αραξτε ρεεεεεεεε
συνφωνω με ολους αλλα better να τα συζηταμε εκτος φλορουμ αυτα,δεν ειναι καλυτερα?
θα μας χαρακτηρισουν και καννιβαλους στο τελος
αραξτε ρεεεεεεεε
συνφωνω με ολους αλλα better να τα συζηταμε εκτος φλορουμ αυτα,δεν ειναι καλυτερα?
Τι φωνάζετε ρεεεε....
Ο άνθρωπος "αυτοκτόνησε"....
Απλώς ήταν πολύ εξαντλημένος και προσφέρθηκαν κάποιοι να τον βοηθήσουν....![]()
Σιγά μην μας πάρει ο πόνος για το κωλόπαιδο....Καλύτερα έτσι παρά να την ξανακοπάναγε από την φυλακή σε ανύποπτο χρόνο...Ως γνωστόν οι φυλακές μας είναι κάτι σαν ξέφραγο αμπέλι....
Τώρα που το θυμήθηκα...Και ο Σορίν Ματέι από "παθολογικά" αίτια δεν πέθανε ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Εγώ ένα έχω να πω……
Σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη
Θεμελιώδης αρχή, που εάν είχαν την ευκαιρία να την διδαχτούν… ούτε ο ρώσος θα σκότωνε, ούτε οι μπάτσοι θα σκότωναν.
Για αυτό τον λόγο φυλακίζουμε και δεν σκοτώνουμε γιατί έχουμε μυαλό και σκεφτόμαστε….
Αυτό μας διακρίνει από τα άλλα ζώα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
αραξτε ρεεεεεεεε
φιλε trent,ασχετα αν συμφωνει ή διαφωνει καποιος,αν προσεχει τι λεει-οπως εσυ-δεν κινδυνευει να κακοχαρακτηριστει
αν παλι οχι,γ@μησε τα...
το ξαναλεω,πολυ :a16:
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τι φωνάζετε ρεεεε....
Τώρα που το θυμήθηκα...Και ο Σορίν Ματέι από "παθολογικά" αίτια δεν πέθανε ???
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Εγώ ένα έχω να πω……
Σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη ...
![]()
![]()
![]()
Με οσα ειπες θα συμφωνησω με το πρωτο.
Τα λεει ολα και για το Ρωσο και για τους "αλλους"
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αυτοκτονία
http://news.pathfinder.gr/greece/news/271732.html
Αν κάποιος ήταν φορτωμένος με 3 φόνους εκ των οποίων οι δύο αστυνομικών, πιθανότατα να είχε αυτοκτονήσει και αυτός. Αυτό που έκανε ήταν τουλάχιστον ρεαλιστικό γιατί όπου και να πήγαινε θα ήταν κατάμαυρο πρόβατο μεταξύ μαύρων προβάτων.
EGW PANTOS DEN UA HUELA NA EIXAI AYTOKTONISI!
KAI SIGOYRA UEORO BLAKIA NA TON SKOTOSAN!
UA HTAN POLY KALITERA NA TON EPIANAN KAI NA TOY XORIGOYSAN MIA UERAPIA OPOS ..
GIA KANENA XRONO JILO PROI , MESIMERI KAI BRADI
EPISIS ENA KALO GAMISI ME KANENA STELIARI KAI OTI PROKIPSI
KAI TELOS NA TON EDINAN STOYS SINKENHS TON UIMATON GIA EFUANASIA!!
OSO GIA ANUROPINA DIKEOMATA EGW SIMFONO OTAN MILAME GI ANUROPOYS KAI OXI GIA TETOYS FONIADEN POY TO MONO POY TOYS AJIZI EINAI O UANATOS KAI TIPOTA ALO!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
[B]Τι φωνάζετε ρεεεε....
Ο άνθρωπος "αυτοκτόνησε"....
Απλώς ήταν πολύ εξαντλημένος και προσφέρθηκαν κάποιοι να τον βοηθήσουν....![]()
Σιγά μην μας πάρει ο πόνος για το κωλόπαιδο....Καλύτερα έτσι παρά να την ξανακοπάναγε από την φυλακή σε ανύποπτο χρόνο...Ως γνωστόν οι φυλακές μας είναι κάτι σαν ξέφραγο αμπέλι....
συμφωνω απολυτα...
![]()
![]()
![]()
vlepw logw twn imerwn sas exei piasei olous i xristianiki agapi...
kata tin gnomi mou kamia praji den dikaiologei tin aferesi mias zwis...
prepei na dikaiologisoume tis prajeis mas kai na apodosoume dikaio se mia koinonias pou den stirizete sto swsto kai to dikaio...
lew pipes pali e?
den variese...
kalitera pou ton autoktonisas (or what ever) pados...
tha itan polli pio kourastiko kai xronovoro, isos kai anofelo, na prospathisoume na katalavoume pws kapios ftanei se simio na skotwsei ton sinanthrwpo tou me ton opio den eixe kamia diafora... den ipirxe misos...
pados na iste sigouroi oti o thanatos autou tou apanthrwpou kai tromerou kakapiou den apaline ton pono twn sigenwn kai twn filwn...
pia dikaiwsi dld borei na ferei enas akoma thanatos?
isos mono sta matia twn atomwn pou parakolouthoun na ferei mia anatasi oti iparxei kratos, astinomia kai tespa oti kati leitourgei... an leitourgouse omws den tha milagame twra...
kai gia na min me pite ektos pragmatikotitas...
sigoura iparxoun kakoi anthrwpoi ston kosmo mas..
isos na einai kai sto dna kapiwn na einai kakoi...
to thema einai oti me to ofthalmo adi ofthalmou den vgenei akri...
vgenoun tifloi anthrwpoi...
![]()
![]()
![]()
Εγώ πιστεύω οτι όντως αυτοκτόνησε.Δεν αποκλείω καθόλου το ενδεχόμενο να τον έφαγαν και μου πέρασε και μένα εξάρχής απο το μυαλό.
Και πιστεύω οτι αυτοκτόνησε γιατί αφού είδε οτι δεν μπορούσε να το σκάσει προτίμησε αυτό απο το να πέσει στα χερια των αστυνομικών (που ήξερε τι τον περιμένει αν τον επιαναν) ή να πεθαινε από το κρυο.Αλλα και οι αστυνομικοί πιστεύω οτι τον ήθελαν ζωντανό για να βγάλουν το άχτι τους πάνω του (και πολύ καλά θα έκαναν).
Η ιατροδικαστής είπε οτι πέθανε 20-24 ώρες πριν τον βρουν, οποτε να τον καθάρισαν 2 πραγματα μπορεί να συμβαίνουν ή τον είχαν βρει και καθαρισαν τότε που είπε η ιατροδικαστής και τον εμφάνισαν 24 ώρες μετα που φαίνεται μέγιστη μαλακία ή έβαλαν την ιατροδικαστή να πεί ψέμματα.
Εγώ θα προτιμούσα να τον έπιαναν ζωντανό και να τον γ@μούσαν.Αλλα και έτσι που έγινε καλα είναι, να ξεμπερδεύουμε μια και καλή από κάτι τέτοια @ρχ@@@.
![]()
![]()
[/B][/QUOTE] tha itan polli pio kourastiko kai xronovoro, isos kai anofelo, na prospathisoume na katalavoume pws kapios ftanei se simio na skotwsei ton sinanthrwpo tou me ton opio den eixe kamia diafora... den ipirxe misos...
![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
για το πως ενας ανθρωπος που τον γεννησε και αυτον μανα οπως εμας που αναγκαστηκε να γευτη τους (γλυκους) καρπους τις ξενιτιας μονος αυτο να το ζησετε να δειτε πως ειναι , γιατι αλλο να ξενιτευτης σε οργανομενο κρατος και αλλο να ξενιτευτης στην ελλαδα,
πως κατεληξε δολοφονος εμας δεν μας ενδιαφερη ετσι ,εμεις του τα προσφεραμε ολα αψογα
το εμεις εχει να κανει οχι με ανθρωπους προσοπικα αλλα με κοινονιες
προσοπικα λεω μην κρινετε ετσι απλα μονο αυτον, εχουμε ευθυνες για τον τροπο που λειτουργη αυτοι οι κοινονια, και στην περιπτωση του μετα τον εγκλησμο του στην φυλακη μετα τον πρωτο φονο ειναι προφανες το γιατι δεν ηθελε με κανενα τροπο να γυριση στην φυκακη
,
και τελος εμενα το προσωπο του δεν μου εδωσε την εντυπωση του αιμοσταγη δολοφονου
αντιθετα μου εδωσε την εντυποση του ανθρωπου που (προδοθηκε) απο την ζωη .
ΗΙ ΝΤΙΤ
Πολύ σκληρή συζήτηση ανεξάρτητα ότι συμφωνώ με όλους.
Πιστεύω ότι τέτοια άτομα κακώς τους έχουμε και τους ταίζουμε στις φυλακές. Μη ξεχνάτε ότι απο την τσέπη μας βγαίνουν τα κονδύλια για να έχουν το κρεβατάκι τους στην στενή, και για να έχουν το δικαίωμα να μπορούν κάποια στιγμή να βγούν έξω "με οποιοδήποτε τρόπο" όταν τα θύματα τους δεν βρίσκονται κάν στην ζωή ή είναι παιδιά που έχουν βιασθεί. !!!
Σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη απο εμάς τους ανώτερους αλλά τι γίνεται όταν μιλάμε για άτομα ανώμαλα, άρρωστα, ψυχρούς δολοφόνους....? Ατομα που δεν έχουν υπολογίσει εκείνα την ανθρώπινη ζωή, αξιοπρέπεια και ελευθερία. Ατομα που πολύ ευκολα μπορούν να κάνουν το μέγιστο κακό σε συνανθρώπους τους, έτσι απλά γιατί "ήθελα να δώ πως ειναι να σκοτώνεις..."
Βρωμίζει η φάρα μας
Τι προδοσία
Ολοι στον ύπνο τους, βρίσκουν επιτέλους αιτία
Κάποιοι φιμώσαν και βρωμίσαν την γενιά μου
βαλσαμωμένα είδωλα, θεοί μπροστά μου
Α ρε βλασθήμια μου, αλήθεια μεγάλη
χρυσοντυμένοι φαφλατάδες, υψώσαν κεφάλι
Το μαύρο χάλι μας, ποιός θα το φτιάξει
Ολοι στο βόλεμά τους είναι εντάξει
Πλούσιοι ανίδρωτοι χασκογελάνε
και το γλεντάνε και το γλεντάμε
ξυπνήστε γρήγορα, γιατί γερνάμε
Αντι για λίπασμα, νεκρούς ριχνούν στο χώμα
Δεν το πιστεύω πως δε σ’αγγίξαν ακόμα........