Το τεστ αντοχής των μαλακών σου μορίων, να ΜΗΝ είναι όταν ξεκινάς για αυτή τη μεγάλη βόλτα.
Επίσης για οπουδήποτε ανατολικότερα της Τουρκίας, το σκούτερ το ξεχνάς
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αν κατάλαβα καλα, σκεφτεσαι το σκουτερ για ταξιδι στη Μογγολία και σε προβληματίζει η εγγύηση;
Αν πας Ιαπωνία πάρε το NMax και πήγαινε στα κεντρικά Yamaha. Λογικά αυτοί, αν σε πιστέψουν, θα σου δώσουν από μόνοι τους ένα ΧΤ να γυρίσεις![]()
Διακρίνω ένα ειρωνικό ύφος; Αν ναι, μήπως αντί για ειρωνία να βοηθούσες ή απλά να αγνοούσες; Ακόμη κι αν κάτι σου φαίνεται χαζό, γιατί νιώθεις την ανάγκη να το παίξεις ιστορία αγαπητέ μου, θα μπορούσες απλά να πεις δυο κουβέντες να με κατατοπίσεις; <3 Αν κάνω λάθος κι ήταν καλοπροαίρετος ο λόγος σου, σχώρα με.
Όχι βρε συ, πλάκα κάνω. Απλά μου φαίνεται τραβηγμένο να θες να πας Μογγολία και Ιαπωνία με σκούτερ. Αν έλεγες για Ευρώπη θα σου έλεγα βουρ. Από την άλλη παίζει και το πόσα λεφτά θες να δώσεις για μηχανάκι, γιατί τέτοιο ταξίδι από μόνο του είναι πανάκριβο φαντάζομαι.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
100% Δεν είναι ούτε τρολλ ούτε απλά για να είχαμε να λέγαμε το thread.
Αν διάβασες στην αρχή (ή σε κάποια απάντησή μου) είπα πως δεν έχω κατασταλάξει για το σύνολο των χωρών κι ούτε είμαι άσσος της γεωγραφίας. ίσως θα έπρεπε πρώτα να έχω βρει την διαδρομή και ύστερα να κοιτάξω για μηχανάκι.