Ρε Πανουργιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
...Αλλα το ξερεις οτι εχω δικιο!!!![]()
![]()
![]()
Άλλο πράγμα οι γκόμενες και άλλο τα μηχανάκια !!!
(Ή μήπως όχι ???)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για την έκδοση 990S νομίζω ότι δεν θα υπάρχει ABS .Το ABS είναι επιλογή μόνο για το 990. Ξέρει κανένας το ABS στις μηχανές που εφαρμόζεται ? γιατί αν το πρόσθετο βάρος του ABS είναι στον μπροστινό τροχό τότε μιλάμε για extra βάρος σε μη αναρτώμενη μάζα ! .. Αστό καλύτερα το ABS .Επίσης το ύψος σέλας στα 990S ,990 με τα αντίστοιχα 950S και 950 είναι 20mm.(Από ότι είδα σε ένα site ).
*Για τον crs-k είναι αυτό .
ΥΓ. Ρε julieta θα κεράσεις κανα καφέ Κοραή ??
![]()
![]()
![]()
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
Last year, tora pleon metakomisa mitropoleosΑρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
Κοραή ??
![]()
![]()
![]()
opote.... monastiraki gia pitogyro kai patata tiganiti me mpyra
Δεν καταλαβα? Ποιος μιλησε για γκομενες?![]()
Το μηχανακι ειναι με ενα τροπο και ερωμενη μας...Σωστα?
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ooooOOOOOOOOO !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Last year, tora pleon metakomisa mitropoleos
opote.... monastiraki gia pitogyro kai patata tiganiti me mpyra
.
Θα ρθω το συντομότερο.....λεφτά να χεις...![]()
![]()
![]()
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
Ρε μαλάκα, σου έχω πει το τσουτσούνι σου να μην το βάζεις σε ότι τρύπα βρεις μπροστά σου..... θα καείς καμιά μέρα !Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Το μηχανακι ειναι με ενα τροπο και ερωμενη μας...Σωστα?
:rotflmao:
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Στην αρχη αργα και τρυφερα και μετα βιαια και προστυχα.....![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
κοριτσια φτιαχνουν μια οικοδομη στο κολωνακι και απο οτι με ενημερωσε μολις τωρα ο εργολαβος ακομα ειναι στις εκσκαφες οποτε μπορειται ελευθερα λεγοντας το ονομα μου να πατε να φωτογραφηθηται!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
![]()
![]()
![]()
Άσχημη τροπή πήρε η κουβέντα....
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ 990 ΧΩΡΙΣ ABS!!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕΣ!!!Η ΜΑΜΑ ΚΤΜ ΤΑ ΧΕΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΟΛΑ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΠΑΚΙ!!ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ!!
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ 950 ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 990 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΕΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!
ΕΛΑ RSP ΑΚΟΥΕΙ???990 ΛΕΜΕ!!!950 ΛΑΣΤ ΓΙΑΡ!!!
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
................................
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ 950 ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 990 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΕΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!
..............................
Αυτα πατιοστουνται μεταξυ τους ???![]()
Αγρια πραματα βρε παιδι μου ...![]()
:rotflmao:
![]()
γιατι ρε στις διαμαχες δεν ειμαστε!:rotflmao:
το 950 το πηρε ενας φιλος στο νησι και τωρα που κατεβηκα το καναμε βολτα ...για το νησι ειναι πολυ ...για τα ασφαλτινα κομματια ειναι φοβερο λες και ταξιδευεις σε αεροπλανο...χαχα τα βλεπεις ολα απο ψηλα ...στο χωμα για οδηγους μετριους και μη αγωνιζωμενουςτι καρμπιρατερατο τι ιντζεκσον το ιδιο κανει ....το εργαλειο ειναι τρακτερ αν και μολις πηγα να το ανοιξω λιγο ..ειχε και λασπη... φοβηθηκα το υψος και το βαρος .....οποτε και τα 2 ειναι super.....
τωρα για το abs....ποιος νοιαζεται...ο φιλος εχει παραγειλει και 2 fcr αν και εχω τις αμφιβολιες μου για τη χρησιμοτητα τους![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.