Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Ozzy Osbourne

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Καλό ταξίδι Ozzy.
    Δε θα ξεχάσω το Paranoid στην Ombre.
    Ελα ρε σειρα,μιλαμε την εποχη που ηταν 21:00 με 22:30 δωρεαν εισοδος?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Καλό του ταξίδι, έφυγε σχεδόν αμέσως μετά από μία φανταστική απιχαιρετιστήρια συναυλία!
    Ίσως ειχε όντως συμφωνία με τον αποκάτω, ο τύπος καταφερε και ήταν παρόντας στην ίδια του την κηδεία του! Kαι τι κηδεία, ήταν όλοι εκεί να τον χαιρετήσουν και να παρτάρουν μεταξύ τους, στο φόντο ακουγόταν κακοεκτελεσμένα καλή μουσική, όλοι ήταν χαρούμενοι και αντι για κλαμματα είχε μονο κατι δακρυα. What a way to go...
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tools Προβολή μηνύματος
    Ίσως ειχε όντως συμφωνία με τον αποκάτω, ο τύπος καταφερε και ήταν παρόντας στην ίδια του την κηδεία του! Kαι τι κηδεία, ήταν όλοι εκεί να τον χαιρετήσουν και να παρτάρουν μεταξύ τους, στο φόντο ακουγόταν κακοεκτελεσμένα καλή μουσική, όλοι ήταν χαρούμενοι και αντι για κλαμματα είχε μονο κατι δακρυα. What a way to go...
    Όπως το λες, η μουσική και η φωνή δεν θα μπορούσε να είναι η ίδια αλλά πραγματικά ήταν σα να του σφύριξε κάποιος - σε λίγο τσεκάρεις, κανόνισε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ο Ozzy Osbourne με δικά του λόγια

• Aπό όλα τα πράγματα που έχω χάσει, μου λείπει περισσότερο το μυαλό μου.
    • Μου αρέσει η φροντίδα, ενδιαφέρομαι για τους ανθρώπους και για την ψυχαγωγία των ανθρώπων. Είμαι οικογενειάρχης. Σύζυγος. Πατέρας. Έχω κάνει πολλά άλλα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, για τα οποία δεν θέλουμε πραγματικά να μιλάμε.
    • Η μόνη μαύρη μαγεία στην οποία έχουν εμπλακεί ποτέ οι Black Sabbath ήταν ένα κουτί σοκολάτες.
    • Είναι όλα μέρος του ταξιδιού μου - έχω κάνει πολλά ηλίθια πράγματα, αλλά μαθαίνεις από τα λάθη σου.
    • Μερικές φορές νομίζω ότι όλη μου η καριέρα και η ζωή ήταν μόνο για μια καταραμένη νυχτερίδα!!
    • Έκανα εμβόλια λύσσας επειδή δάγκωσα το κεφάλι μιας νυχτερίδας, αλλά δεν πειράζει - η νυχτερίδα έπρεπε να κάνει τα εμβόλια του Ozzy.
    • Ένα βράδυ στο Αμβούργο, έβαψα το πρόσωπό μου μωβ και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν ανεξίτηλο. Έτσι, έπρεπε να περπατήσω στο Αμβούργο για τις επόμενες τρεις μέρες με ένα μωβ κεφάλι!
    • Θα μπορούσε να είναι χειρότερα... Θα μπορούσα να είμαι ο Sting.
    • Μια ζωή γεμάτη αλκοόλ, ναρκωτικά και σεξ χωρίς προφύλαξη μόνο θα σε γ@@@@@ι! Δηλαδή, κοίτα εμένα.
    • Κάποιος μου είπε σήμερα το πρωί: «Σε τι αποδίδεις τη μακροζωία σου;» Δεν ξέρω. Δηλαδή, δεν θα μπορούσα να είχα σχεδιάσει καλύτερα τη ζωή μου. Κατά γενική ομολογία, θα έπρεπε να είμαι νεκρός! Η κακοποίηση που έχω κάνει στο σώμα μου: τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ο τρόπος ζωής που έχω κάνει τα τελευταία 30 χρόνια, θα μπορούσα να είμαι νεκρός χίλιες φορές!
    • Κάθε φορά που έκανα χρήση ναρκωτικών, έφτανα κοντά στον θάνατο. Έφτασα σε σημείο που ανησυχούσα μήπως πνιγώ με τον ίδιο μου τον εμετό, οπότε έπρεπε να κοιμάμαι μπρούμυτα. Το κάνω ακόμα και σήμερα...
    • Είμαι πολύ τυχερός που είμαι ζωντανός και το συνειδητοποιώ αυτό. Σχεδόν όλοι οι φίλοι με τους οποίους τσαντιζόμουν είναι τώρα νεκροί. Ζω με δανεικό χρόνο.
    • Θα αποσυρθώ μόνο την ημέρα που θα είμαι νεκρός και θα με θάψουν, και κάποιος ηλίθιος θα ψελλίζει πάνω από το φέρετρο κάτι ηλίθια γκόσπελ πράγματα.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    τα είχε τόσο ταξινομημένα τα πράγματα στη ζωή του που θα μπορούσε να πει κάποιος σχεδίασε ακόμη και την κηδεία του... ύστερα από την θρυλική, συγκινητική, ιστορική, ανεπανάληπτη συναυλία στο μπέρμιγχαμ στις 5 ιούλη που όμοια συναντάμε μονο στα live aid....μας άφησε 17 μέρες μετά

θα μείνει αθάνατος για πάντα μέσα από το έργο του που άφησε να μελάτανε μουσικοί, ακροατές του παρελθόν, παρόν και μέλλοντος
    you rise you fall you're down then you rise again

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Οι 5 πιο Ozzy Osbourne στιγμές του Ozzy

Σε συνέντευξή του στη Mirror, πίσω στο 2020, όταν ρωτήθηκε αν θα αποσυρθεί ποτέ από τη μουσική, ο Osbourne απάντησε: «Ξέρεις πότε θα αποσυρθώ; Όταν ακούσω να κλείνουν το καπάκι του φέρετρού μου. Και τότε θα κάνω ένα encore. Είμαι ο Πρίγκιπας του Σκότους».

Πέντε χρόνια μετά, ο Ozzy δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, αλλά με την τελευταία του εμφάνιση λίγο πριν πεθάνει, είναι σαν να τήρησε την υπόσχεσή του.

Υπήρξε η απόλυτη φωνή του heavy metal πριν το heavy metal, καθώς όταν χρησιμοποίησε όλο τον τρόμο που έκρυβε μέσα του για να τραγουδήσει “What is this which stands before me?” στο τραγούδι Black Sabbath, έστρωσε το δρόμο για τους επόμενους.

Ο Ozzy, που έφυγε από τη ζωή στις 22 Ιουλίου σε ηλικία 76 ετών, έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους μεγάλους και μπορεί οι εμφανίσεις του σε γραφικά ριάλιτι συχνά να του έφερναν περισσότερα πρωτοσέλιδα και ιντερνετικούς τίτλους από την ίδια του τη μουσική, αλλά η αναγνώριση ήταν πάντα εκεί.

Βέβαια, οφείλουμε να μιλήσουμε και για την προτίμηση που έδειχνε στις εντελώς ακατανόητες πράξεις. Ο frontman των Black Sabbath είχε εκδώσει ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο το 2009, με τίτλο I Am Ozzy και σε αυτό έβαλε σε μία σειρά τις διάφορες περιπέτειές του μακριά από τη σκηνή. Όχι, στη λίστα δεν θα βρείτε το περιστατικό με τη νυχτερίδα.

Όλοι έχουμε κάνει την ανάγκη μας σε ιερά μνημεία

Βρίσκεσαι στο Σαν Αντόνιο του Τέξας και, επειδή δεν κρατιέσαι άλλο, κάνεις την ανάγκη σου πάνω στο πιο ιερό μνημείο ολόκληρης της πόλης. Όχι εσύ, ο Ozzy ο οποίος σε κατάσταση πλήρους μέθης έβαλε ένα από τα φορέματα της γυναίκας του, Sharon, αφού εκείνη είχε κρύψει τα ρούχα του για να τον εμποδίσει να βγει έξω. Αυτό είναι το κωμικό κομμάτι της ιστορίας.

Τελικά, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να επισκεφτεί τα μπαρ του Σαν Αντόνιο. Στη συνέχεια, έκανε την ανάγκη του πάνω στο ιερό κενοτάφιο της πόλης. Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν το κατάλαβε, η αστυνομία τον συνέλαβε. «Όλοι έχουμε κάνει πράγματα στη ζωή μας που μετανιώνουμε. Νιώθω μεγάλη τιμή που ο λαός του Σαν Αντόνιο βρήκε τη δύναμη να με δεχτεί ξανά», είπε αργότερα.

H γρίπη του ιερέα

Αν και, προς υπεράσπισή του, αυτό συνέβη κατά λάθος, ο Ozzy κάποτε νάρκωσε έναν ιερέα. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο πήγε στην παμπ και επέστρεψε στο σπίτι μερικές μέρες αργότερα. «Είχα αγοράσει λίγο χασίς και έφτιαξα ένα κέικ με αυτό», είπε στο GQ. «Το έβαλα σε ένα δοχείο και πήγα στην παμπ, λέγοντας στην πρώην γυναίκα μου: “Μην αφήσεις κανέναν να φάει αυτό το γαμημένο κέικ. Θα είναι χάλια”».

Συνέχισε: «Τέλος πάντων, επέστρεψα από την παμπ λίγες μέρες αργότερα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό γιατί ο παπάς ήταν στο σπίτι, έπινε τσάι στην κουζίνα με ένα κομμάτι από το κέικ. Δεν είχα δίπλωμα οδήγησης, αλλά εκείνος είχε καταρρεύσει στην κουζίνα μου, οπότε τον έσυρα από τα μαλλιά, τον πέταξα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, τον πήγα σπίτι του και περπάτησα πίσω».

«Νόμιζα πως τον είχα σκοτώσει», παραδέχτηκε. «Μετά τον είδα σε μια παμπ ένα Κυριακάτικο πρωινό και μου λέει: “Πρέπει να κόλλησα μια τρομερή γρίπη στο σπίτι σου. Παραληρούσα για τρεις μέρες και δεν πήγα στην εκκλησία”. Εγώ απλώς ανακουφίστηκα που τον είδα».
    Από εδώ: https://www.oneman.gr/entertainment/...gmes-tou-ozzy/

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ο Ozzy και τα μυρμήγκια

Κατά τη διάρκεια περιοδείας με τους Mötley Crüe το 1984, ο Ozzy ρούφηξε μυρμήγκια. Μάλιστα, φημολογείται πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση όταν κατάλαβε ότι είχε ξεμείνει από κοκαΐνη, αν και ο τραγουδιστής των Black Sabbath δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα από αυτό.

Ο Tommy Lee, όμως, επέμεινε ότι συνέβη, περιγράφοντας το περιστατικό στην εκπομπή This Past Weekend With Theo Von το 2024. «Ο Ozzy είναι τελείως λιώμα. Βλέπει ένα μονοπάτι από μυρμήγκια που οδηγεί σε ένα παγωτό ξυλάκι που είχε αφήσει ένα παιδί στο έδαφος. To κοιτάει κάτω και απλά ρουφάει όλη τη γραμμή των μυρμηγκιών μέχρι το παγωτό», θυμήθηκε ο Lee.

LSD, τώρα, τέλος

Στο περιοδικό Classic Rock εξήγησε κάποτε τον λόγο που σταμάτησε να παίρνει LSD. Όπως είπε, όταν βρισκόταν στις ΗΠΑ, ήταν της μόδας να σερβίρουν ποτά «πειραγμένα» με LSD, κάτι που δεν τον ενοχλούσε, αφού έτσι κι αλλιώς έπαιρνε μια χούφτα καθημερινά.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν επέστρεψε στην Αγγλία. Ο Ozzy θυμήθηκε μια φορά που είχε πάρει 10 «ταμπλέτες» LSD και βγήκε για βόλτα σ’ ένα λιβάδι. Εκεί, έμεινε όρθιος και μιλούσε με ένα άλογο για περίπου μία ώρα.

«Στο τέλος, το άλογο γύρισε και μου είπε να πάω να γαμηθώ. Ε, αυτό ήταν. Τελείωσε για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Μεθυσμένος στον Λευκό Οίκο

Για κάποιο λόγο, ο Ozzy Osbourne και η οικογένειά του προσκλήθηκαν στον Λευκό Οίκο το 2002, ενώ βρισκόταν στο αποκορύφωμα της φήμης τους από το ριάλιτι σόου για την καθημερινότητά του.

Αυτό δεν θα εκπλήξει κανέναν που έχει φτάσει μέχρι εδώ στη λίστα, αλλά η επίσκεψη του Ozzy ήταν ένας εφιάλτης, με τον George Bush να μετανιώνει για την απόφασή του να προσκαλέσει την ηγετική μορφή των Black Sabbath στο πιο διάσημο σπίτι της Αμερικής.

Ο Ozzy, όπως ήταν αναμενόμενο, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το open μπαρ και διασκέδασε λίγο περισσότερο από το επιτρεπτό, σε αντίθεση με τον Bush, ο οποίος φέρεται να ήταν τόσο ενοχλημένος από τον Osbourne που μουρμούρισε: «Ίσως αυτό να ήταν λάθος».
    Από εδώ: http://oneman.gr/entertainment/min-t...gmes-tou-ozzy/

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Αντίο τεράστιε Ozzy-Prince of Darkness, δυστυχώς δεν κατάφερα να σε ακούσω live πριν φύγεις.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος Το avatar του/της Pan
    R.I.P

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Καλό ταξίδι Ozzy.
    Δε θα ξεχάσω το Paranoid στην Ombre.
    Ombre ρε φίλε, τι είπες τώρα!

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από filipp0s Προβολή μηνύματος
    Ombre ρε φίλε, τι είπες τώρα!

Νέο μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	519099540_1076053601304425_3898061814124575982_n.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	39,5 KB 
ID:	463836

R.I.P. Ozzy[/QUOTE]

Τί γαμάτη παρέα...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    την θυμάμαι σαν χθες εκείνη την βραδιά στην μαλακάσα

you rise you fall you're down then you rise again

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Just enjoy the OZZY and keep your mouth shut!
    από manhunter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2011, 17:20
  2. Έρχεται o OZZY το Σεπτέμβριο! !
    από Zid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2010, 08:59
  3. Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Ozzy Osbourne
    από notakos600 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 09:45
  4. The prince of darkness (Ozzy) returns