μπορείς!
![]()