Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ακαιρη η εφαρμογή διοδίων στο κέντρο της Αθήνας

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Φυσικά και ομφαλοσκοπούμε! Εσύ κι εγώ δεν είμαστε ούτε υπουργοί ούτε αστυνόμοι. Οπότε?
    Το ότι δεν είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε λύσεις δεν σημαίνει και πως δεν πρέπει να ΣΥΖΗΤΑΜΕ λύσεις!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    η λυση ειναι μια.... οικονομικά και αλλα κινητρα ωστε ο κοσμος να χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτα και ποδήλατο

Για μοτό το κίνητρο υπάρχει, και πιο φτηνα είναι στην αγορά, και πιο λίγο καίνε, και σε συντήρηση φτηνότερα

Χρειάζεται οικονομικό ΑΝΤΙκίνητρο, δηλαδή πρόστιμα σε όσους κάνουν ό,τι γουστάρουν

Για ποδήλατο δεν είναι θέμα κινήτρου, απλά είναι ΑΔΥΝΑΤΟ, οι δρόμοι δεν το επιτρέπουν γιατί είναι πολύ στενοί, άσε που παίζουν και πολλές ανηφόρες και θα φτάνεις στη δουλειά σου καταϊδρωμένος (αν επιζήσεις από τα κουτιά)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Για μοτό το κίνητρο υπάρχει, και πιο φτηνα είναι στην αγορά, και πιο λίγο καίνε, και σε συντήρηση φτηνότερα
    .......
    από πότε; εκτός κι αν εννοείς μοτο=παπί
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    από πότε; εκτός κι αν εννοείς μοτο=παπί
    Σίγουρα δεν εννοώ CBR600F

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Το ότι δεν είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε λύσεις δεν σημαίνει και πως δεν πρέπει να ΣΥΖΗΤΑΜΕ λύσεις!!!

Point taken!!

Αλλά να που πριν καλα-καλα φορτωσει η σελιδα, έχεις τον χάλια (aka idi ) να σου λέει μονολιθικά πράγματα τύπου "η λύση είναι μια κλπ κλπ". Όχι ρε φιλε, η θείτσα μου δλδ δεν έχει δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση? Τι θα πει όλοι να πάρουμε παπιά?

Εμένα, ως οδηγό μοτό, ΠΛΕΟΝ οι μισές από τις ενοχλήσεις που έχω όταν οδηγώ στην πόλη είναι από "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" μοτοσυκλετιστές.

Σκεφτόμουν τις προάλλες που είχε έρθει ο KostasNL και μας έλεγε ότι τόσα χρόνια στην Ολλανδία, κι ακόμα δεν ξέρει με τι μοιάζει το κτήριο της εφορίας!

Πως δηλαδή οι γραφειοκρατικές και άλλες διαδικασίες της πολιτείας συμβάλουν ή όχι στο κυκλοφοριακό (και όλα όσα συνεπάγονται από αυτό) πρόβλημα. Οι προεκτάσεις είναι συγκλονιστικές!

Τα περί λεωφορείων, αστυνόμευσης, νεων parking κλπ προσωπικά τα βρίσκω απελπιστικά <μικρά>. Κανονικά όλα αυτά (και άλλα ακόμα) ανήκουν σε αυτό που λέμε "πολιτκή", ή "σχεδιασμό". Το να βάλεις περισσότερα λεωφορεία έτσι, εν ψυχρώ, μόνο κακό κάνει! Δουλεύω ακριβώς στη Στουρνάρη & Μπόταση. Θέλετε να σας πω πως ένα και μόνο ένα ΙΧ μπορεί να μπλοκάρει την κίνηση (και όοοοολα τα λεωφορεία) στο μισό κέντρο!??! Κυριολεκτικά!

Στη γενικευμένη ανομία που παρατηρώ, δυστυχώς δεν έχω να προτείνω λύσεις που μπαίνουν σε μια η δυο παραγράφους. Προσωπικά κάνω ό,τι μπορώ για να μην επιβαρύνω τον πλησίον μου. Έχω 2 μοτό, αλλά καθημερινά πάω κι έρχομαι με τα πόδια!!

(gotta go - το κόβω απότομα )
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Έχω 2 μοτό, αλλά καθημερινά πάω κι έρχομαι με τα πόδια!!

(gotta go - το κόβω απότομα )

Κατσε ρε φιλε.....

μιλας για τη Busa?

Θα τρελαθουμε ρε Κώστα! Αυτο ειναι βαπορι!

Και γενικά ο όρος μηχανη για μένα αποκλείεται. Μέχρι 250 cc θεωρώ "λογικο" το να κυκλοφορουν στο κέντρο (για αποσυμφόρηση δε λέμε; )

Και ας αφήσουν μια λωρίδα για τα ΙΧ και ας φτιάξουν τραμ, μετρό και δεν ξέρω τι άλλο...
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Βρε τσούκη, έχω κι ένα cb, το οποίο είναι μια χαρά για την πόλη. Πόσο μάλλον αν το θεωρήσω και 2ο (ένεκα μπούσα).
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 15:03
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2009, 09:42