Προσωπικά για χιλιάρικο διαφορά HONDA - ΚΙΝΕΖΙΚΟ δεν θα έπαιρνα κινέζικο.
Αυτό ακούγεται και είναι προσωπική άποψη.
Θα πρότεινα να κάνεις ένα απλό υπολογισμό το επί πλέον κόστος από τα συχνότερα σέρβις που συνήθως απαιτούν τα Κινέζικα.
Προσωπικά για χιλιάρικο διαφορά HONDA - ΚΙΝΕΖΙΚΟ δεν θα έπαιρνα κινέζικο.
Αυτό ακούγεται και είναι προσωπική άποψη.
Θα πρότεινα να κάνεις ένα απλό υπολογισμό το επί πλέον κόστος από τα συχνότερα σέρβις που συνήθως απαιτούν τα Κινέζικα.
Παίζει και το X cape, κοίταξέ το και αυτό.
(προσωπικά θα ζοριζόμουν, θα έβαζα και καμιά δόση, θα το έπαιρνα γυμνό, αλλά θα πήγαινα σε τρανσάλπ)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ένα Honda NC750X του 2021 απέναντι σε ένα QJ650 του 2025....
Δηλαδή ένα Honda που σε 2 χρόνια θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και που σε 2 χρόνια θα πουλιέται ΣΙΓΟΥΡΑ σε καλύτερη τιμή. Με το πρώτο θα πάρεις σχεδόν τα λεφτά σου πίσω με το δεύτερο θα χάσεις αρκετά περισσότερα.
Δεν υπάρχει Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α Κινέζικο που να φοράει μοτέρ από japan μοτοσυκλέτα. Ούτε KLX250/300, ούτε CB500, ούτε V-Strom 650. Όλες φοράνε αντίγραφα αυτών των κινητήρων -μη αδειοδοτημένα μάλιαστα- για αυτό έχουν και μικροδιαφορές στο εμφανισιακό. Με αυτήν την ιστορία τέλος. Από εκεί και πέρα τα Κινέζικα έχουν ήδη εδραιωθεί, έχουν γίνει αποδεκτά -το δείχνει η αγορά- έχουν βοηθήσει πολύ τον μοτοσυκλετισμό στη χώρα μας καθώς έχουν φέρει νέο αίμα στη μοτοσυκλέτα και όλα καλά. Οι λοιπές καραμέλες και τα καθρεπτάκια πλέον δεν χρειάζονται (φοράει μοτέρ v-strom κτλ).
Αν έχεις το χρήμα, αν θέλεις να διατηρήσεις εμπορική αξία, αν θέλεις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ αξιοπιστία παίρνεις το HONDA. Αν τα λεφτά δε σου φτάνουν, σου αρέσει η όψη του QJ και πρέπει να πάρεις κάτι άμεσα πάρε αυτό. Όμως στη σύγκριση δεν υπάρχει αντικειμενικό δίλλημα, μόνο υποκειμενικό που αφορά το εμφανισιακό και το οικονομικό.
Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες - ακόμη και τις όχι και τόσο καλοπροαίρετες χαχα. Πήγα οδήγησα σήμερα το NC σε αντιπρόσωπο. Είχε βέβαια το καινούριο και σε DCT και μου άρεσε τόσο πολύ που μάλλον δεν θα δοκιμάσω κάτι άλλο. Το ενέκρινε και το ταίρι (γιατί με το cb είχα παράπονα για τη σέλα του συνοδηγού). Είδα και το NC που πουλάει ο φίλος εδώ αλλά θέλω>21 , μου αρέσει πολύ περισσότερο και εξωτερικά. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι να πάρω τα λεφτά από την ασφάλεια κλοπής. Επί τη ευκαιρία επειδή κάποιος φίλος μου άναψε φωτιές επί αυτού. Τη μηχανή την πήραν έξω από το σπίτι μου (Περιστέρι), δεν είχε συναγερμό, κλείδωνα απλά τιμόνι και αλυσίδα στη ρόδα. Έχει κανείς εμπειρία από ασφαλιστικές - μπορεί να πουν ότι επειδή δεν ήταν σε πάρκινγκ και δεν είχε συναγερμό δεν αποζημιώνουν (interamerican);; Παρακαλώ τα φώτα σας
Είναι δεδομένο ότι θα αναγράφεται στο συμβόλαιό σου.
Ομοίως αναγράφονται και όλες οι περιπτώσεις στις οποίες αποζημιώνεσαι ή όχι. Διαφορετικά, όλο και κάποιος ασφαλιστής θα γνωρίζει ώστε να σου εξηγήσει καλύτερα το συμβόλαιό σου.
Για την τάξη των πραγμάτων και διευκρινίζω πως γράφω καλοπροαίρετα (φαίνεται ότι χρειάζεται αυτός ο πρόλογος πλέον). Δεν διάβασα ούτε μια κακοπροαίρετη γνώμη (έκατσα και ξαναδιάβασα τις δυο σελίδες). Διάβασα γνώμες. Σκέτο.
Όταν ζητάς γνώμη για ένα δίλλημα σου από ένα φόρουμ με "χ" αριθμό μελών πρέπει να είσαι έτοιμος να διαβάσεις και πράγματα που δεν ταιριάζουν με την δική σου οπτική. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τις μεταφράσεις ως κακοπροαίρετες.
Καλοτάξιδη όποια και αν καταλήξεις αν και φαίνεται προς μάλλον πας προς το Honda. Και το QJ να έπαιρνες θετικές ευχές θα έπαιρνες.
Ψιλοασχετο αυτο που θα πω, αλλα επειδη πηγα βολτα μετα απο πολυ καιρο σε επαρχιακό δρομο
με στροφιλικια και ανηφοροκατηφορες και συγκινήθηκαοτι και να παρεις...μη λυπηθεις τα κυβικά.
Αν σε παιρνει οικονομικα, ασε τα 650cc και 750cc και πηγαινε στα 1000cc +
Δεν υπαρχει τίποτα σαν τη ροπή.
Φίλε αν σου πω ότι το κατάλαβα αυτό με τη ροπή με το nc. Σε σχέση με το cb500 που οδηγούσα πριν ακόμη και τα 750 ήταν αποκάλυψη. Σα να είχε δύναμη να τραβάει ρε παιδί μου. Αφού είχα και το κορίτσι πίσω (για να πάρω και από εκεί έγκριση χαχα) και παραλίγο να φύγει πίσω σε μια φάση.