entajei mwre
dikaiologeistai
africa einai aytes, gia zestes, oxi gia pagetoys
:rotflmao:![]()
entajei mwre
dikaiologeistai
Εισαι σε μεγαλο λαθος βουτηγμενος !Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
entajei mwre
dikaiologeistai
Εμενα παει και σε πολλαααααααα πλην ! Εκει που τα σουζουκια για να παρουν μπρος θελουν αλβανο να σπρωχνει !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Den egrapsa oute oti phgame sthn leibadia oute oti den phgame... kai esy pou jereis ean egw den eixa paei leibadia? mporei na eixa paei me to amaji moy sthn allh parea pou htan me to africa club.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν ανεφερες ΚΑΘΟΛΟΥ οτι ΔΕΝ πηγατε Λειβαδια.![]()
Ενω την προηγουμενη μερα εγω εγραψα οτι ΔΕΝ καταφεραμε να φτασουμε.
Απλω το ανεφερα εγω για την "ταξη" του πραγματος, μιας κι ειμαι πιο "μεσα" στα πραγματα.![]()
Δεν εγινε κανενα θεμα, εξ' αλου εδω μεσα 2-3 ατομα παρακολουθουν ...![]()
Στο Κρυονερι ησασταν αλλα νομιζατε οτι ησασταν στα Κιουρκα!
:rotflmao:
![]()
![]()
Den jerw poso mesa sta pragmata eisai:
1ov xwristhkame se 2 omades alloi gia leibadia k alloi gia mara8wna k meta kruoneri... oso gia ta kiourka sorry ekana la8os!
2ov den katalabainw giati efages toso kollhma... ???
3ov Esy pou hsoun? eblepes T.V kai ta prwina paidika ths kuriakhs mesa sto zesto sou krebataki? ;h sthn kaluterh ekanes kamia bolta me to amaji?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
Den egrapsa oute oti phgame sthn leibadia oute oti den phgame... kai esy pou jereis ean egw den eixa paei leibadia? mporei na eixa paei me to amaji moy sthn allh parea pou htan me to africa club.
Den jerw poso mesa sta pragmata eisai:
1ov xwristhkame se 2 omades alloi gia leibadia k alloi gia mara8wna k meta kruoneri... oso gia ta kiourka sorry ekana la8os!
2ov den katalabainw giati efages toso kollhma... ???
3ov Esy pou hsoun? eblepes T.V kai ta prwina paidika ths kuriakhs mesa sto zesto sou krebataki? ;h sthn kaluterh ekanes kamia bolta me to amaji?
![]()
Παμε παλι απ' την αρχη μηπως και καταλαβεις ...![]()
Ενω εγραψες οτι η πιτα θα κοβοταν στην Λειβαδια νωριτερα, μετα μας εγραψες οτι ΟΛΑ ωραια και καλα και κοπηκε η πιτα!
ΔΕΝ ανεφερες δηλαδη οτι ΔΕΝ πηγατε Λειβαδια!
Αυτο ειναι ΜΙΣΗ αληθεια ή αλλιως ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της αληθειας!![]()
1. Για τα Κιουρκα δεν εκανες μονο εσυ λαθος. Ολο το Α.Τ. νομιζε οτι ηταν στα Κιουρκα !!!![]()
2. Ξαναειπα οτι δεν εχω κολλημα, απλα δεν μ' αρεσει η διαστρευλωση της αληθειας και αποσαφηνισα τα πραματα ...![]()
3. Ρωτας ΕΣΥ, ΕΜΕΝΑ για την "μαχημοτητα" !
Καταλαβα καλα?![]()
![]()
Μολις μερικες ωρες ημουνα αρκετα χιλιομετρα πιο περα απο εκει που επιστρεψατε εσεις.
Ποσες βολτες θα παω μεσα στο ΣΚ?
Τελικα, αφου δεν καταλαβες το αρχικο ποστ μου, οπου απλως ξεκαθαριζα τα πραγματα, και με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι, δεν καθεσαι να σκεφτεις λιγακι μηπως ΕΣΥ εχεις καποιο "κολλημα"?
Εγω το μονο που εχω ειναι με την ειλικρινια!![]()
![]()
Mallon den katabaineis tipota!!! ANAFERTHIKA EGW POU9ENA OTI PHGAME LEIBADIA???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παμε παλι απ' την αρχη μηπως και καταλαβεις ...![]()
Ενω εγραψες οτι η πιτα θα κοβοταν στην Λειβαδια νωριτερα, μετα μας εγραψες οτι ΟΛΑ ωραια και καλα και κοπηκε η πιτα!
ΔΕΝ ανεφερες δηλαδη οτι ΔΕΝ πηγατε Λειβαδια!
Αυτο ειναι ΜΙΣΗ αληθεια ή αλλιως ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της αληθειας!![]()
1. Για τα Κιουρκα δεν εκανες μονο εσυ λαθος. Ολο το Α.Τ. νομιζε οτι ηταν στα Κιουρκα !!!![]()
2. Ξαναειπα οτι δεν εχω κολλημα, απλα δεν μ' αρεσει η διαστρευλωση της αληθειας και αποσαφηνισα τα πραματα ...![]()
3. Ρωτας ΕΣΥ, ΕΜΕΝΑ για την "μαχημοτητα" !
Καταλαβα καλα?![]()
![]()
Μολις μερικες ωρες ημουνα αρκετα χιλιομετρα πιο περα απο εκει που επιστρεψατε εσεις.
Ποσες βολτες θα παω μεσα στο ΣΚ?
Τελικα, αφου δεν καταλαβες το αρχικο ποστ μου, οπου απλως ξεκαθαριζα τα πραγματα, και με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι, δεν καθεσαι να σκεφτεις λιγακι μηπως ΕΣΥ εχεις καποιο "κολλημα"?
Εγω το μονο που εχω ειναι με την ειλικρινια!![]()
![]()
TO KRATHSAME KRYFO OTI DEN PHGAME EMEIS ME TIS MHXANES LEIBADIA ALLA MARA8WNA K KRYONERI?
OLOI TO JEROUN OTI DEN PHGAME ME TIS MHXANES LEIBADIA!!! TO GRAPSANE KAI STO WWW.AFRICATWIN.GR
DHLADH EGW EIMAI O EJYPNOS POU 8A PEI OTI PHGAME LEIBADIA? TI SKOPO 8A EIXA???
NOMIZW OTI OSOI EXOUN DIABASEI OLOI THN ISTORIA EXOUN KATALABEI POLY KALA PERI KOLLHMATWN ;H ESTW PAREJHGHSEWN....
DEN EIXA KANENA SKOPO NA MHN PW ALH8EIA!!!! DEN 8A EIXE K NOHMA ALLWSTE!!!!!
KAI EDW POU TA LEME SIGA TO PRAGMA EAN PHGAINAME DHLADH LEIBADIA TI 8A EIXAME KANEI KANENA KATOR8WMA? LEIBADIA 8A EIXAME PAEI OXI B.AKRWTHRI NORBHGIA!!!
DEN EIXA KANENA LOGO NA PW PSEMMATA OPWS K ALLWSTE DEN EIPA... DEN ANAFER8HKA STO PRWTO MOU GRHGORO POST TIPOTA GIA THN DIADROMH APLA OTI HTAN WRAIA K PERASAME KALA!
HMARTON.............. !!!!!!!!!
![]()
Mallon den katabaineis tipota!!! ANAFERTHIKA EGW POU9ENA OTI PHGAME LEIBADIA???
............................
Δεν βαρεθηκες να επαναλαμβανεσαι και να ΜΗΝ λες τιποτα ?![]()
Εγω κουραστηκα κι αλλωστε ΔΕΝ μ' ενδιαφερει το Αφρικα Τουιν.
Το Forum "προστατευω" (ενημερωνω σωστα)!
Ειμαι κολλημενος με τα Boxer λοιπον, με τα Varantero και τωρα ΚΑΙ με τα Africa.!![]()
Σε λιγο θα (μου πουν οτι) ειμαι και με τα ΚΤΜ για να κλεισει το "καρε" ... :wacko:
Δεν επανερχομαι στο θεμα!![]()
Το Forum "προστατευω" (ενημερωνω σωστα)!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν βαρεθηκες να επαναλαμβανεσαι και να ΜΗΝ λες τιποτα ?![]()
Εγω κουραστηκα κι αλλωστε ΔΕΝ μ' ενδιαφερει το Αφρικα Τουιν.
Το Forum "προστατευω" (ενημερωνω σωστα)!
Ειμαι κολλημενος με τα Boxer λοιπον, με τα Varantero και τωρα ΚΑΙ με τα Africa.!![]()
Σε λιγο θα (μου πουν οτι) ειμαι και με τα ΚΤΜ για να κλεισει το "καρε" ... :wacko:
Δεν επανερχομαι!![]()
Prostateueis to forum apo poion??? DEN NOMIZW OTI YPARXEI KANENAS "XAZOS" POU NA MHN KATALABE TI EGRAPSA!!!
EKTOS K EAN TO PAIZEIS "XAZOS"....
HMOUN APOLUTA JEKA8AROS... ESY ORGIAZEIS THN FADASIA SOU ASKOPA....
ANTE GEIAAAAA!!!!!!![]()
![]()
:ZZZ: (ME KOURASES) :ZZZ:
...................................
(ME KOURASES) :ZZZ:
Αντι απαντησης!
Den milhsa gia to pou phgame (Africa twin Club)...
................................Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
egw eipa oti perasame kala!!! den eipa kati tetoio...
.................................Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
Den egrapsa oute oti phgame sthn leibadia oute oti den phgame...
.................................Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
Mallon den katabaineis tipota!!! ANAFERTHIKA EGW POU9ENA OTI PHGAME LEIBADIA???
.................................
Ποιος κουρασε ποιον (ποιους) με ΟΛΑ τα ποστ ΙΔΙΑ ("Ειπα εγω?") ...
Κανε μας την χαρη και προσεχε τις εκφρασεις σου ...
Ποιος πηγε με ΚΤΜ στη λειβαδια??
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Mπα αποκλειεται !
Τα ΚΤΜ δεν αντεχουν μεχρι Λειβαδια, θελουν σερβις στα μισα !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι έγινε βρε παιδιά ποιός πήρε ΚΤΜ?
Καλοτάξιδο.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
![]()
![]()
![]()
Τελικά, υπάρχει κανείς που να πει ΥΠΕΥΘΥΝΑ (και με γνώση των συνεπειών του Νόμου..) αν πήγανε Κρυονέρι ή Κιούρκα ???
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αυτοι οι βοριοι οταν αποκλειστουν απο το χιονι τους πιανει μια περιεργια με ολα....![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Τελικά, υπάρχει κανείς που να πει ΥΠΕΥΘΥΝΑ (και με γνώση των συνεπειών του Νόμου..) αν πήγανε Κρυονέρι ή Κιούρκα ???
![]()
Κρυονέρι και μετα Μαραθώνα πηγαν ...![]()
![]()
Ξεροντας οτι παραβαινω τον Νομο περι Απορρητου των συνομιλιων και ετοιμος να υποστω τις συνεπειες ...![]()
Τηλεφωνικη συζητηση του μπαρμαν Θοδωρη (του ΣΥΜΟΦΕ και κατ' επεκταση και του Α.Τ.) με καποιον (επικεφαλης) απο το Α.Τ.
Θ: - Ερχομουνα να σας βρω στην Λειβαδια, αλλα με γυριζει η Τροχαια πισω.
ΑΤ: - Κι εμας μας γυρισε και καθομαστε στα Κιούρκα σε ταβερνα.
Θ: - Ωραια ερχομαι εκει.
....................
Θ: - Που ειστε, γιατι δεν σας βλεπω?
ΑΤ: - Στην μια απ' τις δυο ταβερνες.
Θ: - Κι εγω απ' εξω ειμαι, στο περιπτερο, αλλα ΔΕΝ σας βλεπω.
ΑΤ: - Σε πιο απ' τα δυο περιπτερα?
Θ: - ΕΝΑ περιπτερο εχουν τα Κιουρκα!![]()
ΑΤ: - Δυο εχουν ...
Θ: - Δεν ρωτατε καποιον εκει στην πλατεια να σας πει που ειστε ...![]()
ΑΤ: - Με συγχωρειτε πως το λενε το μερος εδω?
Ντοπιος: - Κρυονέρι παληκαρι μου.
![]()