:a51:
(Χρήστο είναι πρωί για ποπ-κορν ρε)
Μ' αρέσει να ξεκινάνε έτσι οι μέρες!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a51:
(Χρήστο είναι πρωί για ποπ-κορν ρε)
Μ' αρέσει να ξεκινάνε έτσι οι μέρες!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε Χρήστο, δεν αφήνεις τα pop corn και τις Διαμάχες να πας καμιά βόλτα;;;
Έχει τρελό μοτο-βολτό-καιρο λέμεεεεεεεεεεεε!!!
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
εχει πλακα να διαβαζεις μαλακιες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πρωτα απο ολα τα περισσοτερα ποστς θα επρεπε να σβηστουν για τα κοσμητικα..κατα δευτερο λογο θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι ακομα δεν μπηκες και αρχιζες να βριζεις και να κανεις ποστ στις διαμαχες...σορυ αλλα με αυτη τη συμπεριφορα σου δεν κανεις για το μοτο...κατα τα αλλα η ομορφια μιας μηχανης ειναι θεμα υποκειμενικο...και αν θες να το παρεις αντικειμενικα οι πωλησεις του φειζερ τοσο του προηγουμενου οσο και του καινουργιου ειναι η καλυτερη απαντηση...
silver fazer '00 :smilea:
exete dikio re magkes apla porwthika ligo parapanw me thn apanthsh prohgoumenou!
sorry! δε θα ξαναγινει![]()
![]()
![]()
ουτως ή αλλως δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε.. εχουμε ολοι αγαπη για τους 2 τροχους!
Ζητω συγνωμη απο αυτους που πειραχτηκαν απο το περιεχομενο των απαντησεων μου και απο δω και περα θα ειμαι αγγελουδι!![]()
Επιστρεφω στην αρχικη μου σκεψη για αρχη μιας συζυτησης και ελπιζω να πειτε την γνωμη σας ΟΛΟΙ, διοτι θα ηθελα πολυ να ακουσω και τις αποψεις των αλλων πανω στο θεμα hornet ή fazer? (OXI honda ή yamaha γιατι θα νυχτωσουμε)
ειναι αληθεια οτι ο κινιτηρας του fazer αποδιδει 2-3 αλογακια παραπανω? Γνωριζω βεβαια οτι φοραει κινιτηρα r6 του 2002 και ειναι πολυ νεοτερος σε σχεση με του hornet το οποιο φοραει το μοτερ του cbr600f4 του98! Βεβαια απο τοτε υπεστει καποιες αλλαγες το μοτερ (μικρες) και αρκετες οσων αφορα το στησιμο!
Οσων αφορα την εμφανιση πιστευω αντικειμενικα πως το hornet ειναι απιαστο απο ολα τα 600 naked! Αν και η εμφανιση ειναι προσωπικο του καθενος παλι πιστευω πως οι περισσοτεροι θα εβρισκαν πιο ομορφο το hornet!
Επισης με το νεο αναποδο πιρουνι το hornet πεταει μεσα στην πιστα και γενικα σε καθε στροφη του δρομου!( φυσικα μιλαω και τους υπεροχους ελληνικους δρομους διαμαντι!!)![]()
Never ride without your helmet!!
(my privious bike CBF250!!!)
Το πρόβλημα υπήρχε ήδη και στο πρώτο σου ποστ όπου, χωρίς λόγο, έλεγες όλους όσους έχουν fazer ανίδεους...Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania
exete dikio re magkes apla porwthika ligo parapanw me thn apanthsh prohgoumenou!
sorry! δε θα ξαναγινει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσων αφορα την εμφανιση πιστευω αντικειμενικα πως το hornet ειναι απιαστο απο ολα τα 600 naked!
Αποφάσισε τελικά. Η εμφάνιση είναι κάτι προσωπικό, όπως λες στη 2η παράγραφο, ή "αντικειμενικό", οπως λες στην πρώτη.
Αν και η εμφανιση ειναι προσωπικο του καθενος παλι πιστευω πως οι περισσοτεροι θα εβρισκαν πιο ομορφο το hornet!
(το "πιστεύω αντικειμενικά" είναι από μόνο του μια αντίφαση)
Καλώς ήρθες, άραξε πιάσε μερικές![]()
και πάμε.
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πριν από 3 χρόνια , είχα το fazer το παλιό (το καλό) και ήμουν εθουσιασμένος.
έκτοτε άλλαξα άλλα 3 μηχανάκια και τώρα βρίσκομαι με Hornet του 2000 το καλό το τζαπάν (πάντα το δικό μου είναι το καλό , αυτό το λύσαμε νομίζω).
Το καθένα έχει τις χάρες του και σε ενθουσιάζει , μέχρι να το βαρεθείς και να αναπολήσεις το άλλο.
Το ιδιαίτερο χαρακτ. του χόρνετ είναι ότι σιγά -σιγά ανακαλύπτεις ότι είναι πολύ καλλίτερο απ'ό,τι περίμενες, πολύ καλλίτερο από ό,τι λένε τα τεχν. χαρακτηριστικά, ένα γνήσιο Honda.
Σε κάθε περίπτωση όμως και τα δυο είναι εξαιρετικά value for money.
Μπορείτε λοιπόν να κοροϊδεύετε (σε κόσμια πλαίσια) ο ένας τον άλλο ελεύθερα, χωρίς να αγωνιάτε για το ποιός έχει δίκιο.
Οδηγώ Honda και το μηχανάκι που έχω βάλει στο μάτι για αναβάθμιση κι αυτό Honda είναι.
Ωστόσο βρίσκω το γυμνό FZ6 πολύ ομορφώτερο από το Hornet, και το FZ6S πολύ ομορφώτερο από το Hornet-S.
Και γενικώτερα σε θέματα εμφάνισης/στυλ θεωρώ τη Yamaha σαφώς ανώτερη από τη Honda.
Ευχαριστώ που με ακούσατε, καληνύκτα σας!
προσωπικά φίλε μου το επόμενο μηχανάκι θα είναι το hornet και όχι επειδή δε γουστάρω τα yamaha και τα λοιπά μοτόρια αλλά επειδή αυτό το γουστάρω περισσότερο
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
μην ανησυχεις και σε 10 χρονια το ιδιο θα βγαινει αρα θα προλαβεις να το παρεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
προσωπικά φίλε μου το επόμενο μηχανάκι θα είναι το hornet και όχι επειδή δε γουστάρω τα yamaha και τα λοιπά μοτόρια αλλά επειδή αυτό το γουστάρω περισσότερο
Σύμφωνα με αυτά που λένε οι κατασκευαστές τους, το Φέιζερ 3 ίππους παραπάνω (98 έναντι 95 του Χόρνετ) αλλά σύμφωνα με τη δυναμομέτρηση των 2Τροχών η διαφορά στον τροχό είναι 10,3 ίπποι υπέρ του Φέιζερ και πάλι (92,6 έναντι 82,3)...Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania
ειναι αληθεια οτι ο κινιτηρας του fazer αποδιδει 2-3 αλογακια παραπανω? Γνωριζω βεβαια οτι φοραει κινιτηρα r6 του 2002 και ειναι πολυ νεοτερος σε σχεση με του hornet το οποιο φοραει το μοτερ του cbr600f4 του98!
κοιτα, περι ορεξεως...το χορνετ ειναι σαφως πιο κλασσικο ενω το φειζερ πιο συγχρονο, πιο φουτουριστικο...χορνετ θα επαιρνα μονο μεταχειρ γιατι οπως ειπε ο ιντι δεν εχει υποστει αλλαγες, μπορεις να τα βρεις σε καλη τιμη και δειχνει ακομα συγχρονο..αν ομως ισχυει αυτο περι 10+ ιππων διαφορας και συν οτι το πλαισιο του φειζερ ειναι 10 χρονια νεοτερο τοτε σιγουρα θα κοιταζα προς φειζερ μερια η και Ζ750 που ειναι και δυνατοτερο....τωρα το οτι στριβει καλυτερα επειδη εχει upside down δεν ισχυει...υπαρχουν συμβατικα μπροστινα που ειναι καλυτερα απο upside down..
silver fazer '00 :smilea:
Πόσοι άραγε οδηγοί μηχανών με USD είναι σε θέση να καταλάβουν τη διαφορά στο στρίψιμο;;;