kalgeorgeEντελως !!!thes na peis oti o Papadopoulos se xalaei????????ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ???
ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ????
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ......:hypnotize
kalgeorgeEντελως !!!thes na peis oti o Papadopoulos se xalaei????????ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ???
είναι ένας γρήγορος επιθετικός, διεμβολιστής, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, παίζει και σαν χάφ..τρέχει σαν σκύλος και μαρκάρει κιόλας ...έχεις κανα καλύτερο???α ναι ξέχασα έχεις τον Μπαμπαγκίτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
kalgeorge
Eντελως !!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
zzr2005Kαλα τα ειπες...είναι ένας γρήγορος επιθετικός, διεμβολιστής, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, παίζει και σαν χάφ..τρέχει σαν σκύλος και μαρκάρει κιόλας ...έχεις κανα καλύτερο???α ναι ξέχασα έχεις τον Μπαμπαγκίτα...Πες μας και τιποτα νουμερα ομως ??? Ναι ξερεις εσυ το ρεζουμε.. ποσες φορες εφτασε στο πλεχτο ολα αυτα τα χρονια αγωνιστικης του παρουσιας ?? Παγγο ακομα γιαλιζει στον παο πυκνα -συχνα Ο καλος παπαδοπουλος διατοντας αστερας της μιας χρονιας ητανε .. Και ναι κυριε εχω τον Μπαμπαγκιντα και τον εχω πολυ παραπανω απο την σαυρα σας...
![]()
Και μην μιλας πολυ...Το ραντεβου μας πλησιαζει...
![]()
vasika stoubi eisai aparadektos an les auta gia ton papadopouloΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
zzr2005
Kαλα τα ειπες...Πες μας και τιποτα νουμερα ομως ??? Ναι ξερεις εσυ το ρεζουμε.. ποσες φορες εφτασε στο πλεχτο ολα αυτα τα χρονια αγωνιστικης του παρουσιας ?? Παγγο ακομα γιαλιζει στον παο πυκνα -συχνα Ο καλος παπαδοπουλος διατοντας αστερας της μιας χρονιας ητανε .. Και ναι κυριε εχω τον Μπαμπαγκιντα και τον εχω πολυ παραπανω απο την σαυρα σας...
![]()
![]()
O ANTRWPOS EINAI PAIKTARAS
To oti den apodidei fetos den ftaiei autos.
Xehnas oti sto double tou panathinaikou alla ai tin epomeni xronia sas eixe xekoliasei poikilotropws.
To zzr-... o papadopoulos einai GAUROS, to exei dilwsei kai malista tin xronia pou ton pirame, argouse na upograpsei giati perimen THN PARAMIKRI, ESTW KAI ANOYSIA protasi apo kokali
Alla ton xalage tote kai den ton ithele
Αν θυμασαι,του Σωκρατες του ειχανε πει για τον Παπαδοπουλο προτου τον παρει ο βαζελος και τον απερριψε τοτε ο ιδιος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πάντως αν πάρει τον Παπαδόπουλο ο Κόκκαλης τους βλέπω στην πείνα τους γάυρους...είναι κλασική κίνηση εντυπωσιασμου Κόκκαλη...δεν κάνω μεταγραφές..και παίρνω ένα καλό παίχτη του βάζελου για να ικανοποιήσω την κερκίδα....
γιατί μην μου πεις ότί ο Παπ είναι πρόταση Σόλιντ.....
Οποτε τωρα απλα θα διορθωσει το λαθος του και θα ξαναπικαρει και τον Τζιγγερ!
Μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια δηλαδη!
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου και θα θυμησω οτι 2003-2004 ο Παπαδοπουλος επαιζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Πρωταθλημα με ΠΑΟ-Ολυμπιακη ομαδα-Εθνικη Ελλαδος- ξανα πρωταθλημα με ΠΑΟ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
vasika stoubi eisai aparadektos an les auta gia ton papadopoulo
O ANTRWPOS EINAI PAIKTARAS
To oti den apodidei fetos den ftaiei autos.
Xehnas oti sto double tou panathinaikou alla ai tin epomeni xronia sas eixe xekoliasei poikilotropws.
To zzr-... o papadopoulos einai GAUROS, to exei dilwsei kai malista tin xronia pou ton pirame, argouse na upograpsei giati perimen THN PARAMIKRI, ESTW KAI ANOYSIA protasi apo kokali
Alla ton xalage tote kai den ton ithele
Μη γινομαστε αδικοι λογω ομαδικων προτιμησεων.Ο ανθρωπος παιζει και ξερει καλη μπαλα!
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
Εσυ το χοντρυνες πολυ παντως,τα ισοπεδωσες ολα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
zzr2005
Kαλα τα ειπες...Πες μας και τιποτα νουμερα ομως ??? Ναι ξερεις εσυ το ρεζουμε.. ποσες φορες εφτασε στο πλεχτο ολα αυτα τα χρονια αγωνιστικης του παρουσιας ?? Παγγο ακομα γιαλιζει στον παο πυκνα -συχνα Ο καλος παπαδοπουλος διατοντας αστερας της μιας χρονιας ητανε .. Και ναι κυριε εχω τον Μπαμπαγκιντα και τον εχω πολυ παραπανω απο την σαυρα σας...
![]()
![]()
Δηλαδη ο Κωνσταντινου που πηρε ο γαυρος,στα 4 χρονια του στο βαζελο,τι ρεζουμε εκανε????Ο Παπαδοπουλος θα τον χαλασει τωρα που ξερει και ΠΟΛΥ καλυτερη μπαλα απο το ''θωρηκτο''...?(Ωραιο κι αυτο παντως,πως βαφτιστηκε το παλτο θωρηκτο,μονο ο αγιος γαυροφιλαθλος γνωριζει....)
Ο Μπαμπαγκιντα δεν ειναι κακος,αλλα ουτε και Ο παιχταρας ε?Καλο εργαλειο αλλα ξερεις κατι?Ειναι πολυ καλος οταν παιζει αλλαγη,σε ολοκληρο 90λεπτο χανεται....
τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ αν θυμάμαι καλά είχε βάλει 13 γκολ με καταπληκτικές εμφανίσεις και συμβολή στα περισότερα γκολ...αν θυμάσε καλά στο ντέρμπι είχε κάνει χωνί τους αμυντικούς του Ολυμπιακού....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
zzr2005
![]()
![]()
επίσης το πόσα γκολ βάζει ενας επιθετικός εξαρτάται από την επιθετική λειτουργία ολόκληρης της ομάδας....οπότε δεν μπορείς να κρίνεις τον Παπαδόπουλο μόνο από τα γκολ που έχει βάλει...ο ΠΑΟ γενικά έβαζε λίγα γκολ πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε σωστή δουλειά από τα χαφ...όποιος έχει δει τον Παπαδόπουλο στο γήπεδο ζωντανά ξέρει πόσο καλός παιχτης είναι...όποιος τον έχει δει από τον καναπέ μόνο τότε προτιμάει τον μπαμπαγκίτα
μιλάς για νούμερα και μετά μου λες για τον Μπαμπαγκίντα...:rotflmao: :rotflmao:
έχει πέξει καμιά 20 παιχνίδια και έχει βάλει 2 γκολ ...αυτά είναι νούμερα???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΑΣ....![]()
11. Δημήτρης Παύλου Παπαδόπουλος
Χώρα: Ελλάδα
Ομάδα: Παναθηναϊκός (ΠΑΟ)
Θέση: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ημ. γέννησης: 20.10.1981
ΣΥΜ ΓΚΣ ΓΚΚ ΓΚΠ ΓΚΦ ΓΚΡ
9 (8+1) 0 1 0 / - 0 0
ΛΣ ΓΚΟΛ ΑΓΚ ΑΣΤ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕ
697' 1 - 1 2 - -
Στα 697 λεπτα συμετοχης στο ελληνικο πρωταθλημα εχει πετυχει
1 γκολ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2 x 80' 1
ΚΑΙ
Μια ασιστ στο Αιγάλεω - Παναθηναϊκός 0-2 x 90' 1
Α τα στατιστικα ειναι απο το http://www.supersport.gr
Και δεν σηκωνουν αμφισβητησεις....Αμα θεωρεισαι παιχταρας σε 697 λεπτα... Ε τι στα διαλα μπορεις κατι καλλυτερο...
![]()
manos426fΔηλαδη ο Κωνσταντινου που πηρε ο γαυρος,στα 4 χρονια του στο βαζελο,τι ρεζουμε εκανε????
Α !!!Και επειδη εκανε την μ@λακια ο γαυρος με τον κωσταντινου πρεπει να κανει και την απειρως μεγαλυτερη με τον παπαδοπουλο???
![]()
![]()
Ωραιο σκεψη !!!
Μηπως να ξαναβαλει ο γαυρος σε ενεργη υπηρεσια και τον Βαζεχα ??? ( Αν και εδω που τα λεμε σε συγκριση με τον Μιχχχααλλαακηηη δεν θα με χαλαγε και πολυ )
![]()
![]()
για πέτα και τα στατιστικά του Μπαμπαγκίτα, του Ντάνι και του Κωνσταντίνου....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΑΣ....![]()
11. Δημήτρης Παύλου Παπαδόπουλος
Χώρα: Ελλάδα
Ομάδα: Παναθηναϊκός (ΠΑΟ)
Θέση: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ημ. γέννησης: 20.10.1981
ΣΥΜ ΓΚΣ ΓΚΚ ΓΚΠ ΓΚΦ ΓΚΡ
9 (8+1) 0 1 0 / - 0 0
ΛΣ ΓΚΟΛ ΑΓΚ ΑΣΤ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕ
697' 1 - 1 2 - -
Στα 697 λεπτα συμετοχης στο ελληνικο πρωταθλημα εχει πετυχει
1 γκολ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2 x 80' 1
ΚΑΙ
Μια ασιστ στο Αιγάλεω - Παναθηναϊκός 0-2 x 90' 1
Α τα στατιστικα ειναι απο το http://www.supersport.gr
Και δεν σηκωνουν αμφισβητησεις....Αμα θεωρεισαι παιχταρας σε 697 λεπτα... Ε τι στα διαλα μπορεις κατι καλλυτερο...
![]()
![]()
![]()
![]()
πάντως η λογική σου είναι λογική άμπαλου...
πετάς σκόρπια στατιστικά στοιχεία για τη φετινή χρονιά όπου ολόκληρος ο Παναθηναϊκός σέρνεται...και τον Σεφτσένκο να έβαζες σε αυτη την ομάδα 1 γκολ θα έβαζε
τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια πάντα φίλε...αλλιώς οι ομάδες θα προσλάμβαναν στατιστικούς για τις μεταγραφές και όχι scouters.....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Κατσε,για να καταλαβαινομαστε....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
manos426f
Α !!!Και επειδη εκανε την μ@λακια ο γαυρος με τον κωσταντινου πρεπει να κανει και την απειρως μεγαλυτερη με τον παπαδοπουλο???
Δηλαδη θεωρεις τον Κωνσταντινου καλυτερο παιχτη απο τον Παπαδοπουλο??
zzr2005Για τον Παπαδοπουλο δεν μιλαμε ???για πέτα και τα στατιστικά του Μπαμπαγκίτα, του Ντάνι και του Κωνσταντίνου....![]()
zzr2005
[QUOTE]τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ αν θυμάμαι καλά είχε βάλει 13 γκολ με καταπληκτικές εμφανίσεις και συμβολή στα περισότερα γκολ...QUOTE]
.................................................................................................... ...
Τοτε ομως δεν υπηρχαν Μπαμπαγκίτα, και Ντάνι η κανω λαθος ?? Οποτε αναρωτιεμε που στεκουν οι συγκρισεις που ζητας παραπανω????
QUOTE]και τον Σεφτσένκο να έβαζες σε αυτη την ομάδα 1 γκολ θα έβαζε[/QUOTE
Και εγω ο αμπαλος σου απαντω ... Μηπως θες να σου πεταξω τα στατιστηκα του ΜΑΤΖΙΟΥ απο τον φετινο Παο να δεις πως θα συμαζευτουν τα στοιχεια ????
zzr2005
πάντως η λογική σου είναι λογική άμπαλου...
Καλλυτερη παντως απο αυτη του οπαδου--υπαληλου !!!Ξερεις.... Αν επαιζε αλλου ο Παπαδοπουλος μετα την καλη χρονια του στον Παο αυτην την στιγμη ουτε που θα τον θυμοσουν???
zzr2005
τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια πάντα φίλε...αλλιώς οι ομάδες θα προσλάμβαναν στατιστικούς για τις μεταγραφές και όχι scouters.....
Η τσαντα ενος scouters οταν παει σε μια ομαδα να μεσολαβησει για την μεταγραφη ενος παιχτη περιεχει 2 πραγματα....
1) Τα στατιστηκα του απο το προηγουμενο πρωτα θλημα που επαιζε!
2) Κασσετες απο αγωνες του...
Τελικα μαλλον θυμασαι λιγα--επιλεκτικα και μπερδεμενα ....wave2:
αυτά τα περιέχει η τσάντα του manager του παίχτη....όχι του scouter της ομάδας φίλε....[i]
τα ενος scouters οταν παει σε μια ομαδα να μεσολαβησει για την μεταγραφη ενος παιχτη περιεχει 2 πραγματα....
1) Τα στατιστηκα του απο το προηγουμενο πρωτα θλημα που επαιζε!
2) Κασσετες απο αγωνες του...
Τελικα μαλλον θυμασαι λιγα--επιλεκτικα και μπερδεμενα ....wave2: [/B]
o scouter μεταφέρει στη διοίκησή του τη συνολική εικόνα που δείνει ένας παίχτης στο γήπεδο
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
οπαδούς υπάλληλους ως γνωστόν έχει μόνο ο Ολυμπιακός...ευτυχώς εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός[i]
Καλλυτερη παντως απο αυτη του οπαδου--υπαληλου !!!Ξερεις.... Αν επαιζε αλλου ο Παπαδοπουλος μετα την καλη χρονια του στον Παο αυτην την στιγμη ουτε που θα τον θυμοσουν???
[/B]
....Αλμπερτ Αϊνστάιν