Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 88

Θέμα: Η μαχη του καλου με το κακο

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Λοιπόν ,επειδή ούτε και εγώ του τηρώ , διότι όπως λες είναι αδύνατο , σκέφτομαι ότι κάτι πάει στραβά στην νομοθεσία ... Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καμία διάθεση προστασίας και πρόληψης . Εισπρακτικό χαρακτήρα έχουν , καθαρά !
    Πώς θα προτιμούσες να τιμωρείται αυτός που παραβιάζει κόκκινο (δυστυχώς αυτή η παραβίαση δεν διώκεται παρά ελάχιστα) ή δεν φοράει κράνος ή Χ ή Ψ;

Με ραβδισμό;

Με τράβηγμα των αυτιών;

Με δήμευση του οχήματος;;

Με πρόστιμο τιμωρούνται και καλά κάνουν, το πρόστιμο πονάει, και επιπλέον φέρνει και κάτι θετικό.

Αν με τα πρόστιμα ενός έτους χτιστεί ένα σχολείο, θα σε χαλάσει; Δεν λέω πως έτσι γίνεται, αλλά τα φράγκα αυτά κάπου πάνε πρός το γενικό όφελος, έστω κι αν αυτό είναι η πληρωμή των μισθών των μπάτσων...

Και βέβαια υπάρχουν και οι βαθμοί ποινής στο point-system, ώστε κάποια στιγμή να πάνε σπίτι τους οι επικίνδυνοι.

Το πρόβλημα είναι ότι τα παραπάνω αν και ισχύουν ΔΕΝ εφαρμόζονται, η αστυνόμευση των δρόμων είναι σχεδόν ανύπαρκτη, ειδικά η παραβίαση του κόκκινου είναι πλέον συστηματική και φυσικά είναι εξ ορισμού παραβίαση που εύκολα οδηγεί σε δυστύχημα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Κι εγώ είμαι υπέρ των προστίμων. Θα έπρεπε να είναι και πολύ μεγαλύτερα μάλιστα για να πονάει η τσέπη και να το σκεφτόμαστε καλύτερα. Είμαι όμως και κατά της διάκρισης.

Πολύ σοβαρότερες παραβάσεις περνάνε απαρατήρητες γιατί δεν είναι εύκολο να τις καταγράψεις. Πού να τη στήσεις για να σταματήσεις το 90% των Ι.Χ. που κυκλοφορούν χωρίς ζώνη; Ανέφικτο! Στον ίδιο χώρο σταματάς πολλαπλάσια μηχανάκια.

Λεοφωρειόδρομοι, πεζοί στη μέση του δρόμου, κόκκινα, STOP, προτεραιότητες... ανέφικτα!

Νομίζω ότι ένα νόμος πρέπει να υπάρχει για να εφαρμόζεται και όχι για να δίνει δίκιο σε περίπτωση ατυχήματος. Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί, δεν έχει και αξία. Δεν φταίνε οι αστυνομικοί γι'αυτό.

Για κράνος δεν με έχουν γράψει ποτέ. Το φοράω πάντα. Αυτό είναι το σωστό και θα το κάνω είτε έτσι είτε αλλιώς. Αυτό πρέπει να κάνουν όλοι και δεν χωράει γκρίνια.

Σίγουρα πολλοί νόμοι είναι αναχρονιστικοί και πρέπει να αλλάξουν. Ο λόγος όμως που δεν τους τηρούμε δεν πιστεύω ότι είναι αυτός.

Μάλλον το κάνουμε επειδή θεωρούμε εαυτούς πολυ ικανούς.
    Θάνος..

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    To problima den einai h epiboli prostimwn ....alla h epilektiki leitourgia toys . Enas nomos prepei na exei ka8oliki a3ia kai na stoxebei sthn prostasia tou politi !!

Epeidi exete skalosei me to kranos kai simfonite me tis kleiseis pou dinoun gia thn mh xrhsh tou....Den 8eorite o3imoro na sou trabane kleiseis gia kati pou to 8eoroun idos politelias ;;;; (gia na prolabo sxolia... NAI to foraw panta to kranos mou , alla apo EPILOGI MOY )

αλλά τα φράγκα αυτά κάπου πάνε πρός το γενικό όφελος, έστω κι αν αυτό είναι η πληρωμή των μισθών των μπάτσων...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    PLAKA KANEIS ETSI ;;;; Den mporei na to pisteueis auto eeee;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

αλλά τα φράγκα αυτά κάπου πάνε πρός το γενικό όφελος, έστω κι αν αυτό είναι η πληρωμή των μισθών των μπάτσων...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    PLAKA KANEIS ETSI ;;;; Den mporei na to pisteueis auto eeee;;; [/B]
    Πες μου εσύ υπεύθυνα ακριβώς πού πάνε τα πρόστιμα λοιπόν, αφού εγώ κάνω πλάκα. Περιμένω την απάντησή σου.

Θάνο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ανέφικτο να ελεγθεί η παραβίαση του κόκκινου. Ένας μοτοσυκλετιστής στημένος σε σημείο που να βλέπει το φανάρι καθώς αλλάζει από πράσινο σε κόκκινο και, όταν βλέπει την παράβαση (ή μάλλον ΤΙΣ παραβάσεις) να κυνηγάει με τη μηχανή τον τελευταίο, έστω, που παραβίασε, που φυσικά θα είναι και αυτός που το παραβίασε πιο ξεδιάντροπα και πιο επικίνδυνα.

Μιλάμε για μια κλήση ανά φανάρι, ειδικά αν έχουν στήσει καρτέρι 2-3 μπάτσοι ώστε όσο ο πρώτος δίνει την κλήση οι υπόλοιποι να παίρνουν τη θέση του.

Αυτό το γκάζωμα των ΙΧ όταν βλέπουν το φανάρι να γίνεται κόκκινο στα 50 μέτρα με κάνει τούρκο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Θάνο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ανέφικτο να ελεγθεί η παραβίαση του κόκκινου. Ένας μοτοσυκλετιστής στημένος σε σημείο που να βλέπει το φανάρι καθώς αλλάζει από πράσινο σε κόκκινο και, όταν βλέπει την παράβαση (ή μάλλον ΤΙΣ παραβάσεις) να κυνηγάει με τη μηχανή τον τελευταίο, έστω, που παραβίασε, που φυσικά θα είναι και αυτός που το παραβίασε πιο ξεδιάντροπα και πιο επικίνδυνα.
    Πώς να αστυνομεύσεις 2.000.000 ανθρώπους; Όσο και να προσπαθήσεις απλά δεν γίνεται.

Αυτά τα πράγματα θέλουν παιδεία, συνείδηση και σεβασμό στο συνάνθρωπο και όχι μόνο στο δρόμο...

Τα έχουμε αυτά και μας φταίει η αστυνομία;
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Πώς να αστυνομεύσεις 2.000.000 ανθρώπους; Όσο και να προσπαθήσεις απλά δεν γίνεται.

Αυτά τα πράγματα θέλουν παιδεία, συνείδηση και σεβασμό στο συνάνθρωπο και όχι μόνο στο δρόμο...

Τα έχουμε αυτά και μας φταίει η αστυνομία;
    Δεν αστυνομεύει κανείς ανθρώπους/οδηγούς αλλά διασταυρώσεις.

10 ομάδες των 3, τη Δευτέρα σε 10 διασταυρώσεις, την Τρίτη σε άλλες 10, κ.ο.κ. Δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε ακριβό. Κάθε ομάδα θα έπιανε 100άδες εν δυνάμει δολοφόνους τη μέρα. Γιατί βέβαια όταν γκαζώνεις για να περάσεις με βαθύ βυσινί, δολοφόνος είσαι, δεν υπάρχει θέμα "αμέλειας"...

Παιδεία και συνείδηση είναι απαραίτητα αλλά ενσταλλάζονται σε μικρή ηλικία. Στους χοντρόπετσους αξίζει η τιμωρία. Δεν βάζεις τον 40άρη στο σχολείο, αλλά ούτε και τον αφήνεις ασύδοτο επειδή δεν μπορείς να τον βάλεις στο σχολείο. Τον τιμωρείς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όχι δεν τους τηρώ.... είναι αδύνατον άλλωστε....

αλλά δεν κάνω σαν κακομαθημένο μωρό αν με τσιμπήσουν και μου δώσουν κλήση....
    αν ειναι ποτε δυνατον καποιος σε αυτη τη χωρα και μαλιστα μοτσυκλετιστης να τασσετε υπερ της νομοθεσιας και υπερ των ατομων που την ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.και αν ειναι δυνατον καποιος ηδη μη νομοταγης να κραζει καποιον αλλον μη νομοταγη.λες και η κριση καποιον για τους ποιους νομους θα ακολουθησουν και ποιους θα παραβουν ειναι ορθοτερη απο των αλλων πολιτων.αλλα τουλαχιστον το θεμα κρανος δε θα επρεπε να ειναι στα χερια αλλων να το κρινουν και να το τιμωρουν.αφορα τον εκαστο μοτοσυκλετιστη και ΜΟΝΟ.οποιος θελει τη κεφαλα του σωα φοραει οποιος οχι κανει οτι καταλαβαινει.αλλιως κυριοι απαλλαξτε μας απο το φορο στην αγορα κρανους και τα πλαστικα παιχνιδια που αφηνετε καποιοι να εισαγουν και καποιοι αλλοι να τα φορανε μονο για να γλιτωσουν τη κληση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Δεν αστυνομεύει κανείς ανθρώπους/οδηγούς αλλά διασταυρώσεις.

10 ομάδες των 3, τη Δευτέρα σε 10 διασταυρώσεις, την Τρίτη σε άλλες 10, κ.ο.κ. Δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε ακριβό. Κάθε ομάδα θα έπιανε 100άδες εν δυνάμει δολοφόνους τη μέρα. Γιατί βέβαια όταν γκαζώνεις για να περάσεις με βαθύ βυσινί, δολοφόνος είσαι, δεν υπάρχει θέμα "αμέλειας"...

Παιδεία και συνείδηση είναι απαραίτητα αλλά ενσταλλάζονται σε μικρή ηλικία. Στους χοντρόπετσους αξίζει η τιμωρία. Δεν βάζεις τον 40άρη στο σχολείο, αλλά ούτε και τον αφήνεις ασύδοτο επειδή δεν μπορείς να τον βάλεις στο σχολείο. Τον τιμωρείς.
    Πολύ σωστά το σκέφτεσαι και πιστεύω κι εγώ πως είναι εύκολο στρατηγικά να σχεδιαστεί, αλλά στους παραβάτες θα ελέγξουν το δίπλωμα και την άδεια ίσως και πλημμελώς. Το σήμα τελών κυκλοφορίας και την ασφάλεια θα την ελέγξουν όμως? Θα αρκεστούν στα τυπικά για να κόψουν την κλήση στον εν δυνάμη δολοφόνο και σωστά. Αλλά και το σήμα είναι παράβαση αν δεν το έχεις και η ασφάλεια ακόμη πιο σοβαρή και αφελής κατά την γνώμη μου παράβαση.

Διότι πιστεύω γι'αυτό και παρατάνε τον κόσμο αβοήθητο και διαπράτουν πιο σοβαρό αδικημα με το να μην πληρώνουν 200-400ευρώ τον χρόνο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Άσε που στατιστικά οι ασφαλιστικές έχουν διαπιστώσει πως πρέπει να βάλουν και την κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα διότι υπάρχουν πολλοί οδηγοί ανασφάλιστοι. Αυτό είναι ένα από τα σημεία που δεν κάνει σωστά την δουλειά της η τροχαία το οποίο άπτεται των αρμοδιοτήτων της big time. Και συμπερασματικά δεν προστατεύει και τους υπόλοιπους νόμιμους. 600euro είναι το πρόστιμο για τον ανασφάλιστο οδηγό. Και διαφυγόντα έσοδα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Συμφωνω με τους προλαλισαντες.
    Ειναι απειρως σημαντικοτερο να προλαβεις ενα θανατηφορο τροχαιο,απο παραβιαση κοκκινου απο το να βαζεις 500 ατομα καθημερινα να ελενχουν χαρτια απο παπακιδες.
    Σημειωση ,ο πατερας μου (βεσπα και ξεκρανωτος) εκανε το σφαλμα το 1984 να περασει πρασινο σηματοδοτη οταν αυτος ειχε μολις αναψει , και χτηπηθηκε απο ιχ που περασε με κοκκινο κατα τον συνηθη τροπο.Αποτελεσμα, απο το 1984-1993 νοσοκομεια,και εκτοτε αναπηρηκη συνταξη.
    Λετε να μου φαινονται σοβαρα τα μπλοκα και οι μικροπαραβασεις,του τυπου "μη ορατη πινακιδα";
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος
    φιλε spiner αστα αυτα τα τσαμπα μαγκες σε ανθρωπους που δεν ξερεις,εχω καβαληση δικα μου 20 μηχανακια και αλλα πολλα ξενα εχω κανει 800.000χιλ μαζι με τ'αυτοκινητα μου και ειμαι φωτογραφος στο επαγγελμα.Τα χιλιομετρα δουλειας ειναι 90% εντος πολεως και εχω γυρισει πολυ εντος και εκτος συνορων. Δεν ειμαι κανενας αναρχο ταδε 'η παραξενος,το συστημα το γνωριζω σχεδον απολυτα,εχω τρεις βουλευτες που θα βρεθουμε 2-3φορες τον χρονο για φαγητο,και πληθος τοπικων παραγοντων που θα μπορουσαν να μου εξασφαλισουν πληρη αμνηστια εναντι των κλησεων αντεχω και οικονομικα ανετοτατα ωστε να μην κλαψουριζω με τις κλησεις απλα οργιζομαι με την νοοτροπια. Για πες μου εσυ τωρα το cbr που εχεις εχει τελικη 130? γιαυτο το πηρες?ποσα 200+ εχεις γραψει,αν σου εσκαγε το λαστιχο ποσους θα επαιρνες μαζι σου?αν αλλαζεις λαστιχο κατω απο 10.000χιλ μαλον δινεις και μερικα μπαντιλικια? Εγω απλα την ωρα εργασιας με 30-40 εντος πολης και με συχνοτατες στασεις δεν φοραω κρανος,και σε ποια μελετη σοβαρη αναφερεται οποιοςδηποτε που θα μας πει υπο τις παραπανω συνθηκες το κρανος προστατευει?
    Κοβει 50% του εξωτερικου θορυβου και τα σημερινα αυτοκινητα ειναι πολυ αθορυβα, σου αφηνει οπτικο πεδιο 127μοιρων το οποιο μειωνεται δραματικα απο τιποτα νοτισμενες ζελατινες, φτανει τον βαθμο δυσφοριας στο 90% το καλοκαιρι με της ζεστες. ΥΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕς ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς ΜΟΥ Επισης δεν επιασα το επαγγελμα σου.
    αγαπητε gdevelek για τις κατηγοριες μηχανοβιων που αναφερεις θα σου πω οτι οτι αλητες ειτε γρηγορα πεθαινουν 'η πανε φυλακη, οι ληστες τραπεζων ειναι περιστασιακοι χρηστες, και μενουμε οι χιλιαδες αλλοι με μηχανες εκατομμυριων θεληση για μαθηση σε σωστα σχολεια οδηγησης,σωστη συμπεριφορα και εκθεση σε χιλιαδες κινδυνους. Φετος αλλαξα μετα απο δυο χρονια τον εξοπλισμο μου ασφαλειας δινοντας 600ευρω σε ρουχα και 900 σε κρανη εχω 4 απο κεβλαρ εως απλο τζετ. Δεν εχω πεσει σοβαρα ποτε,ουτε προκαλεσα 'η εμπλεχτηκα σε τροχαιο σοβαρο (η τυχη εξαφανιζεται απο την συχνοτητα κυκλοφοριας) Το κρατος μας ειναι παρακμιακο και η συμπεριφορα του κρατους και των λειτουργων του ειναι αναλογη.Δεν μιλησα για ολες τις παραβασεις,δες τον κωδικα του εξωτερικου,3 κοκκινα 'η ορια ταχυτητας ,σοβαρα τροχαια, και δια βιου πας με το λεωφορειο.
    Οταν ο προεδρος μεγαλης γερμανικης λεσχης μοτοσυκλετων, εκανε εμπεριστατωμενη ερευνα για την αποτελεσματικοτητα του κρανους την εδωσε στην BMW και εκεινη εβγαλε το παραξενο σκουτερ της. Σε τετοια κρατη σεβεσαι τους νομους και αυτοι εσενα. Δεν πινω δεν τρωω δεν εχω ποτε συνεπιβατη οταν οδηγαω και εκτος πολης στο επαρχιακο κυριως παω κοματια συμφωνα με τον δρομο και τις ικανοτητες μου που σε καμια περιπτωση δεν υπερτιμαω.Στο εθνικο απο 130 μεχρι 170 κοντερισια. Ψηφιζω στους αναποφασιστους οταν δεν στηνουμε κανενα καλο τριημερο στις εκλογες. Ξανασκευθειτε τωρα την αποψη σας για την δικια μου,εγω παντως κανω την επανασταση μου. Ευχαριστω
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Πως εχουν την απαιτηση να τους σεβαστουμε απο την στιγμη που αυτοι δεν σεβονται ΚΑΝΕΝΑ απο εμας, εσας, ολους μας.

ΕΚΕΙΝΕ, δεν με κατάλαβες.

Σου έγραψα για τους μηχανόβιους για να σου δείξω πως είναι πολύ εύκολο να ισοπεδώνεις τα πράγματα και να βγάζεις μια ομάδα ανθρώπων καθίκια, με "ελάχιστες εξαιρέσεις σπάνιες όσο το τζόκερ"

Εσύ το έκανες για τους μπάτσους, εγώ ως δικηγόρος του διαβόλου το έκανα για τους μηχανόβιους.

Ως προς τα υπόλοιπα, θα σημείωσω μόνο πως σε κοινωνίες που εσύ λες ότι σέβεσαι, ΔΕΝ θα πήγαινες "κομμάτια" ούτε με 130 ως 170.

Αν μπορείς να πηγαίνεις έτσι, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί είμαστε μπάχαλο.

Τώρα, ως προς το ότι αυτό που κάνεις λογίζεται ως "επανάσταση"... άστο καλύτερα... από σεβασμό σε όσους ΟΝΤΩΣ έκαναν επανάσταση....

το σύστημα δεν μου επιτρέπει να το διαγράψω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκεύτεστε και αν σκεύτεστε και καθόλου.
    Κρίνουμε το νόμο?
    Δεν είναι σωστός ο νόμος και δεν τον εφαρμόζουμε?
    Εχουμε γνώμη επι του νόμου?
    Ωραιότατα.
    Και αναρωτιέστε σε τι διαφέρει η Ελβετία?
    Εχει σοβαρούς ανθρώπους που δεν κρίνουν τους νόμους αλλά τους εφορμόζουν.
    Είτε αυτοί είναι περί Δημοσίων έργων και προμηθειών, είτε περί Χρηματιστηρίου, είτε κωδικας οδικής κυκλοφορίας.
    Γιατί ακριβώς το ίδιο είναι να μην φοράς κράνος ,να παίρνεις μίζες, και να αθοώνεις ενόχους (μετά μίζας), η να στήνεις παιχνίδια στο χρηματιστήριο.
    Αλλά οταν πέφτει πάνω σας ανασφάλιστος η περνάει κανένας με κόκκινο σας πονάει οπότε είναι παραβάτης και να τιμωρηθεί (άσχετα που και εκεί τα μηχανάκια έχουν θλιβερά πρωτεία).
    Στο διπλανώ όμως forum του jeepara.gr θεωρούν οτι οι μηχανόβοι είναι παράνομοι και πρέπει να υποχρεωθούν να φοράνε κράνος γιατί τους λερώνουν τα αυτοκίνητα με τα αίματα τους κάθε φορά.
    Τα βλέπουμε όπως μας βολεύει μου φαίνεται.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Εγώ δεν ξέρω που πάνε τα λεφτά απο τις κλήσεις, ούτε ποιός μπάτσος είναι ο "καλός" και ποιός ο "κακός".

Ξέρω ομως οτι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διάκριση ανάμεσα στους οδηγούς αυτοκινήτων και στους μοτοσυκλετιστές.

Εγώ φοράω παντού και υπο οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες full face κράνος, δερμάτινο σακάκι με ενισχύσεις και μπότες (ακόμα και μες την πόλη για την σωματική μου ασφάλεια και όχι για την οικονομική (αυτή είναι η μικρότερη).

α ξέχασα...οδηγώ Kaze-R .

Zητάδες με κοιτάνε καλά-καλά λόγω ενδυμασίας (με περνάνε για κοντράκια/πιτσιρικά μάλλον) και με σταματάνε για να ελένξουν τα πάντα με αφορμή επικείμενη κλήση πάντα κι' ας περνάνε δίπλα τους οδηγοί αυτοκινήτων χωρίς ζώνες, με το κινητό στο χέρι να γράφουνε sms και με το αλλο ν' αλλάζουν τις ταχύτητες, οπως και αλλα "χαριτωμένα" παρόμοια με εκείνα που γράφει EKEINOS.

Αυτό το σκηνικό το εχω ακούσει κι' απο αλλους μοτοσυκλετιστές, οπότε φαντάζομαι οτι ισχυεί.

Λες και είμαστε παράνομοι και οι κουτάκηδες είναι παναγίες.
    Ας το :a29: γαμώτο μου γέμισε μ*****ς ο τόπος :a017: :a015: :a37:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  2. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40
  3. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  4. Το Εdo Του Γεροντα Με Xonda 50cc
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων