Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Transalp 400cc

!!!Καλή μέρα!!! Το avatar του/της alex-varadero
    file to en logo mixanaki einai para poly kalo(honda)
    egw eixa kanei me ayto, sta dyo xronia poy to eixa, gyrw sta 30000 klm kai itan ola aprovlimatista. ayta ta mixanaki pasxoun apo tin ilektroniki poy me to poly varos sto pisw meros tis selas xalaei.gia na eimai akriveis spaei i fyssa pou koumpwnei epanw tis.episis den vriskeis eykola antallaktika mias kei den eisixthi pote.an to parei etoimasou gia gamo mazi tou mias kai poly dyskola tha to pouliseis.
    en kataklidi to mixanaki einai para poly kalo(honda) gia mesa stin athina eykolodigito kai me para poly kala kratimata.
    an den eisai etoimos gia makroxronies desmeyseis min to agoraseis!!!!!!!
    pare kati allo arkei na einai swsto ------>HONDA

:rotflmao:
    marspiedofagos

γεια σου φιλε αντε ενας ακομα transalpakias στην παρεα....
    φιλε εγω εχω το 650 του 2005 (οχι με τα αναγλυφα)και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,το 400 καλο αλλα μου φανηκε λιγο αργο για το βαρος του καλητερα να πας για 650 η 600 .....

γνωμη μου το 650......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	transalp-2.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	18,8 KB 
ID:	34749
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Απαντησα και καπου αλλου που ειχε γραψε το παλικαρι. (νομιζω)
    1. Ειναι οντως πολυ καλο.
    2.Οποιος λεει οτι δεν παει πληροφοριακα αναφερω οτι το δικο μου με το μαμα μοτερ μια ρεμους και κατι ψιλα ακομα μεχρι τα 140χλμ πηγαινε καλυτερα απο τα 600.
    3.700 το μοτερ του 400 δεν γινεται που να τραβας τα #$%^&& σου.
    4.Το πιο γρηγορο στην ελλαδα να γινει λιγο δυσκολο τον προλαβε αλλος
    Σε γενικες γραμμες ειναι ενα τιμιο μηχανακι για να κανεις την δουλεια σου και οχι μονο.
    Ταξιδακια με 140-150 χλμ την ωρα.
    Αξιοπιστο.
    Ασπαστο μοτερ ( εγω εχω σπασει 2 παντως ).
    Το μοντελο προσεξε πολυ γιατι ο καθενας ζηταει οσα του λειπουν.
    Αυτα απο μενα
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ POWER
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11736&perpage=5&pagenumber=4

Και κατι ακομα 37 αλογα βγαζουν τα παλια μεχρι 91 η 92 νομιζω.
    Τα πιο νεα με το μικρο φαναρι μπροστα παιζουν στα 33 η 34 απ'οτι θυμαμαι.
    Στα ιδια λεφτα η και ακομα πιο φτηνα παντως θα επαιρνα ΤΑ 600 το παλιο με το μαυρο μοτερ που απλα σκοτωνει.
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ POWER
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11736&perpage=5&pagenumber=4

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Φίλε το 400άρι το είχα για 2-3 χρόνια και ήταν άψογο, το ευχαριστήθηκα! το βολεύτηκα περισσότερο κι από το 650 που πήρα αργότερα!!!

Μου παρουσίασε μόνο ηλεκτρονική με το καλημέρα που φυσικά μου την κάλυψε η εγγύηση του εμπόρου. Κατα τα άλλα δεν μου ζήτησε ΤΙΠΟΤΑ!!! Μη φαντάζεσαι τρελές διαφορές με τα 600 - 650, μέσα σε μια μέρα είχα κι όλας συνηθίσει τη διαφορά στο γκάζι του 650... Το γκάζι μου έλειψε μόνο δικάβαλος - φορτωμένος ανεβαίνοντας βουνό - εκεί φάνηκε μόνο να λείπει. Σίγουρα και στην εθνική, αλλά αυτό ισχύει με όλα τα ΤΑ (όπως και οτι μετά από τις 5000 στροφές ρουφάνε τρελλά)

Είχε βγεί μόνο στην Ιαπωνία όπως σωστά αναφέρθηκε γιατι εκεί ο νέος οδηγός πρέπει να κάνει 2 χρόνια με μέχρι 400 κυβικά.. Και στην Ελλάδα είχε κάποιο ενδιαφέρον λόγω φορολογίας που εδώ και 2 χρόνια όμως έπαψε να ισχύει - οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις άρα έπεσε και η τιμή του.

Το έδωσα με τα 1000 ζόρια με ανταλλαγή για 2500ευρώ χάνοντας αρκετά. Γιαυτό θα σου έλεγα να το πάρεις μόνο αν το βρείς πολύ πολύ φθηνά (κάπου τόσο), ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΤΟ 600 που λογικά θα το κρατήσεις περισσότερο αφού είναι πιό δύσκολο να το βαρεθείς λόγω γκαζιού. Βρές ιδιώτη και χτύπα καλή τιμή...

Και μήν ξεχνάς, το Τρανσάλπ είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ μοτοσυκλέτα συναρτήσει πολύπλευρων παραγόντων (Αξιοπιστία, οικονομία, χρήσεις, φιλικότητα, πόλη, ταξίδι...........) που δέν ξέρω άν θα ξαναβγεί ποτέ...

Ότι άλλο θές ρώτησέ με...
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Νέο μέλος
    Ειχα το bros 400 που εχει τον ιδιο κινητηρα.Δεω λεει με τιποτα για ταξιδια.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 400cc
    από WhoamI στο forum Honda
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 07:22
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. Χαμηλώνει το Transalp (650 '03)
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks