Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 110

Θέμα: Όχιιιιιιιι..... τα γιαπωΡνέζικα δε θα είναι πλέον γιαπωΡνέζικα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Άλλο το "engineered", άλλο το "made", άλλο το "assembled"...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Άλλο το "engineered", άλλο το "made", άλλο το "assembled"...
    Τι μου λέτε;

Για πείτε κι άλλα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Τι μου λέτε;

Για πείτε κι άλλα

Άσε μας ρε αλεπουδιάρη που είπε και μια ψυχή εδώ μέσα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Κοινώς για να μην ψυριζουμε την μαϊμού,όλοι γυρίζουν την μπιφτεκα σιγά-σιγά, διότι η αγορά το απαιτεί.Αναγκα και οι θεοι πειθονται..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Το όλο ποστ , μου θυμίζει ανθρώπους σε ειδικές ομάδες, που κουβαλάνε ένα κόμπλεξ, για αυτό που είναι. Δικαίως, αδίκως, δεν είναι το θέμα μας εδώ.

Επειδή δεν την αντέχουν την ''ειδικότητα'', προσπαθούν sony και καλά, να αποδείξουν και τους άλλους ότι είναι σαν κι αυτούς, για να νοιώσουν ''να είμαστε πολλοί''. Οτι αποτελούν γενικότητα, κι όχι ειδικότητα.

Δε βαριέσαι, ας είναι ευτυχισμένοι εστω και με τέτοια, στην τελική, κακό δεν κάνουν στους άλλους.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Τελικά η Ιαπωνία δείχνει να έχει μια συμπάθεια στην Ινδία. Η Ευρώπη στέλνει όλη την παραγωγή στην Κίνα, η Ιαπωνία στην Ινδία. Σε λίγο θα μιλάμε για Κίνα vs Ινδία. Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό, για την Ευρώπη τουλάχιστον βλέπουμε ότι δεν πάει καλά.

Ίσως να μην είναι τυχαίο, νομίζω κινέζοι και γιαπωνέζοι δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα μεταξύ τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Δεν υπάρχουν ούτε συναισθηματισμοι,ούτε πατριωτισμοι.Το κεφαλαιο παει εκεί που κάνει την καλύτερη συμφωνια.ΝΟΜΟΣ.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Το όλο ποστ , μου θυμίζει ανθρώπους σε ειδικές ομάδες, που κουβαλάνε ένα κόμπλεξ, για αυτό που είναι. Δικαίως, αδίκως, δεν είναι το θέμα μας εδώ.

Επειδή δεν την αντέχουν την ''ειδικότητα'', προσπαθούν sony και καλά, να αποδείξουν και τους άλλους ότι είναι σαν κι αυτούς, για να νοιώσουν ''να είμαστε πολλοί''. Οτι αποτελούν γενικότητα, κι όχι ειδικότητα.

Δε βαριέσαι, ας είναι ευτυχισμένοι εστω και με τέτοια, στην τελική, κακό δεν κάνουν στους άλλους.
    Το όλο ποστ αντί να σου επαναφέρει επώδυνες μνήμες, συγγνώμη για αυτό, δεν ήξερα, θα έπρεπε να σε βοηθήσει να καταλάβεις οτι πλεον ΟΛΕΣ οι εταιρείες, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ψάχνουν φθηνά χέρια και οτι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα χαλάσουν την ποιότητά τους.

Συγγνώμη και πάλι που σου επανέφερα μνήμες.

Παλαιό μέλος
    Τωρα ρε συ Χαρη ειναι αυτος τιτλος για την κατηγορια "νεα" και μαλιστα απο τον admin του forum;
    Ξερουμε ολοι τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος, αλλα υπο αλλες συνθηκες τετοιο νημα θα κοβοταν για flaming εν τη γενεσει.

Τα νεα ποια ακριβως ειναι δεν καταλαβα παντως. Λες και ολα τα Honda ηταν made in Japan μεχρι τωρα και αυτο ξαφνικα αλλαξε.
    Με βρισκω ολο και πιο συχνα να συμφωνω με το telegonos σε καποια πραγματα. Να το κοιταξω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Το όλο ποστ αντί να σου επαναφέρει επώδυνες μνήμες, συγγνώμη για αυτό, δεν ήξερα, θα έπρεπε να σε βοηθήσει να καταλάβεις οτι πλεον ΟΛΕΣ οι εταιρείες, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ψάχνουν φθηνά χέρια και οτι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα χαλάσουν την ποιότητά τους.

Συγγνώμη και πάλι που σου επανέφερα μνήμες.
    Πως να αυτοκαρφωθείς πιο καταστροφικά κι από τον καπετάνιο του Τιτανικού.

Ητανε που λες μια αλεπού, και εκεί που έπαιζε, της κόπηκε η ουρά. Ήρθε μια άλλη αλεπού από την Ινδία, και της έταξε μια καινούρια, αλλά ήταν ακριβή 600 εκατομμύρια.

Ελεγε η αλεπού, ότι δεν πειράζει που της κόπηκε η ουρά, και ότι και οι άλλες αλεπούδες έχουν κομμένη, και είναι και καλά να είναι κομμένη γιατί χωρίς ουρά στρίβει πιο γρήγορα.

Φυσικά, οι άλλες αλεπούδες είχαν κομμένη ουρά μόνο στην φαντασία της, αλλά αισθανόταν καλά η φίλη μας, που δεν ήταν μόνη.

Είπαμε, ευτυχισμένοι ας είναι.
    Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 27/05/2025 στις 20:55.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Τελικά η Ιαπωνία δείχνει να έχει μια συμπάθεια στην Ινδία. Η Ευρώπη στέλνει όλη την παραγωγή στην Κίνα, η Ιαπωνία στην Ινδία. Σε λίγο θα μιλάμε για Κίνα vs Ινδία. Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό, για την Ευρώπη τουλάχιστον βλέπουμε ότι δεν πάει καλά.

Ίσως να μην είναι τυχαίο, νομίζω κινέζοι και γιαπωνέζοι δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα μεταξύ τους.

Πάμε όπου θα μας φτιάξουν το ίδιο προιόν πιο φτηνά....εδώ Ευρώπη με όλους αυτούς τους περιορισμούς περί ρύπανσης εργοστασίων (πανάκριβα ειδικά φίλτρα κι έτσι) τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, (δεν δουλεύεις αν δεν φοράς ακριβές ειδικές μπότες, κράνος, γυαλιά) μισθούς και πάει λέγοντας, λογικό να την κάνουν για χώρες και περιοχές με ΠΟΛΥ πιο "ελαστικούς" κανονισμούς (φίλτρα; τι είναι αυτό; μπότες; δίχαλη σαγιονάρα και πολύ είναι, μισθός; εδώ γελάμε).....

Μετα από 2 Σινο-Ιαπωνικούς πολέμους (ο Α΄ 1894-1895) και ιδιαίτερα τον Β΄(1937-1945) κοιτάνε ο ένας τον άλλον με μισό μάτι.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Τωρα ρε συ Χαρη ειναι αυτος τιτλος για την κατηγορια "νεα" και μαλιστα απο τον admin του forum;
    Ξερουμε ολοι τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος, αλλα υπο αλλες συνθηκες τετοιο νημα θα κοβοταν για flaming εν τη γενεσει.

Τα νεα ποια ακριβως ειναι δεν καταλαβα παντως. Λες και ολα τα Honda ηταν made in Japan μεχρι τωρα και αυτο ξαφνικα αλλαξε.
    Με βρισκω ολο και πιο συχνα να συμφωνω με το telegonos σε καποια πραγματα. Να το κοιταξω;
    Ποιος θα ήταν ο σωστός τίτλος κατα τη γνώμη σου Πέτρο;

Μήπως: "Τελικά δεν πάνε μόνο οι Ευρωπαίοι στις Ινδίες!";

Όσο για το "flame", εγώ το λέω απλώς "χαβαλε".

Τα υπόλοιπα δε τα σχολιάζω.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Εχει γεμίσει επιστήμονες ο τοπος...μεγαλοφιλοσοφους και φωτεινούς παντογνωστες που βγάζουν τα κόμπλεξ κατώτεροτητας τους στο πληκτρολόγιο ή στοκαρουν κρυμμένοι σε βόλτες και τρακντει ή θέλουν τα κλειδιά για να αποδείξουν στον κοσμο οτι μπορούν να το κάνουν καλύτερα...εχει χαθεί το χιούμορ και η κ@υλα@ντ@ εξετιας τους...σιχτιρ πια...

Όλο το παραπάνω ειναι προϊόν μυθοπλασίας και δεν υπάρχει καμία σχεση με υπαρκτα πρόσωπα και καταστάσεις...
    Throttle that mysterious friend of ours

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Δεχόμαστε απαντήσεις και εκτός βρουμ να τις βλέπει το φόρουμ...
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Ποιος θα ήταν ο σωστός τίτλος κατα τη γνώμη σου Πέτρο;

Μήπως: "Τελικά δεν πάνε μόνο οι Ευρωπαίοι στις Ινδίες!";
    Ο τιτλος που υπαρχει στο αρθρο ηδη θα ηταν μια χαρα για μενα μιας και ρωτας τη γνωμη μου. Μεταφερει μια χαρα το περιεχομενο της ειδησης.
    Αλλα ας μη χαθει το χιουμορ εξετιας μου, εξαετιας μου, κατι τετοιο τελος παντων.

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2020, 20:11
  2. Ποια θα είναι τα επόμενα κλασικά ? (Μετά το 85)
    από buckley στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 118
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2016, 20:22
  3. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:29
  4. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 14:30
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων