Malakia tis yamaha to fazer 250! treli antigrafi toy cbf! kata ti gnwmi mou eprepe na htan tetrakylindro me 35 aloga opws armozei se ena katharoaimo fazer! Alla tote den tha poulouse! opote o kathenas koitaei thn tsepi tou!
Malakia tis yamaha to fazer 250! treli antigrafi toy cbf! kata ti gnwmi mou eprepe na htan tetrakylindro me 35 aloga opws armozei se ena katharoaimo fazer! Alla tote den tha poulouse! opote o kathenas koitaei thn tsepi tou!
Yo Yo Yo!!!
Να έχετε υπ όψιν σας ότι υπάρχει κι άλλο αρκετά παλαιότερο Fazer 250 (FZ250 Phaser) τετρακύλινδρο κε φαίρινγκ και κόκκινο που ξεκινούσε στις 17000 και πήγαινε σφαίρα!
Αυτό το καινούριο είναι low budget bike, και μάλιστα νομίζω made in brazil.
Εδώ και μερικά χρονια απαγορεύεται η εισαγωγή μοντέλων από Japan που δεν έχουν έγκριση τύπου ΕΕ, οπότε ότι είχε εισαχθεί και πάρει άδεια μέχρι τότε είναι ΟΚ, τίποτα από τότε και μετά. Νομίζω ότι και τα Hornet 250 που κυκλοφορούν είναι από τότε. Δεν μπορεί να εισαχθεί καινούριο....
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
μα το δικο μου φίλε ειναι 2002 μοντελο εργοστασιου!![]()
Ακριβώς, αυτό είπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alex6RR
μα το δικο μου φίλε ειναι 2002 μοντελο εργοστασιου!![]()
Το μηχανακι σου είναι από τα τελευταία (Japan) που εισήχθηκαν.
Για προσπάθησε να εισάγεις ΤΩΡΑ οποιοδήποτε Hornet 250, η Super Four κλπ.![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Όντως δεν πρόκειται να εισαχθεί στην Ελλάδα το made in brazil Fazer 250... Μου το επιβεβαίωσαν στην αντιπροσωπία της Yamaha. Καλλιρόης 51-53...
Επί τη ευκαιρία να καταγγείλω την απαράδεκτη εξυπηρέτησή τους(ζήτησα να δω και το ΜΤ-03). Αντίθετα, πολλούς επαίνους στην αντιπροσωπεία της Suzuki (Συγγρού 19) όπου είχα πάει να δω το GS 500.
Αυτο ηταν και το πρωτο FAZER της Yamaha!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Να έχετε υπ όψιν σας ότι υπάρχει κι άλλο αρκετά παλαιότερο Fazer 250 (FZ250 Phaser) τετρακύλινδρο κε φαίρινγκ και κόκκινο που ξεκινούσε στις 17000 και πήγαινε σφαίρα!
Αυτό το καινούριο είναι low budget bike, και μάλιστα νομίζω made in brazil.
Εδώ και μερικά χρονια απαγορεύεται η εισαγωγή μοντέλων από Japan που δεν έχουν έγκριση τύπου ΕΕ, οπότε ότι είχε εισαχθεί και πάρει άδεια μέχρι τότε είναι ΟΚ, τίποτα από τότε και μετά. Νομίζω ότι και τα Hornet 250 που κυκλοφορούν είναι από τότε. Δεν μπορεί να εισαχθεί καινούριο....
Φοβερο μοντελο για την εποχη
Πολλά μοντέλα δεν έρχονται στην Ελλάδα και ειδικά του μικρού κυβισμούΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Δεν ειναι καινουργιο, περσινο μοντελο απλος δεν εχει ερθει στην Ελλαδα![]()
![]()
Ίσα ίσα που θα είχαν και μεγαλύτερη ζήτηση
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δε συμφωνω... Αλλο η σειρα cb και αλλο η cbF (friendly). H μεν CB εχει (παλια το) 250 που σκοτωνει, το 400 sf που δυστυχως δεν εισαγεται και μετα παμε 599 χορνετ, 919 χορνετ και 1300 (επισης sf για να μη βαλω και το παλιο το 1000) (ολα τετρακυλινδρα- και το 250?). Τωρα για τα cbf ειναι περισσοτερο για πρωτα μηχανακια με το 250 1Κ να ειναι απο τα καλυτερα στις πολησεις και ΙΔΑΝΙΚΟ για μεσα στην πολη (αντε και λιγο εκτος) μετα 500 2Κ, 600 και 1000 4Κ.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Είναι και τα δύο V2 όμως
Επίσης στην κλάση του Fazer, η Honda έχει τα Hornet,
250, 600, 919, όλα Ι4
...άρα η Ηοnda είναι συνεπέστερη με τα ονόματα, αν αυτό λέει κάτι
Silence in the studio!
κάπου είχε παίξει και το VTR 250 που έμοιαζε με το monster.
Υπάρχουν τρομερά εργαλεία που δεν έρχοναι Ελλάδα κ θα γινόντουσαν ανάρπαστα. απλά είμαστε:a31: :a31: :a31: :a31:
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
μαλλον φταιει το οτι εδω ειμαστε παπιανθρωποι. Μεσα στην πολη το παπι και παραεξω κατι με >600cc
εδω... δυστυχως only in australiaΑρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
κάπου είχε παίξει και το VTR 250 που έμοιαζε με το monster.
Υπάρχουν τρομερά εργαλεία που δεν έρχοναι Ελλάδα κ θα γινόντουσαν ανάρπαστα. απλά είμαστε:a31: :a31: :a31: :a31:![]()
![]()
Silence in the studio!
είναι απελπιστικά ίδιο με το cbf. Αφού πρόλαβε και το έφερε η μία, δε θα μπορούσε να το φέρει και η άλλη.