ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ...![]()
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ...ΑΚΟΜΑ!!!
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ(ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΤΗ LEO VINCE!)
ONΤΩΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ!!!:a028:
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ...![]()
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ...ΑΚΟΜΑ!!!
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ(ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΤΗ LEO VINCE!)
ONΤΩΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ!!!:a028:
www.caferacers.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
Δεν εχεις αδικο φιλε Lord αν και κακα τα ψεματα ειναι μεγαλη αγωνια να ξερεις οτι το παιδι σου ειναι πανω σε μια μηχανη. Παντος αν του το επιτρεψεις καλο ειναι να το μυήσεις σε "αξιοπιστες" ρατσες........![]()
Βεβαια αυτο για αργοτερα......
Προς το παρον........![]()
"ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ" ΡΑΤΣΕΣ ?????
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος RT
Λόρδε, Δημήτρη,
η ώρα η καλή και εάν είμαι αργοπορημένος να ΖΗΣΕΤΕ !!!!
ΥΓ : γιατί ρε νίκο να μας κράξουνε ?? εμείς δεν είμαστε φανατικοί !!δεν μας αρέσει μόνο μία "ράτσα" μηχανής, μας αρέσει και η 1150 GS και η F650ST, και η 1200GS, R80, R32, RT1150, K1200S, κλπ κλπ, γιατί ??? γιατί ??? δηλαδή τι να πούνε άλλοι και άλλοι ??
Αυτά !!![]()
![]()
![]()
TG1
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΥΓ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ![]()
Νίκος RT
Σάββατο...
είμαι μέσα.
Φιλικά,
Μπάμπης.
![]()
TG1
ego distixos alla feygo simeris to apogeyma gia notia evoia (me ena set kalodia mazi kalou kakou) mias kai molis paro to mixanaki apo panagiotopoulo tin kano kat eythian opote kai de tha exo prolavei na to tsekaro.
kala na perasete
exo tin methodo tou prokrousti ferno sta metra mou ton kathe .... lousti
O Lord που ειναι ρε παιδια τον εχετε δει?
Lord θα ερθεις?
Λοιπον Σαββατο κατα τις 2 για οποιον μπορεσει ας περασει απο την καντινα στα Λιμανακια για καφε..(ελπιζω να εχει ηλιο)
Βεβαια αν υπαρχει αλλη προταση μπορουμε να το κανονισουμε..
Φιλε RTnick η κοπελα δεν θα ειναι μαζι μου (την στελνω για δουλεια και Σαββατο).......αν δεν ερθεις θα καταλαβω....![]()
Ρε παιδια ο Lord που ειναι?
Θα μείνετε μέχρι τι ώρα ρε παιδιά?
Μπορώ να φύγω κατά τις 2:30 από Πεντέλη, οπότε καλές 3 και βάλε θα είμαι κάτω....... Ελπίζω να σας βρώ εκεί......![]()
Πάντως από καιρό θα έχει ήλιοwww.meteo.gr
Ελπίζω ο Lord να διαβάσει και να έρθει...
Νίκος
![]()
Νίκος RT
Oκ εγω θα ειμαι εκει ελπιζω να ερθει και ο Carlos...
Tα λεμε.
ουουουου....BMWάκηδες ούτε ένα καφέ δεν μπορείτε να διοργανώσετε, ου ουουου !!!! δύο κι ο κούκκος στα Λιμανάκια....δηλαδή Εγώ και o Cortenaer. Αντε και του χρόνου τρεις ουουου !!!!
Λυπάμαι,
Μπάμπης.
ΥΓ : Δεν υπάρχει δικαιολογία καθόσον και από νωρίς προγραμματίσθηκε και καλό καιρό είχε και και και...
Αυτά!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TG1
ΑΡΓΗΣΑ Ε?
ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΙΔΕΣ.ΕΛΕΙΠΑ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ (!) ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ POST!
ΠΑΝΤΩΣ,ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΚΟRTENAER ΠΟΣΤΑΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟ ΣΟΥ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΚΟRTENAER,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!![]()
www.caferacers.gr