Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Θα το πάρω, μια 2η 3η 4η....γνώμη

Φιλαρακο πραγματικα αν νομιζεις οτι μπορεις να κουμανταρεις το εργαλειο αλλα κυριως το χερι σου παρ'το...
    Αλλα να ξερεις οτι το αλμα που κανεις ειναι πολυ μεγαλο...
    Γιατι τα παπια ειναι ποδηλατα με μοτερ για να μην κουραζεσαι...

και με το 250 αμα δεν προσεχει παλι θα φαει το καιφαλι του!εχει καμια σχεση το 250 με παπι?αστοχη η συμβουλή σου!
    φίλε παρτω απλα τον πρωτο μηνα να εισαι πολυ συναιτος και να ξέρεις οτι θα σου δωθει μια ψευδεστησει τον πρωτο μηνα-εβδομαδα... οτι το εμαθες αλλα θα δεις οτι θα εχεις κανει λαθος!ολα ειναι στο χέρι σου αλλα μην σκεφτεις ποτε οτι καβαλας "μεγαλο" μηχανακι και γαμας τους παντες τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο.

φιλε δεν ταραχτηκα καθολου οπως νομιζεις, οτι ειπα πηγενε για οποιον ειχε τη μυγα που λενε...λιγη ευγενεια δεν βλαπτει κανεναν!
    [FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
    ******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Alex6RR
    [B]και με το 250 αμα δεν προσεχει παλι θα φαει το καιφαλι του!εχει καμια σχεση το 250 με παπι?αστοχη η συμβουλή σου!
    φίλε παρτω απλα τον πρωτο μηνα να εισαι πολυ συναιτος και ν............

δεν ειναι η πρωτη φορα που καβαλαω μεγαλου κυβισμου μηχανη, απλα δεν ειχα την οικονομικη ανεση να κατεχω καποιο..
    απλα ζητησα μια γνωμη για το συγκεκριμενο.γνωριζω τους κυνδινους και τι ασφαλεια χρειαζομαι, και σιγουρα τα μυαλα μου ειναι στη θεση τους!την κοτα στην αρχη οπωσδηποτε!:smilea:
    [FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
    ******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********

Τοτε μην το σκεφτεσαι καλορίζηκο
    απλα συναδελφηκες συμβουλες εδωσα επιδει κι εγω ειμουν στην θέση σου

πάντα προσοχη

Re: Θα το πάρω, μια 2η 3η 4η....γνώμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από J.R
    Καλησπερα σε ολους, εχω βαλει μπροστα να παρω το HUSGVARNA SMS 610S, για
    δευτερο μηχανακι μετα απο παπια το βρισκω πολυ καλο απο ολες τις πλευρες! αλλα παντα υπαρχει μια μικρη αμφιβολια στο πισω μερος του μυαλου!!
    γι αυτο ζηταω τη γνωμη οσων θελουν να απαντησουν!thanx anyway!!
    ΠΑΡΤΟΟΟΟΟ,αν το γουσταρεις παρτο.μονο αυτο ,λιγο προσοχη στο δεξι χερακι,που ουτως η αλλως θα χρειαστει στρωσιμο και ετσι θα εχεις και κατι αλλο πρωτου κανεις καμια χοντραδα(εστω στην αρχη).και πιστεψε με απο παπι σε μηχανη (αν δεν εισαι κανα στοκος να κανεις εξυπναδες) στην αρχη πιο επικυνδινα ειναι τα φρενα. τρως τη σαβουρα για πλακα. τελως παντων ΠΑΡΤΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    parto file.
    k re paidia orismenoi mporei na min exoun lefta na allazoun synexeia mixanes.k to 250 siga ti diafora pou exei ap to papi.pianei 20 kmh parapano dld k kati egine.ama einai na parei kati na parei kati pou tha katalabei diafora min tou fainetai idio k pei tin epomeni tzampa lefta edosa gia ti malakia!

φιλε αν δεν το πηρες παρτο αν το πηρες καλοταξιδο....

καθαρο μυαλο θελει και ολα καλα.....εγω απο αυτοματο honda lead100 πηγα σε bmw f650 st και τα ιδια ακουγα απο διαφορους(οχι απο το forum)αλλα με λιγο κρατη τα χτυπησα τα χλμετρακια μου........και χωρις πειρα απο μηχανες.......keep rocking....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Παλαιό μέλος
    απο παπι σε fazer εγω...ΠΡΟΣΟΧΗ στην αρχη ισως σε τρομαξει ...ολα στο χερι σου(δεξι καρπο για την ακριβεια) ειναι,ξεκινα με συνεση

Free like the Wind
    Μη φοβάσε και προχώρα στην αγορά, αρκεί να είσαι προσεκτικός την αρχή μέχρη να το συνηθησεις. Εσύ καλά είσαι που πας απο παπί σε 610, εγώ που απο το τίποτα σε 650 :smilea:
    Goforit!!!
    www.nbillis.gr

Βαριέμαι να γράφω...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2010, 11:04
  2. Να το πάρω;
    από adam_tsouk στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2004, 03:50
  3. Θα με πάρω να φύγουμε....