Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Monster 620 upgrade kit???

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    τα belt rollers ειναι τα γραναζια των ιαμαντων των εκκεντρωφορων ...ελαφροτερα...τα εχω αλλαξει και εγω αλλα μην φανταστεις και τερατα στο δρομο οσο για lightweight flywheel αυτο ειναι ενα αλλο θεμα το μηχανακι θα δουλευει τελειως διαφορετικα θα ανεβαζει τρελα αλλα θα χασει και το φρενο του ο κινητηρας....στις ανηφορες θα κομπιαζει λιγο ....και γενικα ειναι μετατροπη που κανουν οταν προοριζονται για στησιματα στις ευθειες

τα 75 αλογα που λετε παλικαρια δεν διαφωνω οτι ειναι 75 αλογα ..το θεμα ειναι το πως τα βγαζει και πως δουλευει το μοτερ .....μην ειστε και σιγουροι τι θα σας αρεσει ....και επειδη το να αλλαξεις κυβισμο ειναι δρομος χωρις επιστροφη ...να εισται σιγουροι οτι θελεται να τον ακολουθησετε ...

skous αρχισες να τρωγεσε επειδη ακουσεs για το νεο monster και φοβασε οτι θα βγει και νεο multi.....αμα ειναι να τρελενσε τοσο δωσε το 620 και παρε ενα 1000 μεταχειρο θα βρεις πολλα και καθαρα ....μια η αλλη θα σου ερθει

Όταν άλλαξες τα γρανάζια των ιμάντων, δεν σου έλυσαν τον κινητήρα;;;

Τρώγωμαι έτσι επειδή έχω κολήσει. Το θέμα είανι ότι για Τέρμι θα πάω σίγουρα. Και γενικά ρώτησα για το κίτ έτσι για να ξέρω πόσο θα πηγαίνει. Αλλά επειδή νόμιζα ότι θα έχει τρελή διαφορά στην τιμή, δεν το πολυ-σκεφτόμουν. Τώρα όμως που δεν βρήκα (για μένα) την διαφορά τιμής μεγάλη, σκέφτομαι ότι μάλλον αξίζει....

Αλλά θέλω να δώ τι θα μου πεί και ο μηχανικός πριν το αποφασίσω, αλλιώς πάω μόνο για τελικά....

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Για να "πετυχει" μια αλλαγη στις τροχαλιες με ελαφρυτερες πρεπει να συνδυαστει με αυξηση της ροπης στις χαμηλο-μεσαιες.

Να κανω μια ψιλοασχετη ερωτηση...? Το 620 περνει μοτερ απο παλαιοτερο ας πουμε 748 (που ειναι ιδιο με το 916 αλλα δεν θυμαμαι με σιγουρια τον αριθμο).

GST
    η μετατροπή σε 750 ειναι full-reversable ετσι λεει η μαμά και εχει εγγύηση για μηχανικά μέρη αλλα 2 χρόνια απο την στιγμη που γίνεται,βγαίνει όμως γύρω στο 2500 σύνολο αυτό ειναι το ζόρι - πάμε για 1000 μετα ρε αδερφε Skous!!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Για να "πετυχει" μια αλλαγη στις τροχαλιες με ελαφρυτερες πρεπει να συνδυαστει με αυξηση της ροπης στις χαμηλο-μεσαιες.

Να κανω μια ψιλοασχετη ερωτηση...? Το 620 περνει μοτερ απο παλαιοτερο ας πουμε 748 (που ειναι ιδιο με το 916 αλλα δεν θυμαμαι με σιγουρια τον αριθμο).

εγω τις αλλαξα οταν εκανα το σερβις των 20000χλμ που αλλαξα και ιμαντες και φορουσα το κιτ της termi με προγραμμα και φιλτροκουτι ανοιχτο ...εχει ενα τσιμπιματακι αλλα μην φανταστεις τιποτα φοβερο ....

οσο για το 620 παιρνει σιγουρα το μοτερ του monster 900 το εχει κανει καποιος στο εξωτερικο...δε βρισκω το λινκ γαμωτ.... αλλα σιγουρα θα μπρδευει πολυ κοσμο στα φαναρια
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero76
    GST
    η μετατροπή σε 750 ειναι full-reversable ετσι λεει η μαμά και εχει εγγύηση για μηχανικά μέρη αλλα 2 χρόνια απο την στιγμη που γίνεται,βγαίνει όμως γύρω στο 2500 σύνολο αυτό ειναι το ζόρι - πάμε για 1000 μετα ρε αδερφε Skous!!!
    αυτο του λεω και γω δεν αξιζει το κοπο !

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero76
    GST
    edw einai kai emena to provlima mou....
    alla sigoura 2.500? gia na bgei toso ta ergatika 8a prepei na einai 100 euro. tosa einai?
    well 8a ma8w sintoma kai 8a sas pw.

αυτο του λεω και γω δεν αξιζει το κοπο !

ean kanei 2.500 mallon den 8a proxwrisw kai egw

alla to 1000 kanei nomizw 11.3 k
    ean poulisw to 620 posa 8a piasw? 7k as poume

e i diafora eiani 4.3 k

kai milao panta gia n aparw kainourgio 1000, dioti den 8elw me tipota metaxeirismeno!

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    7.000 Eυρω για 620 νομιζω ειναι πολλα. Δεν ξερω με σιγουρια αλλα εχω την εντυπωση πως εχουν πεσει πολυ οι τιμες στα 620.

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    7.000 Eυρω για 620 νομιζω ειναι πολλα. Δεν ξερω με σιγουρια αλλα εχω την εντυπωση πως εχουν πεσει πολυ οι τιμες στα 620.
    Αλήθεια;; Ε τότε η διαφορά μεγαλώνει ακόμα περισσότερο...

μπορεις να βρεις μεταχειρισμενα σε πολυ καλη κατασταση με 9000 οποτε 7000 + αυτα που θα εδινες για την μετατροπη ......

μπορεις να βρεις μεταχειρισμενα σε πολυ καλη κατασταση με 9000 οποτε 7000 + αυτα που θα εδινες για την μετατροπη ......

Ναι δεν αντιλέγω αλλά εγω δνε θέλω μεταχειρισμένο! Είμαι κολλημένος, τι να κάνουμε.

Ρώτησα και η εξάτμιση τελικά (με φίλτρο κτλ) πάει στα 1050 ευρώ με τοποθέτηση.

Το κίτ, το οποίο περιλαμβάνει και εξάτμιση (αλλά όχι το φιλτροκούτι κτλ), πάει με εργατικά περίπου στα 2.000

Δεν ξέρω, το σκέφτομαι τρελά, ιδίως διότι σκοπεύω να κρατήσω την μηχανή 2-3 χρόνια ακόμα σίγουρα

οταν σκεφτεσαι να βαλεις καποια πραγματα στο μηχανακι ,καλο ειναι να εχεις υποψιν σου ποια απο αυτα τα πραγματα θα τα ....παντρευτεις και ποια εχουν μεταπωλητικη αξια .

Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
    οταν σκεφτεσαι να βαλεις καποια πραγματα στο μηχανακι ,καλο ειναι να εχεις υποψιν σου ποια απο αυτα τα πραγματα θα τα ....παντρευτεις και ποια εχουν μεταπωλητικη αξια .

I know....
    Alla to gegonos oti me vlepw na to krataw gia 3-4 xronia ktl einai iper tis allagis, dioti tote poso na to poulisw.....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Talking

TO KIT DEN EINAI GIA 620IE ALLA GIA TO 600.O KYVISMOS DEN EINAI GIA 750cc ALLA GINETE 695cc.TIMH EINAI TSOYXTERH PERIPOY 2000 EURIA + OTI META PREPEI NA ALLAXEIS EXATMISEIS FILTRA KAI ALLA...OPOTE POYLA TO 620 KAI PARE TO S4 NA TELEIONEIS!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    TO KIT DEN EINAI GIA 620IE ALLA GIA TO 600.O KYVISMOS DEN EINAI GIA 750cc ALLA GINETE 695cc.TIMH EINAI TSOYXTERH PERIPOY 2000 EURIA + OTI META PREPEI NA ALLAXEIS EXATMISEIS FILTRA KAI ALLA...OPOTE POYLA TO 620 KAI PARE TO S4 NA TELEIONEIS!

min les patates
    iparxei kit gia monster 620 (kanei kai gia multi 620) to opoio se paei 750 cc kai exei KAI telika termignoni mesa kai fisika neo egkefalo (ecu).(ok den exei filtro).

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. monster 620 ή sv650s
    από manos187 στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2005, 21:09
  2. Προσ ΚατοΧουσ Ducati Monster 620
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 17:54
  3. Αγορα Ducati Monster 620/800
    από megatim στο forum Off topic