Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Mra ΖΕΛΑΤΙΝΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS

Re: Re: Mra ΖΕΛΑΤΙΝΑ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    [B]Μήπως έχει βάλει κάποιος τη ζελατίνα της GIVI D260ST να μου πει εντυπώσεις;

Την έχω δοκιμάσει
    Κάνει καλή δουλειά μέχρι τα 140 αλλά από κει και πέρα έχει ( τουλάχιστον σε μένα ) πολλές ταλαντώσεις μπροστά που δημιουργούν ανασφάλεια
    Προσωπικά δεν θα την έβαζα
    LIBYKOS

TNX LΙBΥKE

THN MRA ME TO ΦΡΥΔΑΚΙ ?
    ΤΗΝ ΕRΜΑΧ ?
    ΤΗΝ ΚΑPPΑ ?

ΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 130 ?

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ .

ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    ΤΝΧ DPF

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thryleon
    ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑC ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 120EURO.THN ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤHΣ SUZUKI.
    Μήπως υπάρχει ένα τηλέφωνο από τα MAC να ρωτήσω για αντικαταβολές κτλ;

Γιατί να δώσουμε 50 ευρώ παραπάνω, αφού είναι ίδιες...

Ευχαριστώωωω
    'Ενα Jameson με πάγο...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ MRA ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕ 190 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΥΔΑΚΙ ΣΗΚΩΜΕΝΩ.ΤΗΛ. MAC 210-2770018

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thryleon
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ MRA ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕ 190 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΥΔΑΚΙ ΣΗΚΩΜΕΝΩ.ΤΗΛ. MAC 210-2770018
    Ευχαριστώ Σπύρο...Τους τηλεφώνησα, αλλά μου είπαν 140 και σε είκοσι ημέρες (έχει τελειώσει το στοκ)!!!Πώς τσίμπησε ρε γμτ 20 ευρά πάνω....( λες να σηκώνουνε παζάρια; )

Αν βάλεις και τα μεταφορικά της αντικαταβολής...κοντοζυγώνει στην MRA της suzuki....θα δούμε.

'Ενα Jameson με πάγο...

V-Stromοπαρμένος Το avatar του/της Reignman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Ευχαριστώ Σπύρο...Τους τηλεφώνησα, αλλά μου είπαν 140 και σε είκοσι ημέρες (έχει τελειώσει το στοκ)!!!Πώς τσίμπησε ρε γμτ 20 ευρά πάνω....( λες να σηκώνουνε παζάρια; )

Αν βάλεις και τα μεταφορικά της αντικαταβολής...κοντοζυγώνει στην MRA της suzuki....θα δούμε.

Όταν έβαλα τη δικιά μου, μου είπαν και μενα 140 Ευρώ. Τελικά έφυγα από κει έχωντας πληρώσει 125.

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑ 75 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ MRA KAI MAMAS.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Ζελατίνα Κάπα

Γειά χαρά,
    Σήμερα έβαλα την Κάπα....
    Ψιλοαπαγοήτευση!
    Αυτό το μαύρο λαστιχάκι γύρω γύρωποιό σαίνι το σκέφτηκε και το έβαλε?
    Τέλος παντων αυτό το έλυσα σαν καλός Έλλην πατεντιάρης. Εβγαλα προσεκτικά το λάστιχο (έμειναν λίγες κόλες τις οποίες τις έβγαλα με ζέσταμα με φλογιστράκι-αναπτήρα και πανι)σχετικά εύκολα, έξυσα προσεκτικά με λιμα (μεγάλες κινήσεις)όλη τη ζελατίνα γύρω γύρω για να γίνει πιο λεία. Μετά με φλόγιστρο μεγαλύτερο με γρηγορες κινήσεις για να μήν καεί την περνάς και πάλι γύρω γύρω για να γυαλίση.Αυτοί που ασχολούνται με plexi glass
    μπορούν να σας το κάνουν σε 5 λεπτά. Η όλη διαδικασία δεν ξεπερνά το μισάωρο , το αποτέλεσμα αξίζει γιατί δεν έχεις τη σαχλαμάρα μες τα μούτρα σου και είναι και πιο όμορφη.
    Πάει αυτό.
    Την δοκίμασα στις 2 πρώτες θέσεις,κατω και μεσαία .... δεν τρελάθηκα κι απ τη χαρά μου. Αυριο θα την δοκιμάσω και στην επάνω,ελπίζω να είναι καλύτερα. Ρε παιδιά όμως το κυριότερο είναι ότι πάνω απο τα 130 αισθάνθηκα ότι το μηχανάκι έχασε 10 άλογα. Καμία σχέση το πώς επιτάχυνε πριν. Να μη μιλήσουμε για τελική και για αστάθεια..Αστο. Βέβαια η μέρα είχε πολύ αέρα.Εχει κανείς παρόμοια εμπιρεία ή είμαι πολύ ψείρας? Αν υπάρχει κάποιος που έχει βάλει αυτή με το φρυδάκι γνήσια ή μή μπορεί να μας δώσει στοιχεία? Please!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00875.jpg 
Προβολές:	1125 
Μέγεθος:	27,1 KB 
ID:	48468

Ζελατίνα Κάπα

Δείτε και όλο το μωρό

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00874.jpg 
Προβολές:	1130 
Μέγεθος:	25,2 KB 
ID:	48469

Re: Ζελατίνα Κάπα

Αρχικά δημιουργήθηκε από airborn
    Γειά χαρά,
    Σήμερα έβαλα την Κάπα....
    Ψιλοαπαγοήτευση!
    Αυτό το μαύρο λαστιχάκι γύρω γύρωποιό σαίνι το σκέφτηκε και το έβαλε?
    Τέλος παντων αυτό το έλυσα σαν καλός Έλλην πατεντιάρης. Εβγαλα προσεκτικά το λάστιχο (έμειναν λίγες κόλες τις οποίες τις έβγαλα με ζέσταμα με φλογιστράκι-αναπτήρα και πανι)σχετικά εύκολα, έξυσα προσεκτικά με λιμα (μεγάλες κινήσεις)όλη τη ζελατίνα γύρω γύρω για να γίνει πιο λεία. Μετά με φλόγιστρο μεγαλύτερο με γρηγορες κινήσεις για να μήν καεί την περνάς και πάλι γύρω γύρω για να γυαλίση.Αυτοί που ασχολούνται με plexi glass
    μπορούν να σας το κάνουν σε 5 λεπτά. Η όλη διαδικασία δεν ξεπερνά το μισάωρο , το αποτέλεσμα αξίζει γιατί δεν έχεις τη σαχλαμάρα μες τα μούτρα σου και είναι και πιο όμορφη.
    Πάει αυτό.
    Την δοκίμασα στις 2 πρώτες θέσεις,κατω και μεσαία .... δεν τρελάθηκα κι απ τη χαρά μου. Αυριο θα την δοκιμάσω και στην επάνω,ελπίζω να είναι καλύτερα. Ρε παιδιά όμως το κυριότερο είναι ότι πάνω απο τα 130 αισθάνθηκα ότι το μηχανάκι έχασε 10 άλογα. Καμία σχέση το πώς επιτάχυνε πριν. Να μη μιλήσουμε για τελική και για αστάθεια..Αστο. Βέβαια η μέρα είχε πολύ αέρα.Εχει κανείς παρόμοια εμπιρεία ή είμαι πολύ ψείρας? Αν υπάρχει κάποιος που έχει βάλει αυτή με το φρυδάκι γνήσια ή μή μπορεί να μας δώσει στοιχεία? Please!
    α) Χαρά στο κουράγιο σου. Έκανες καλή δουλειά πάντως.
    β) Έχω την MRA Vario Touring (αυτή με το φρυδάκι)... 200άρισα χωρίς πρόβλημα έχωντάς την στην τελευταία θέση (κάτω κάτω) και με σηκωμένο το φρυδάκι. Τα μόνα έντομα που περάσανε βρήκαν στην κορυφή του κράνους (πάλι καλά γιατί ήμουν και με ανοικτή ζελατίνα).

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω πως είμαι 1,80 και έχω τη "χαμηλή" σέλα της Suzuki.

Ζελατίνα

Εχεις την φυμέ ή την άσπρη. νομίζω πως η φυμέ το βράδυ θα είναι λίγο ενοχλητική. Εχει κανείς κανα τηλ.για την MRΑ .
    Βγάλτε γουστα, σπάστε την τηλεόραση και καψτε τον καναπέ,ηζωή είναι μικρή!!!!!!

Re: Ζελατίνα

Εχεις την φυμέ ή την άσπρη. νομίζω πως η φυμέ το βράδυ θα είναι λίγο ενοχλητική. Εχει κανείς κανα τηλ.για την MRΑ .
    Τη φιμέ (δείχνει φοβερά πάνω στο μηχανάκι)...
    Δες εδώ...
    http://www.moto.gr/forums/attachment...&postid=379230
    Όντως το βράδυ είναι λιγάκι ενοχλητική αν χρειαστεί να κοιτάξω χαμηλά, διαφορετικά δεν έχω μεγάλο πρόβλημα.
    Αν μένεις Αθήνα πήγαινε στο πρώην MAC (νομίζω τώρα λέγεται ACE) που βρίσκεται στη συμβολή Βουλιαγμένης με Καλλιρόης. Την πήρα 125 Ευρώ με χρέωση πιστωτικής.
    Τηλέφωνο για το MAC που έχει επίσης τη ζελατίνα έχει κάνει Post πιο πάνω ο thryleon (210-2770018).

Ζελατίνα

Σε ευχαριστώ πολύ.Μενω Θεσσαλονίκη αλλα πιστεύω πως θα βγάλω άκρη με το τηλ.
    Είναι ίδια με αυτήν που πουλάει η Suzuki μόνο που λέει MRA? Αν είναι έτσι τότε θα χτυπήσω αυτήν.
    Μέ τηνΚάπα τελικα σήμερα την σήκωσα τέρμα (είμαι 1,85) ,έκοψε και ο πολύς αέρας και είναι καλούτσικη! Θα μου πείς αμα θές παραπάνω πάρε το αυτοκίνητο!!!
    Ειναι όμως τεράστια, μόνο ο καθαριστήρας λείπει!!!
    Βγάλτε γουστα, σπάστε την τηλεόραση και καψτε τον καναπέ,ηζωή είναι μικρή!!!!!!

Re: Ζελατίνα

Σε ευχαριστώ πολύ.Μενω Θεσσαλονίκη αλλα πιστεύω πως θα βγάλω άκρη με το τηλ.
    Είναι ίδια με αυτήν που πουλάει η Suzuki μόνο που λέει MRA? Αν είναι έτσι τότε θα χτυπήσω αυτήν.
    Μέ τηνΚάπα τελικα σήμερα την σήκωσα τέρμα (είμαι 1,85) ,έκοψε και ο πολύς αέρας και είναι καλούτσικη! Θα μου πείς αμα θές παραπάνω πάρε το αυτοκίνητο!!!
    Ειναι όμως τεράστια, μόνο ο καθαριστήρας λείπει!!!
    Ένας φίλος έχει της Suzuki. Είχε καθήσει και τις παρατηρούσε μια μέρα που είχαμε κάτσει για καφέ και μου είπε πως της MRA είναι λίγο πιο φιμέ. :smilea:
    Πιστεύω πως και η Kappa που έχεις είναι καλή απλά λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας που χτυπάει ο αέρας ίσως να σου ξενίζει λίγο σε σχέση με τη μαμίσια.
    Κάτι που δεν συμβαίνει ιδιαίτερα με τη δικιά μου.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MRA Ζελατινα για Transalp 650
    από sunnymtx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 07:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •