Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
τα belt rollers ειναι τα γραναζια των ιαμαντων των εκκεντρωφορων ...ελαφροτερα...τα εχω αλλαξει και εγω αλλα μην φανταστεις και τερατα στο δρομοοσο για lightweight flywheel αυτο ειναι ενα αλλο θεμα το μηχανακι θα δουλευει τελειως διαφορετικα θα ανεβαζει τρελα αλλα θα χασει και το φρενο του ο κινητηρας....στις ανηφορες θα κομπιαζει λιγο
....και γενικα ειναι μετατροπη που κανουν οταν προοριζονται για στησιματα στις ευθειες
![]()
τα 75 αλογα που λετε παλικαρια δεν διαφωνω οτι ειναι 75 αλογα ..το θεμα ειναι το πως τα βγαζει και πως δουλευει το μοτερ .....μην ειστε και σιγουροι τι θα σας αρεσει ....και επειδη το να αλλαξεις κυβισμο ειναι δρομος χωρις επιστροφη ...να εισται σιγουροι οτι θελεται να τον ακολουθησετε ...
skous αρχισες να τρωγεσε επειδη ακουσεs για το νεο monster και φοβασε οτι θα βγει και νεο multi.....αμα ειναι να τρελενσε τοσο δωσε το 620 και παρε ενα 1000 μεταχειρο θα βρεις πολλα και καθαρα ....μια η αλλη θα σου ερθει![]()
Όταν άλλαξες τα γρανάζια των ιμάντων, δεν σου έλυσαν τον κινητήρα;;;
Τρώγωμαι έτσι επειδή έχω κολήσει. Το θέμα είανι ότι για Τέρμι θα πάω σίγουρα. Και γενικά ρώτησα για το κίτ έτσι για να ξέρω πόσο θα πηγαίνει. Αλλά επειδή νόμιζα ότι θα έχει τρελή διαφορά στην τιμή, δεν το πολυ-σκεφτόμουν. Τώρα όμως που δεν βρήκα (για μένα) την διαφορά τιμής μεγάλη, σκέφτομαι ότι μάλλον αξίζει....
Αλλά θέλω να δώ τι θα μου πεί και ο μηχανικός πριν το αποφασίσω, αλλιώς πάω μόνο για τελικά....