Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Προς SSMPINI!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SSMPRINIS
    Ρε Μιχαλιό μαζέψου ρε μαλάκα,τα διαβάζει και η γυναίκα μου πότε πότε αυτά που γράφεις!!!!!ποποποποπο!!!! Δηλαδή οκ είμαι τρύπιος πρέπει να το μάθουν όλοι πια???Έλα ρε συ!!!Θα μου φύγει η μάσκαρα με αυτά που γράφεις!!! Α! και που σαι τώρα είμαι με ένα φαντάρο μούυρλιααα!!! χιχιχιχιχ!!Μου κάνει όλα τα γούστα λέμε!!!
    Τι να πω ρε Κώστα!!!Το γύρισες εντελώς τώρα??? ΦΤΟΥ σου ΡΕ! Τι να πω!! ΦΤΟΥ σου!!! Σε ξέρει όλο το πεντάγωνο ποια!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλά πάμε!
    c.mpitas

Παλαιό μέλος
    ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΡΟΓΕΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!! ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΤΣΑΓΙΩΣΩ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ! ΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ!!! ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΤΣΑΓΙΩΝΑ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ! :wacko: :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
    ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΡΟΓΕΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!! ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΤΣΑΓΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ! ΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ!!! ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΣΑΓΙΩΝΑΝ ΟΛΟΙ!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ...ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛΟΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ! :wacko: :smilea:

ΟΚ ΡΕ ΜΙΧΑΛΙΟ ...ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ , Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΔΙΝΩ
    c.mpitas

Παλαιό μέλος
    ΟΚ ΡΕ ΜΙΧΑΛΙΟ ...ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ , Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΕΝΕ GAY!!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΦΙΛΙΑ!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΦΡΑΓΚΟ ΕΣΕΝΑ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ AVATAR ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΙΜΗΘΩ!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΕΝΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΥΠΙΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡ@ΚΙ ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ!!!! ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΡΕ!!!!!

.
    Τι εγινε τελειωσατε κιολας ???:ZZZ:

Παλαιό μέλος
    SSMPRINIIIIIIIIIIIIIIIII ΕΙΣΑΙ ΒΟΚΤΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΧΤΕΣ ΜΑΡΗ ΚΟΥΛΗ??????? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΡΕ ΡΟΥΧΛΑ??????ΟΞΩΩΩΩΩΩ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ!!!!!!!!

ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΡΕ ΤΕΛΕΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΑΝΤΑ ΡΕ ΚΛ@Π@ΡΧΙΔΟ!!!!!!

ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟTΟΠΟΥΛΕ!!!!!!

ΠΟΥΛΑ ΤΟ R1 ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΟΡΤΑΔΕΛΛΑ!!!!!! :wacko:

καλημέρα και σε εσένα Μιχάλη...ξέρω ότι δεν μπορέσαμε να πάμε την βόλτα μας εχθές για να ξεδιψάσεις με τσαγάκι του βουνού αλλά επιφυλάσσομε για την Κυριακή! βέβαια στο ότι δεν τα κατάφερα δεν οφείλετε σε τίποτα άλλο από την αγαπητή μου οικογένεια , που σαν μέρα που ήταν όφειλα να αφοσιωθώ στο να περάσουνε όμορφα μια τέτοια εθνική επέτειο!! δεν σου κρύβω όμως ότι "κάποιος"με πληροφόρησε την προηγούμενη μέρα ότι είχες λερώσει το βρακάκι σου σκεφτόμενος ότι θα πάμε βόλτα μαζί , και φυσικά ένοιωσα άσχημα με αποτέλεσμα να συμβάλει λίγο και αυτό!!!μετά από αυτή την πληροφορία βέβαια για την άσχημη ψυχολογία σου,σταμάτησα στο Jumbo και πήρα ένα ηλεκτρικό πατίνι(μαύρο!)για να νιώθεις την Κυριακή ότι έχεις ένα ισάξιο εργαλείο αντιμέτωπο !!! ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    c.mpitas

Παλαιό μέλος
    καλημέρα και σε εσένα Μιχάλη...ξέρω ότι δεν μπορέσαμε να πάμε την βόλτα μας εχθές για να με ξεδιψάσεις με τσαγάκι του βουνού αλλά επιφυλάσσομε για την Κυριακή!Βλέπεις είμαι μαλάκας χρόνια τώρα και δεν βάζω μυαλό!!!Θέλω να με τσαγιώνεις συνέχεια!!! βέβαια στο ότι δεν τα κατάφερα δεν οφείλετε σε τίποτα άλλο από την αγαπητή μου οικογένεια , που σαν μέρα που ήταν όφειλα να αφοσιωθώ στο να περάσουνε όμορφα μια τέτοια εθνική επέτειο!! δεν σου κρύβω όμως ότι "κάποιος" που με έπαιρνε το βραδάκι στον Ναύσταθμο με πληροφόρησε την προηγούμενη μέρα ότι μου είχε λερώσει το βρακάκι μου και όλα τα στριγκάκια μου.Ε σκεφτόμενος ότι θα πάμε βόλτα μαζί , δεν ήθελα να έρθω ξεβράκωτη και φυσικά ένοιωσα άσχημα με αποτέλεσμα να συμβάλει λίγο και αυτό!!!μετά από αυτή την πληροφορία βέβαια για την άσχημη ψυχολογία μου,σταμάτησα στο Jumbo και πήρα ένα ηλεκτρικό πατίνι(κόκκινο)για να νιώθω την Κυριακή ότι έχω ένα ισάξιο εργαλείο γιατί με το R1 είμαι πιο αργός και από το replay !!! ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ????? ΩΧΟΥ!!!!!!!
    Τι να σου πω ρε Κωστή μετά από αυτά που έγραψες!!!Μόνο σου τα λες ρε τσόφλι!Αλλά και πούστ@ς και άσχημος???χαχαχαχα!!!!! ΟΥ ΡΕ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ!!!!! :wacko:

Υ.Γ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΙΣ!

spdemon
    Ο μόνος λόγος που επαναφέρω αυτό το πόστ στην επιφάνεια είναι γιατί κάποιος π@π@ρας αναφέρθηκε σε μένα , χωρίς να είμαι παρών για να μπορέσω να του απαντήσω καταλήλως.

Λοιπόν.....παλιο ξεσκισμένη και αφόρετη ξεκουμπωμένη ρόμπα βρακες only τι θες από μας;;; Κάτσε στ’ αυγά σου και μην μας την λές γιατί θα πάθεις τα ίδια με την τελευταία φορά (θυμάσαι;;.
    Ασε τις μαλακίες γιατί εμείς συνεχίζουμε τις βόλτες μας και για στρίψιμο και για καφεδάκια , αλλά κάποια άλλη ΛΟΥΓΚΡΑ λέγε με bikersonly εξαφανίστηκε και ούτε στα πμ αλλά ούτε και στα κινητά απαντάει.
    Καλά ρε τελεμέ δεν ντρέπεσαι καθόλου;;; Εχεις το ΘΡΑΣΟΣ και μιλάς;;; Μήπως θες να σε κάνουμε ρεζίλι και σε αυτό το forum;;;
    Πιες το γαλατάκι σου σαν καλό παιδί που είσαι , κάτσε με τις απορίες - προβληματισμούς σου (τι είναι για εσας το forum) και άσε μας εμάς να συναντιόμαστε για βόλτα - καφέ οπως λες σε καποιο άλλο ποστ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ !!!!!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF