Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Γατίνια VS SH150: 1-2

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Και ξυδάκι εννοείται!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πρόσεχε πώς θα βάλεις το αγγούρι, όμως.....
    Περί ορέξεως............κολοκυθόπιττα.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    *κωλοκυθόπιτα
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Και ξυδάκι εννοείται!
    Αυτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patinias Προβολή μηνύματος
    Αν δουλεύει είναι μια καθαρή λύση, το πρόβλημα είναι ότι το μηχανάκι το παρκάρω στο δρόμο και δεν έχω που να το ακουμπήσω το πατακι στο κέντρο της Αθήνας, να το ανεβάζω και αν το κατεβάζω από το σπίτι στον πέμπτο είναι μανίκι, Ευχαριστώ πάντως
    Εγώ θα έκοβα δυο κομμάτια του λαστιχένιου πατακίου (σσ...σικ) στο σχήμα του πατώματος του SH θα τα έβαζα (και τα δυο το ένα πάνω από το άλλο) στο πατωμα του SH και όταν έφτανα σπίτι θα τα τοποθετούσα με την καθαρή πλευρά πάνω στη σέλα, ένα πίσω και ένα εμπρός.

Τον έσκισα τον McGyver

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα έκοβα δυο κομμάτια του λαστιχένιου πατακίου (σσ...σικ) στο σχήμα του πατώματος του SH θα τα έβαζα (και τα δυο το ένα πάνω από το άλλο) στο πατωμα του SH και όταν έφτανα σπίτι θα τα τοποθετούσα με την καθαρή πλευρά πάνω στη σέλα, ένα πίσω και ένα εμπρός.

Τον έσκισα τον McGyver
    Μια άλλη λύση είναι να υποχρεώσεις νομικά αυτόν που διατηρεί τις γάτες στο δρόμο να τις πάρει σπίτι του, μέχρι 2 μπορεί να έχει και μόνο στην ιδιοκτησία του μέσα, τις υπόλοιπες ο μπόγιας, έτσι λέει ο νόμος, αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα, ψεκάζεις με αντιγατικό και λες και ευχαριστώ που υπάρχει

Κάνει και για τα σκυλιά που κατουράνε συνέχεια τα λάστιχα? Έχω βαρεθεί να βρίσκω κάθε μέρα λίμνες στη ζάντα.
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από infidel Προβολή μηνύματος
    Κάνει και για τα σκυλιά που κατουράνε συνέχεια τα λάστιχα? Έχω βαρεθεί να βρίσκω κάθε μέρα λίμνες στη ζάντα.
    Πρέπει αν κάνει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ψεκάζω τα λάστιχα... έχω συμβιβαστεί με το κατρουλιό, αφήνω και τη ρόδα ξεσκέπαστη για να μην κατουράνε και την κουκούλα

Δεν ήμουνα μέλος του κυκλώματος... μόλις τώρα έμαθα για την ύπαρξη του, όλα τα μαθαίνω κατόπιν εορτής

EDIT: Και αφού κράξανε τα πιτσιρίκια θα πάνε το βράδυ να φάνε τις μπριζολίτσες τους χωρίς βέβαια να τους περάσει από το μυαλό η αγωνία της γουρούνας όταν την πηγαίνανε για λεπίδι... Αλλά τα γατίνια που είναι ότι πιο άχριστο στο ζωικό βασίλειο αποτροπιασμός γιατί τα περάσανε ένα ψιλοηλεκτροσόκ... Υποκρισία και τρικυμία εν κρανίω αν σκεφτεί κανείς ότι το BBC δεν βγάζει θέματα όπως βιασμούς και μαχαιρώματα από πακιστανούς για να μην προκαλεί ρατσιστικά συναισθήματα στους Εγγλέζους... Ουστ
    Τελευταία τροποποίηση από patinias; Χθες στις 20:57.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Μια άλλη λύση είναι να υποχρεώσεις νομικά αυτόν που διατηρεί τις γάτες στο δρόμο να τις πάρει σπίτι του, μέχρι 2 μπορεί να έχει και μόνο στην ιδιοκτησία του μέσα, τις υπόλοιπες ο μπόγιας, έτσι λέει ο νόμος, αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα, ψεκάζεις με αντιγατικό και λες και ευχαριστώ που υπάρχει
    Σιγά σιγά βγάζεις την αλήθεια σου στο φως.

Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ταιζεις αδέσποτα. Αντίθετα υπάρχει που απαγορεύει το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, τις αλυσίδες σε σταθερά σημεία σε κοινόχρηστους χώρους.

Αν σου φταίνε τα γατάκια βαλ' την σε κλειστό χώρο, αν δεν μπορείς, πρόβλημα σου. Όσο δικαίωμα έχεις εσύ στην ζωή έχουν κι αυτά.

Ο πιο απλός τρόπος είναι να βάλεις στην σέλα μία χοντρή σακούλα για μπάζα κόστους αστείου. Την κόβεις με ψαλίδι και την προσαρμόζεις.

Τα υπόλοιπα περί φολας τα προσπερνάω αν και έχω screenshots γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Φιλικά ε;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Σιγά σιγά βγάζεις την αλήθεια σου στο φως.

Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ταιζεις αδέσποτα. Αντίθετα υπάρχει που απαγορεύει το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, τις αλυσίδες σε σταθερά σημεία σε κοινόχρηστους χώρους.

Αν σου φταίνε τα γατάκια βαλ' την σε κλειστό χώρο, αν δεν μπορείς, πρόβλημα σου. Όσο δικαίωμα έχεις εσύ στην ζωή έχουν κι αυτά.

Ο πιο απλός τρόπος είναι να βάλεις στην σέλα μία χοντρή σακούλα για μπάζα κόστους αστείου. Την κόβεις με ψαλίδι και την προσαρμόζεις.

Τα υπόλοιπα περί φολας τα προσπερνάω αν και έχω screenshots γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Φιλικά ε;
    Καθόλου φιλικά, Σιγά μην έχω το ίδιο δικαίωμα στη ζωή με τις γάτες, ρε είστε τρελοί ρε: Τα αδέσποτα απαγορεύονται, γι' αυτό υπάρχει ο μπόγιας, ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα για 2 ζωντανά στην ιδιοκτησία του μέσα αυστηρά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Καθόλου φιλικά, Σιγά μην έχω το ίδιο δικαίωμα στη ζωή με τις γάτες, ρε είστε τρελοί ρε: Τα αδέσποτα απαγορεύονται, γι' αυτό υπάρχει ο μπόγιας, ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα για 2 ζωντανά στην ιδιοκτησία του μέσα αυστηρά
    Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται. Με ένα δυνάμει φονιάδες δεν συνομιλώ.

Το άλλο σου θέμα είδα κλειδώθηκε. Έγραφες κι εκεί παρόμοια πράγματα.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Μπογιας για "ανθρώπους" σαν εσένα δυστυχώς δεν υπάρχει.
    Εδώ μέσα δε χωράς πάντως.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται. Με ένα δυνάμει φονιάδες δεν συνομιλώ.

Το άλλο σου θέμα είδα κλειδώθηκε. Έγραφες κι εκεί παρόμοια πράγματα.
    Κανείς δεν μιλάει .
    Ο Πατίνιας αποδήμησε εις κύριον.

Έβαλα Αντιμαλακικό.
    The Dirty Harry

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Πρέπει αν κάνει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ψεκάζω τα λάστιχα... έχω συμβιβαστεί με το κατρουλιό, αφήνω και τη ρόδα ξεσκέπαστη για να μην κατουράνε και την κουκούλα

Δεν ήμουνα μέλος του κυκλώματος... μόλις τώρα έμαθα για την ύπαρξη του, όλα τα μαθαίνω κατόπιν εορτής

EDIT: Και αφού κράξανε τα πιτσιρίκια θα πάνε το βράδυ να φάνε τις μπριζολίτσες τους χωρίς βέβαια να τους περάσει από το μυαλό η αγωνία της γουρούνας όταν την πηγαίνανε για λεπίδι... Αλλά τα γατίνια που είναι ότι πιο άχριστο στο ζωικό βασίλειο αποτροπιασμός γιατί τα περάσανε ένα ψιλοηλεκτροσόκ... Υποκρισία και τρικυμία εν κρανίω αν σκεφτεί κανείς ότι το BBC δεν βγάζει θέματα όπως βιασμούς και μαχαιρώματα από πακιστανούς για να μην προκαλεί ρατσιστικά συναισθήματα στους Εγγλέζους... Ουστ
    Αντίθετα, στο δημόσιο χώρο νομικά προβλήματα έχει αυτός που εμποδίζει τη σίτιση των αδέσποτων.
    Είναι λυπηρό να θεωρείς οτι μπορείς να ασκείς βία σε κάποιο πλάσμα επειδή δεν σου αρέσει, ειδικά όταν δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δεν το κάνεις για να υπερασπιστείς τον δικό σου.

Πρόσεχε τον εαυτό σου ρε φίλε, δεν σε προβληματίζει οτι θες να ξεσπάς στους πιο αδύναμους;
    Ελεύθερη βούληση είναι το καθεστώς, δικό σου το μαχαίρι δικό σου και το καρπούζι.
    Καληνύχτα.
    Ώπ, δεν έχει 7η;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Κανείς δεν μιλάει .
    Ο Πατίνιας αποδήμησε εις κύριον.

Έβαλα Αντιμαλακικό.
    Φτουουουουου, χάσαμε την αγγελία για το Hornet
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket