Bil, στείλτο μου με email και θα το βάλω εγώ σ'ένα server να το κατεβάσουν όλοι από εκεί.
markos@thesisnet.gr
Bye.
Bil, στείλτο μου με email και θα το βάλω εγώ σ'ένα server να το κατεβάσουν όλοι από εκεί.
markos@thesisnet.gr
Bye.
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Μόλις είδα οτι μπορώ να το στείλω και με e-mail οπότε στείλε μου σε πμ το mail σου να στο στείλω...Είναι 8,6 ΜΒ βέβαια...![]()
οπότε....
υπομονή.....![]()
![]()
sv1dpf@raag.org
TNX![]()
Λοιπόν, μέχρι τώρα τα δεδομένα έχουν ως εξής :
1) Με τις ταχύτητες ιντερνετ που εγώ έχω πρόσβαση, ούτε με e-mail μπορώ να το στείλω γιατί κολλάει, ούτε να το κάνω upload σε κάποιο site για να το κατεβάσετε.
2) αν κάποιος μπορεί να το κάνει upload ή έχει άλλο τρόπο να το μοιράσει, τότε να μου στείλει πμ την διεύθυνσή του, να του στείλω ενα CD με το αρχείο μέσα να τε΄λειώνουμε... μου έχει σπάσει τα νεύρα που δεν μπορώ να το στείλω αλλιώς αλλά θα ποντάρω τελικά τα λεφτά μου πάνω στο κλασικό ελληνικό ταχυδρομείο...![]()
Αν και δεν γνωρίζω Ιταλικά θα προσπαθήσω να βρω το link για να το κατεβάσω και να το ανεβάσω κάπου...
Έχουμε και λέμε...
1. Χαμηλή ανάλυση
2. Υψηλή Ανάλυση
3. Εικόνες
Απ'ότι είδα είναι μια σύνθεση από φωτογραφίες χρηστών του εν λόγω site.
Καλή δουλειά που θα μπορούσε να γίνει και από εμάς...:smilea:
Ε όχι και να σε στείλουμε στα ΕΛΤΑ με τόση τεχνολογία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Reignman σε ευχαριστώ που με ξελάσπωσες...![]()
![]()
![]()
Γραφτηκα στο εν λογω site και το κατεβασα!Ωραια η προσπαθεια της ιταλικης λεσχης!Μαλιστα αγορασα και glossy χαρτι,το τυπωσα και κοσμει τωρα το γραφειο μου!Ομως....μπορουμε και εμεις ετσι?????![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too