Και ξυδάκι εννοείται!![]()
*κωλοκυθόπιτα![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Εγώ θα έκοβα δυο κομμάτια του λαστιχένιου πατακίου (σσ...σικ) στο σχήμα του πατώματος του SH θα τα έβαζα (και τα δυο το ένα πάνω από το άλλο) στο πατωμα του SH και όταν έφτανα σπίτι θα τα τοποθετούσα με την καθαρή πλευρά πάνω στη σέλα, ένα πίσω και ένα εμπρός.
Τον έσκισα τον McGyver
Μια άλλη λύση είναι να υποχρεώσεις νομικά αυτόν που διατηρεί τις γάτες στο δρόμο να τις πάρει σπίτι του, μέχρι 2 μπορεί να έχει και μόνο στην ιδιοκτησία του μέσα, τις υπόλοιπες ο μπόγιας, έτσι λέει ο νόμος, αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα, ψεκάζεις με αντιγατικό και λες και ευχαριστώ που υπάρχει
Κάνει και για τα σκυλιά που κατουράνε συνέχεια τα λάστιχα? Έχω βαρεθεί να βρίσκω κάθε μέρα λίμνες στη ζάντα.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Πρέπει αν κάνει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ψεκάζω τα λάστιχα... έχω συμβιβαστεί με το κατρουλιό, αφήνω και τη ρόδα ξεσκέπαστη για να μην κατουράνε και την κουκούλα
Δεν ήμουνα μέλος του κυκλώματος... μόλις τώρα έμαθα για την ύπαρξη του, όλα τα μαθαίνω κατόπιν εορτής
EDIT: Και αφού κράξανε τα πιτσιρίκια θα πάνε το βράδυ να φάνε τις μπριζολίτσες τους χωρίς βέβαια να τους περάσει από το μυαλό η αγωνία της γουρούνας όταν την πηγαίνανε για λεπίδι... Αλλά τα γατίνια που είναι ότι πιο άχριστο στο ζωικό βασίλειο αποτροπιασμός γιατί τα περάσανε ένα ψιλοηλεκτροσόκ... Υποκρισία και τρικυμία εν κρανίω αν σκεφτεί κανείς ότι το BBC δεν βγάζει θέματα όπως βιασμούς και μαχαιρώματα από πακιστανούς για να μην προκαλεί ρατσιστικά συναισθήματα στους Εγγλέζους... Ουστ
Τελευταία τροποποίηση από patinias; Χθες στις 20:57.
Σιγά σιγά βγάζεις την αλήθεια σου στο φως.
Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ταιζεις αδέσποτα. Αντίθετα υπάρχει που απαγορεύει το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, τις αλυσίδες σε σταθερά σημεία σε κοινόχρηστους χώρους.
Αν σου φταίνε τα γατάκια βαλ' την σε κλειστό χώρο, αν δεν μπορείς, πρόβλημα σου. Όσο δικαίωμα έχεις εσύ στην ζωή έχουν κι αυτά.
Ο πιο απλός τρόπος είναι να βάλεις στην σέλα μία χοντρή σακούλα για μπάζα κόστους αστείου. Την κόβεις με ψαλίδι και την προσαρμόζεις.
Τα υπόλοιπα περί φολας τα προσπερνάω αν και έχω screenshots γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Φιλικά ε;
Μπογιας για "ανθρώπους" σαν εσένα δυστυχώς δεν υπάρχει.
Εδώ μέσα δε χωράς πάντως.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αντίθετα, στο δημόσιο χώρο νομικά προβλήματα έχει αυτός που εμποδίζει τη σίτιση των αδέσποτων.
Είναι λυπηρό να θεωρείς οτι μπορείς να ασκείς βία σε κάποιο πλάσμα επειδή δεν σου αρέσει, ειδικά όταν δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δεν το κάνεις για να υπερασπιστείς τον δικό σου.
Πρόσεχε τον εαυτό σου ρε φίλε, δεν σε προβληματίζει οτι θες να ξεσπάς στους πιο αδύναμους;
Ελεύθερη βούληση είναι το καθεστώς, δικό σου το μαχαίρι δικό σου και το καρπούζι.
Καληνύχτα.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;