DID X RING είναι αρκετά καλή μαζί με τα JT, που τα έχω πάνω.
Χωρίς o ring που είχε παλιότερα ήθελε ποιο συχνά λάδωμα.
Λάδι spray βάζω της HONDA
Μου την ρυθμίζουν με το βάρος μου πάνω στην μοτο.
DID X RING είναι αρκετά καλή μαζί με τα JT, που τα έχω πάνω.
Χωρίς o ring που είχε παλιότερα ήθελε ποιο συχνά λάδωμα.
Λάδι spray βάζω της HONDA
Μου την ρυθμίζουν με το βάρος μου πάνω στην μοτο.
το ιδανικό είναι να ελέγχεται η τάνυση σε όλη την περίμετρο της αλυσίδας κι όχι σε 1 μόνο σημείο.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ολα οσα σου εγραψαν ισχυουν γενικα για ολες τις μοτο.
Αλλα στο XTX σου υπαρχει ενα πρόβλημα σχεδιαστικο, μαλακια της Yamaha, που μειώνει σημαντικα την διαρκεια ζωής της αλυσιδας και των γραναζιων.
Το προβλημα ειναι το 15/45 που εχει απο μαμα και δινει λογο 3 ακριβως, κατι που πρεπει να αποφευγεται.
Θα σου προτεινα να αλλάξεις ελαφρως το γρανάζωμα κατα ενα δοντι πισω για να το αποφύγεις.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Το γιατι πρεπει να αποφευγεται ακεραιος λογος τελικης μεταδοσης δεν ειναι τοσο απλο να το περιγραψω. Ειναι θεμα που περιγραφεται στο μαθημα Στοιχεια Μηχανων στην Μηχανολογια.
Καπου το εχω ξαναπεριγραψει εδω μεσα παλιοτερα.
Αυτο που συμβαινει με ακεραιο λογο ειναι πως τα ιδια δοντια γραναζιων συναντουνται συνεχεια με τους ιδιους κρικους της αλυσιδας και μικρες ατελειες που παντα υπαρχουν μεγενθυνονται με αυτον τον τροπο.
Εγω δεν προτεινα +1 η -1, αυτο θα το αποφασισει ο κατοχος βασει των αναγκων του.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
+1 δόντι μπροστά (η αναλογία είναι περίπου 1 μπρος προς 3 πίσω) μακραίνει πολύ η τελική μετάδοση και επειδή έχεις μικρά κυβικά, θα ψοφάει στις ανηφόρες αλλά και γενικά.
-1 δόντι Μπροστά κονταίνει αρκετά και "τελειώνει" νωρίς από στροφές η μηχανή.
Εφόσον δεν είναι 15/45 (που δεν νομίζω ότι είναι) στο δικό σου, άστο ως έχει.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου