Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 93

Θέμα: Αλλαγή μεγέθους πινακίδας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εγώ απλώς τον προτρέχω λίγο.

Είναι θέμα χρόνου να λυγίσει στην αντίσταση που βάζει εναντίον μας για να μας εμφανίσει την καινούργια Honda που θα αντικαταστήσει το Ζ του.

Εν τω μεταξύ ρε παίδες είδα στη βιτρίνα της αντιπροσωπείας της Honda στα Χανιά οτι αναλαμβάνουν να σου φτιάξουν με μικρό κόστος μικρότερη πινακίδα για την καινούργια μοτοσυκλέτα που παραλαμβάνεις απο'κεί. Κι επειδή έχουν και κάποια δείγματα στη βιτρίνα, παρατήρησα οτι τις βγάζουν ολόϊδιες με τις κανονικές σε μικρότερες διαστάσεις, χωρίς όμως τις γνωστές σφραγίδες που πιστοποιούν τη νομιμότητά τους (τουλάχιστον στο δείγμα που ανάρτησαν στο στάντ της βιτρίνας).
    Το έχετε δεί και σε άλλες αντιπροσωπείες αυτό;
    Μάνο σε αντιπροσωπείες όχι αλλά εγώ το έκανα μέσω Θεσσαλονίκης κατ'όπιν παραγγελίας!

an ginei kati tetio ta kenouria mixanakia pou evgalan pinakida tapsi tha exoun katakorifi ptosi stin ajia tous...

tha "xathoun" polles pinakides leme!!

Παλαιό μέλος

Εν τω μεταξύ ρε παίδες είδα στη βιτρίνα της αντιπροσωπείας της Honda στα Χανιά οτι αναλαμβάνουν να σου φτιάξουν με μικρό κόστος μικρότερη πινακίδα για την καινούργια μοτοσυκλέτα που παραλαμβάνεις απο'κεί. Κι επειδή έχουν και κάποια δείγματα στη βιτρίνα, παρατήρησα οτι τις βγάζουν ολόϊδιες με τις κανονικές σε μικρότερες διαστάσεις, χωρίς όμως τις γνωστές σφραγίδες που πιστοποιούν τη νομιμότητά τους (τουλάχιστον στο δείγμα που ανάρτησαν στο στάντ της βιτρίνας).
    Το έχετε δεί και σε άλλες αντιπροσωπείες αυτό;
    Αυτό ακριβώς είπα παραπάνω. Μόνο που δεν το έχω δεί σε αντιπροσωπείες (αυτό είναι μεγάλη έκπληξη) αλλά σε καταστήματα που ειδικεύονται στον τομέα αυτό.

Πάντως ακόμα και με αυτές τις νέες πινακίδες, πολύ δύκολα πιστεύω θα σε γράψουν.

Για παράδειγμα δεν έχω κολλήσει στην μηχανή μου ούτε το σήμα του 2005 και ούτε βέβαια και του 2006, και ούτε έχω σκοπό να το κολλήσω στην νέα μοτο. Απλά όντας νόμιμος στα χαρτιά, πιστεύω (και ελπίζω) οτι θα την γλυτώνουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Είσαι πολύ αισιόδοξος.
    Για σήμα που λείπει απο πάνω το πρόστιμο ήταν 40000 δραχμούλες, και πινακίδα.
    Το έχει πληρώσει φίλος που την είχε παρκαρισμένη, και στην επιστροφή έψαχνε που είναι η πινακίδα του.
    Η δικαιολογία οτι το έχεις στην τσέπη δεν πιάνει γιατί και εγώ έχω άλλο ένα στην τσέπη απο μηχανή που είναι στο υπόγειο.
    Βέβαια πρέπει να κουβαλάτε και την απόδειξη που φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας.
    Για πινακίδα aftermarket το πρόστιμο είναι 33 €.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
    Αυτό ακριβώς είπα παραπάνω. Μόνο που δεν το έχω δεί σε αντιπροσωπείες (αυτό είναι μεγάλη έκπληξη) αλλά σε καταστήματα που ειδικεύονται στον τομέα αυτό.

Πάντως ακόμα και με αυτές τις νέες πινακίδες, πολύ δύκολα πιστεύω θα σε γράψουν.

Για παράδειγμα δεν έχω κολλήσει στην μηχανή μου ούτε το σήμα του 2005 και ούτε βέβαια και του 2006, και ούτε έχω σκοπό να το κολλήσω στην νέα μοτο. Απλά όντας νόμιμος στα χαρτιά, πιστεύω (και ελπίζω) οτι θα την γλυτώνουμε.

Πολύ <εύκολα> θες να πεις θα σε γράψουν! Το αν θέλουν να μπουν στον κόπο ή όχι είναι άλλο θέμα. Η παρανομία είναι δεδομένη ρε παιδιά...

Μια από τα ίδια και με το σήμα. Αν αποφασίσει να σε γράψει, μόνο με μα-μου-σου-του τη γλυτώνεις (αν).
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
    Γι'αυτό ακριβώς το ανάφερα κι εγώ, γιατί μου φάνηκε περίεργο που αυτές οι πινακίδες οι οποίες δυστυχώς μέν, παράνομες όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη δέ, κατασκευάζονται και πωλούνται καί απο αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών!

Το έχω ξαναπεί και σε άλλο thread με το ίδιο θέμα, προσωπικά πιστεύω οτι οι συγκεκριμένες πινακίδες άν και πολύ πιο όμορφες και φυσικά σε λογικές διαστάσεις, νομίζω ότι είναι παράνομες λόγω του ότι δέν έχουν τη σφραγίδα του υπουργείου. Και σε μια εποχή που το κράτος τα μαζεύει από παντού (μπάς και γίνουμε επιτέλους Ευρωπαίοι; ) πολύ φοβάμαι οτι θα είναι ένα θέμα που οι τροχονόμοι θα το βάζουν στην ίδια μοίρα με αυτόν που δεν φοράει κράνος, με αυτόν που δεν φοράει ζώνη ασφαλείας, και μ'αυτόν που οδηγάει κουρούμπελο το όχημά του. Σκέψου το λίγο. Όπως και με το σήμα του 2006, λογικό κι επόμενο να το ψάχνουν αν είναι κολλημένο σε εμφανές σημείο πάνω στο όχημα, ειδικά τους πρώτους μήνες της κάθε χρονιάς.

Είναι δύο πολύ εύκολες λύσεις για να μαζευτούν τεράστια χρηματικά ποσά για τα ταμεία του κράτους, χωρίς καν να χρειαστεί να γίνει κάποιος ιδιαίτερος έλεγχος στο όχημα που οδηγείς αφού οι συγκεκριμένες πινακίδες τραβάνε το βλέμμα του τροχονόμου απ'το εξηνταμίλι (που έλεγε κι η γιαγιά μου)!

Δείτε το παρακάτω post του φίλου μου του Z-BADBOY'STOY, ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ.

Προσέξτε στη φωτογραφία τη διαφορά στο μέγεθος της παλιάς και της νέας πινακίδας!

Αν τώρα πετύχεις ΣΩΣΤΟ τροχονόμο ΔΕΝ σε γράφει. Άν όμως πετύχεις κανένα που έχει φαγούρα, τότε 33 ευρώ + 3 πόντους.
    Καλύτερα όμως παρα να μου την πάρει ο αέρας όταν πηγαίνω, και σκέψου, ίσως να είσαι εσύ από πίσω! :rotflmao: :rotflmao:

http://www.moto.gr/forums/showthread...1&pagenumber=1

Εγώ φίλε μου webman εννοείται οτι είμαι 1000% με το μέρος σου!

Είναι τεράστια ηλιθιότητα καί κατα τη δική μου άποψη οι νέες πινακίδες, πόσο μάλλον σε ένα τόσο όμορφο μηχανάκι όσο είναι το Ζ. (ο adam παρακαλείται να μην το σχολιάσει. )
    Συμφωνώ επείσης ότι είναι άκρως επικίνδυνες με αυτό το τεράστιο μέγεθος!

Άπλώς σκέφτομαι ότι είναι αμαρτία να πληρώνεις άδικα τριαντατριάευρα και βαθμούς απο το δίπλωμά σου..

Το σίγουρο είναι οτι άν κι εγώ είχα Ζ και μου δίνανε τη νέα πινακίδα, όχι μόνο δέν θα την τοποθετούσα πάνω σ'αυτή την πανέμορφη ουρά, αλλά θα ξήλωνα και το φτεράκι με τη βάση της!

Συμφωνώ επείσης ότι είναι άκρως επικίνδυνες με αυτό το τεράστιο μέγεθος!
    +100000 :a28:

Αλλά το ελληνικό κράτος έχει ένα να πεί!!--> :a12:

Το σίγουρο είναι οτι άν κι εγώ είχα Ζ και μου δίνανε τη νέα πινακίδα, όχι μόνο δέν θα την τοποθετούσα πάνω σ'αυτή την πανέμορφη ουρά, αλλά θα ξήλωνα και το φτεράκι με τη βάση της!
    Έχει ξηλωθεί το φτερό και έχει πεταχτεί πέρα το ματσούκι η νέα πινακίδα!
    Άχ αυτός ο κώλος.........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παιδειά μη παίζεται με τις πινακίδες.
    Ειδικά τώρα με τις ιστορίες που γίνονται ληστείες φόνοι κλπ μπορεί να βρειτε κανα διαολομπελά στα καλά καθούμενα.
    Δυστυχώς οι περισσότεροι εγκληματίες χρησιμοποιούν μηχανές και τις περισσότερες φορές χωρίς πινακίδα.
    Και αν σας μπερδέψουν με κανα ύποπτο εκείνη την ώρα δεν ξέρεται πως θα σας σταματήσουν.

Πάρτε το απόφαση βρε παιδιά και βάλτε την πινακίδα, ναι, είναι κακάσχημη, αλλά θα μπλέξετε με τα διάφορα κόλπα... Συν αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω με τους διάφορους εγκληματίες...

Απλά μην την κοιτάτε!

Στο κάτω-κάτω, είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί κανείς να δει καθώς οδηγεί.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Είναι τεράστια ηλιθιότητα καί κατα τη δική μου άποψη οι νέες πινακίδες, πόσο μάλλον σε ένα τόσο όμορφο μηχανάκι όσο είναι το Ζ. (ο adam παρακαλείται να μην το σχολιάσει. )

Εγώ πάντως, έφαγα κλήση (ε, καλά στο έφαγα μείναμε) αλλα δεν την ίσιωσα...

Δεν μου πάει ρε γμτ......
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Ξεκωλατε με τις πινακιδες.
    Σας αφαιρει καμια οδιγηκη απολαυση?
    Το κωλημα το τρωτε για το πως φαινεται στους αλλους. Μαθαιτε να ζειτε για σας και οχι για τους αλλους.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Γμτ τό'ξερα πως τα καλά λόγια που είπα για το Ζ δε θα τ'άφηνες ασχολίαστα!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Γμτ τό'ξερα πως τα καλά λόγια που είπα για το Ζ δε θα τ'άφηνες ασχολίαστα!

Οι φίλοι είναι πάντα παρόντες....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  2. Αλλαγη πινακιδας
    από ktman710 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2010, 13:17
  3. αλλαγη πινακιδας?
    από KARYDAS στο forum Off topic