Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Το μανιφέστο του Δε-θελοντισμού...

Tria Poulakia Kathontan Το avatar του/της Ora_Nihil
    Γιάννα , Mc Donalds αθληταράδες και Δις που χορεύουν στη πλάτη μας

F**K OFF!!!
    Όση ζάχαρη και να ρίξεις στα σκ@τά, λουκούμια δε θα γίνουν

Eίπε ο Μητσάρας και τράβηξε τζούρα απο το φραπέ

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Για να είμαι ειλικρινής χάρηκα απίστευτα όταν πριν από 7 περίπου χρόνια άκουσα ότι θα παίρναμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ίσως γιατί πίστεψα πως θα κατασκευάζονταν έργα υποδομής που είναι απαραίτητα και αλλιώς δεν θα φτιάχνονταν ποτέ....

Ίσως γιατί πίστεψα πως θα δούλευε ο κόσμος και θα βγάζανε κανά φράγκο γιατί ο παράς πρέπει να γυρνάει που λέγανε παλιά.....

Ίσως γιατί πίστεψα πως κάτι θ άλλαζε.....

Τα έργα με το ζόρι θα είναι έτοιμα και μερικά μάλιστα τα σταμάτησαν γιατί δεν προλαβαίνουν....

Ο κόσμος που δουλεύει είναι σε μεγάλο μέρος αλλοδαποί που παίρνουν και ψίχουλα.... Το χοντρό πακέτο θα το μοιραστούν άλλοι....

Τα έργα θα τα πληρώνουν και τα εγγόνια μας.......

Τι άλλαξε???? Ένα μπ@#ρδε..... ένα μπ@#ρδελ@ ειμαστέεεεε.....

2004 Ολυμπιακές κλωτσιές!!!!! Στο διαλα!!!!!!!!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

The Lamp Chops Master
    Συγγνώμη για το ύφος,...
    ...αλλά μου την έδωσες που ζητούσες και τα ρέστα...
    ...και μας "την έλεγες" που δεν κάνουμε τους μαλάκες...

Και επίσης επειδή μιλάς για "λόγους αρχής"...
    ...εγώ ούτε την Αττική Οδό χρησιμοποιώ...
    ...ούτε το Ελ. Βενιζέλος...
    ...ούτε το Μετρό...
    ...ούτε αποσχολούμαι σε δουλειά που να έχει σχέση με τους Ολυμπιακούς!

Και πες μου:
    γιατί εγώ που δεν χαίρομαι τίποτα από αυτά...
    ...να τρώω το παλούκι για να γίνουν όλα αυτά;

ούτε απ' το ποτάμι περνάς, ούτε το τραμ πρόκειτε να πάρεις, ούτε το ένα, ούτε το άλλο κλπ κλπ.
    Ρε πλάκα μου κάνετε?
    Μήπως δεν χρειάζονταν το Μετρό ας πούμε?
    γενικώς τα είχαμε όλα οπότε γιατί τα φτιάξαμε σωστά? Αφού δεν τα χρησιμοποιούμε?

Αφού δεν πάω ΕΓΩ πχ στην Δονούσα τι το θέλουν το λιμάνι?
    Έχεις άποψη!

Για μένα το θέμα δεν είναι τα έργα υποδομής θα μπορούσαν να τα κάνουν χωρίς τους ολυμπιακούς (Βλέπε αεροδρόμια άλλων ανεπτυγμένων χωρών Βλέπε autobahn Βλέπε Autostrada κτλ κτλ κτλ που δεν χρειάστηκαν ολυμπιακούς για να γίνουν)
    αλλά χρειάζοντα γκαφρά που άλλος τρόπος για να μαζευτούν και να γίνουν και κανα δυο έργα δεν υπήρχαν έτσι κι αλλεώς. Έκτός και αν συγκρίνεις τα οικονομικά μεγέθη Ελλάδας Ιταλίας, Ελλάδας Γερμανίας και ούτω καθεξής.
    Διόδια σε Autostrata εχει πληρώσει κανείς?
    και είναι ιδιωτικός δρόμος αν θυμάμε καλά (FIAT?)
    εδώ μόλις έγινε το αντίστοιχο (Α.Ο.) έγινε το έλα να δεις και κατσε να μαθεις. Αλλά να μην ξεχναμε οτι τα μεταξωτά βρακια θέλουν και μεταξωτούς κώλους.

Για να μην αναφερθώ σε θέσεις και απόψεις γενικά των ελλήνων, ανάμεσά τους και γω, για το πως θα γίνει μικρότερη η φορολόγηση, αλλά να μην χάσουμε και τα προνόμια που έχουμε.

Δηλαδή τρεις λαλούν και δυό χορεύουν. Διότι ως γνωστόν Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ποτέ δεν φταίει. Πάντα φταίνε οι Άλλοι. Τώρα ποιοι είναι αυτοί οι Άλλοι, ο Θεός και η ψυχή του. Είναι απλά οι Άλλοι.
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    ούτε απ' το ποτάμι περνάς, ούτε το τραμ πρόκειτε να πάρεις, ούτε το ένα, ούτε το άλλο κλπ κλπ.
    Ρε πλάκα μου κάνετε?
    Μήπως δεν χρειάζονταν το Μετρό ας πούμε?
    γενικώς τα είχαμε όλα οπότε γιατί τα φτιάξαμε σωστά? Αφού δεν τα χρησιμοποιούμε?

Αφού δεν πάω ΕΓΩ πχ στην Δονούσα τι το θέλουν το λιμάνι?
    Έχεις άποψη!
    Ναι δεν περνάω από κανένα από αυτά που αναφέρεις!
    Και αυτό δεν σημαίνει πως είναι άσχημα!

Απλά σχολιάζω γιατί στην ουσία εμείς (προς βορρά μεριά) δεν "χαρήκαμε" τίποτα...
    Σχολιάζω γιατί καλά όσα αναφέρεις αλλά έπρεπε να τα χαιρόμαστε όλοι και πολλά χρόνια πιο νωρίς...
    Σχολιάζω και έχω άποψη γιατί το ότι στα έφτιαξαν κάποια από αυτά σήμαινε σίγουρα ότι σου ανοίξαν για τα καλά το πορτοφολάκι, ότι σε βασάνισαν στην καθημερινότητα σου και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως τους χρωστάς και πρέπει να τους το ξεπληρώσεις!

Πάρ' το χαμπάρι και μην τα ρίχνεις όλα στον Ελληνάρα...
    ...αυτοί σου χρωστάνε και αυτοί θα έπρεπε να γίνουν "εθελοντές" και να εργάζονται τζάμπα για την πάρτη σου...
    ...και όχι το αντίστροφο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δεν κατάλαβα καθόλου τον παραλληλισμό!!!

Τι σχέση έχουν οι δρόμοι και τα αεροδρόμια με τους αγώνες; Μήπως θα έπρεπε να έχουμε μείνει πίσω στη δεκαετία του '80; δηλαδή τόσα χρόνια δεν θα γινόταν κανένα έργο αν δεν είχαμε πάρει τους αγώνες;;;

Μήπως τα χρηματοδοτήσαμε εμείς τα έργα αναπτύσσοντας ας πούμε... τη βιομηχανία μας, τη ναυτιλία μας (ποια;..)... τον τουρισμό μας (πού χάθηκε αυτός...)... κάτι τις βρε αδερφέ ώστε να πληρώσουμε και τίποτα μόνοι μας; Τι θα γίνει όταν τελειώσουν όλα αυτά τα έργα; Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί που θα μείνουν άνεργοι; που θα απασχοληθούν; στα έργα υποδομής; τι δουλειές υπάρχουν; εξάγουμε τίποτα; το μόνο εθνικό προϊόν νομίζω ότι είναι η φέτα και η φλόγα... (α... και μην ξεχάσω... οι φόροι, οι "εισφορές" γενικά και τα πάσης φύσεως πρόστιμα!)

Μήπως θα έπρεπε να είμαι ευτυχισμένος που έφτιαξαν ένα μετρό χωρίς κλιματισμό να εξυπηρετεί το ιστορικό τρίγωνο που ούτως ή άλλως έχει από μόνο του καλή συγκοινωνία; για έλα στα νότια προάστια και πες μου τι βλέπεις! πριν 20 χρόνια που έπαιρνα τη συγκοινωνία για να πάω σχολείο, περνούσαν 3 λεωφορεία από το σπίτι μου κάθε 15 λεπτά. Πριν δύο χρόνια που αποφάσισα να πηγαίνω πάλι με τη συγκοινωνία στη δουλειά στο κέντρο, διαπίστωσα ότι περνάει μόνο ένα κάθε 30 έως 50 λεπτά!! Αυτό σημαίνει πρόοδος!

Μήπως θα έπρεπε να είμαι ευτυχισμένος που μας έφτιαξαν ένα αεροδρόμιο οι Γερμανοί; ή για την Αττική οδό που κάθε 7 χιλιόμετρα κάναμε φιέστα και όταν βρέχει καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα του έργου από τη γυαλάδα της υπερσύγχρονης ασφάλτου!

Βαρέθηκα... είμαστε γκρινιάρηδες ως έλληνες ναι... αλλά όπως λένε και οι σοφές παροιμίες μας όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και κάποιο λόγο θα έχουμε που γκρινιάζουμε. Έργα έγιναν, αλίμονο και αν δεν γίνονταν, αλλά πόσο καλά τα σχεδίασαν, πόσο στοίχισαν (...), γιατί καθυστέρησαν και πόσο καλά έγιναν; Είμαστε αιώνες πίσω δυστυχώς... και όποιος έχει αμφιβολία για την ανάπτυξη, τον πολιτισμό μας, την ποιότητα ζωής... ας ξεκινήσει περνώντας μία βόλτα από ένα ευφημερεύον νοσοκομείο...

H ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!!

Αυτο ειναι η ολυμπιακη ιδεα για καποιους -ολοι φανταζομαστε πιστευω ποιοι ειναι αυτοι-....Ομορφα και τα εργα και οι δρομοι και και και.Αφου αποκτησαμε μετρο το 2000 ειμαστε σουπερ χωρα.(οι ουγκροι εχουν 3 και το πρωτο 10ετοιες πριν.
    Οπως γινεται παντα καποιοι θα κονομησουν και καποιοι αλλοι θα πληρωσουμε τα καινουρια τουτου τους και τα σπιτακια των δισεγγονων τους.Κανετε μια βολτα απο "δυτικα προαστεια"και μη πατε θεσ/κη για να δειτε εργα πνοης κ.τ.λ.
    Φιλε capo μην κατηγορεις τα παιδια ο,τι βλεπουν λενε.Ετσι οπως μας εχουν καταντησει δεν μπορουμε παρα να διατηρουμε επιφυλαξεις και φοβους για το τι θα επακολουθησει του πανηγυριου.Απο τη στιγμη που εχουν κανει την αποκτηση ενος αυτοκινητου παιχνιδακι και εχουμε γεμισει εννοειται οτι πρεπει να φτιαχτουν δρομοι.Βγαζουν απο αυτα(φ.π.α.,τελη,κτλ)και μας τα παρουσιαζουν σαν χαρη.Δε ξερω για σας αλλα εγω τους εχω ηδη βαρεθει.Αυτους και τη μονη τεχνη που ξερουν.Την υποκριτικη.
    Δεν ειμαστε ολοι ικανοι για τα παντα.Ορισμενες δουλειες ειναι δυσκολες.Ποσο μαλλων η διακυβερνηση ενος τοπου.Εγω δε θα μπορουσα π.χ. να το κανω και το ξερω και δε προσπαθω.Αυτοι ολοι τους μπορουν αραγε????
    Μακαρι.
    Υ.Γ. Γιατι να σηκωσω σημαια στο μπαλκονι σημερα?
    δε θα δουλευω 6 βδομαδες απο ριξη συνδεσμων κλειδας.Αν
    παρω λεφτα απο το ανασφαλιστικο μου ταμειο(ΤΕΒΕ) θα ειναι 450γιουργια για τις 45 μερες τη στιγμη που στις 60 θα μου ζητησει πισω τα 300 περιπου για εισφορα.Κι αν δε τα παρω?

Φιλια φορουμ

“Μας την πέσανε οι βάρβαροι με καπνούς και με λέιζερ”

Tο να πιστεύεις ότι τα μεγάλα έργα έγιναν για τους Ολυμπιακούς είναι το λιγότερο που μπορώ να πω MΕΓΑΛΗ ΑΦΕΛΕΙΑ!

To να νομίζεις ότι πραγματικά θα έρθει ο στόλος για να προστατεύσει τους αγώνες “όνειρo θερινής νυκτός”.
    (Σιγά μη βάλουν κι αυτοκόλλητα της GROUP 4)!

Το να ελπίζουν ότι θα τα πληρώσουν τα εγγόνια μου μάλλον αστείο! Μα τον Τουτάτι θα έχω τόσο πλούσια εγγόνια!!!???….

(τώρα εάν θέλουν να χρεώσουν την VISA τους …εκεί παίζεται.)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οι Ολυμπιακοί είναι τελικά για τα πανηγύρια και ξανέρωσα πολύ τα τελευταία χρόνια που δουλεύω στο χώρο.
    Οι Ελληνες είμαστε ένας λαός πολύ για τα μπάζα και εντελώς ξεφτίλες όπως και να το δείς.
    Γενικά όλα χάλια και ξεφτίλα.
    Βρωμάει απο παντού. Τώρα βέβαια έμειναν πέντε έργα υποδομής πρός χρήση, αλλά απο τους Αθηναίους μόνο.
    Η επαρχία θα ξαναδεί φράγκα last year.
    Τώρα για εθελοντισμό και τέτοια μάλλον ρομαντικά πράγματα είναι αυτά μέσα στην αρένα της κονόμας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Οι Ελληνες είμαστε ένας λαός πολύ για τα μπάζα και εντελώς ξεφτίλες όπως και να το δείς.
    Γενικά όλα χάλια και ξεφτίλα.
    Βρωμάει απο παντού.
    ΧΑΧΑΧΑ Αυτό ξαναπέστο!!! και ας ξεσηκωθούν οι "εθνικά υπερήφανοι" να υπερασπιστούν την "Ελλαδίτσα" μας...! Για να μην είμαι μόνο εγώ ο γκρινιάρης που τα βρίσκω όλα ΣΚΑΤΑ!

Το μόνο καλό είναι που ο Θεός Απόλλωνας άκουσε τις δεήσεις μας και άναψε τη φλόγα!

Τι γιορτάζαμε σήμερα είπαμε...;

Στις γιορτές και τα πανηγύρια είμαστε πρώτοι......

Στα υπόλοιπα μάμησέ τα καλύτερα!!!!

Έχουμε βάλει το κεφάλι κάτω και τρώμε καρπαζιά που πάει σύννεφο!!!

...Το χειρότερο είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι...

Θα ΓΙΝΟΥΝ οι Ολυμπιακοί Αγώνες?????
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Re: Εγώ πάλι αναρωτιέμαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Θα ΓΙΝΟΥΝ οι Ολυμπιακοί Αγώνες?????
    Όσο αφορά τα έργα θα γίνουν.... ότι είναι αναγκαίο θα γίνει.... αν πρόσεξες δουλεύουν πολλά εργοτάξια 24x7....

.....παίζει για λόγους ασφάλειας να γίνει κανα μπραφ και να μείνουμε με το κλειδί στο χέρι.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Πιστεύω πάντως...

...πως και να γίνουν δε θα γίνουν όλα ολοκρηρωμένα και όπως θα έπρεπε.
    Και ξέρω πως θα είμαστε μόνη χώρα που ανέλαβε τους Ολυμπιακούς και που μέχρι τη τελευταία στιγμή δέν ήταν ακόμα έτοιμη...
    Θα είναι κακή κληρονομιά αυτό για την Ελλάδα...

Το Πεκίνο έχει σχεδόν τελειώσει τα έργα και όλες οι εγκαταστάσεις είναι στη περίοδο των δοκιμών!!!!!

Αν είδες πιο πάνω έγραψα κάτι για μερικά έργα που σταμάτησαν γιατί δεν προλάβαιναν να τελειώσουν.....

Σήμερα το μεσημέρι έδειχνε στις ειδήσεις κάποια έργα στο Μαραθώνα που κατέληξαν καταυλισμός τσιγγάνων ή γύφτων δε θυμάμαι....

Οι κινέζοι έχουν δύο σημαντικές διαφορές:

1. Είναι πολύ μεθοδικοί
    2. Η οικονομία τους είναι πολύ καλύτερη από τη δική μας

Πάντως σε λίγο καιρό θα δούμε πόσο ρόμπα θα γίνουμε αν δεν προλάβουμε να τελειώσουμε......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Οπότε...

...πρέπει μάλλον η ΔΟΕ να επιλέγει της υποψήφιες χώρες με βάση αυστηρών κριτηρίων!!! Να κοιτούν και λίγο παραπέρα!!!!

Άντε, γιατί με τα λεφτά που έχουν κονομίσει όλοι αυτοί του Athens2004 προβλέπω να τα καταστρέφουν όλα...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το μανιφέστο του Αθηναίου ...
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2008, 22:42
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0