Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Γκαντεμια

είδα φως και μπήκα
    Περαστικά φίλε μου!!!

Γρήγορα περαστικά και σιδερένιος !

Δυο μπυράκια απαλύνουν και τον πόνο και τη στεναχώρια !

Τη ρουφιάνα αμα αρχίσει το πλάγιασμα δεν τη σταματάει τίποτα πανάθεμα την ώρα που ανακαλύψανε τη βαρύτητα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Περαστικα φιλε μου.
    Παρομοιο σκηνικο ειχα παθει αλλα με την παπια.Δεν πηγα να την πιασω απλα επεσε την μουτζοσα και πηγα στην δουλεια μου.
    Τα σιδερα γινονται,την επομενη φορα (σου ευχομαι να μην υπαρξη) απλα αστην να πεσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    περαστικα

για τετοιες πτωσεις , ειναι καλα και τα "καγκελα",

τα πλαινα προστασιας , για τη μηχανη.

Συνηθως δεν παθαινει τιποτα

τεσπα.

ΣΙΔΔΕΡΕΝΙΟΣ

εγω αυτο που πιστευω ειναι οτι κανουμε μεγαλη μαλακια προσπαθοντας μην πεσει ο χαλβας μας κατω..
    και παλι καλα να ειναι κανα διαστρεμματακι,αντε να ειναι καμμια μεση να σου αφησει κουσουρι για μια ζωη..!!!
    αφηστε τα ρημαδια να πεφτουν και κοιταξτε να μεινετε σωοι,αυτα δεν παθαινουν,εμεις μισερευουμε..
    τωρα που το θυμηθηκα,παω να ριξω μια κλωτσια στην χοντρη να τα δει ανασκελα!!!
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    εγω αυτο που πιστευω ειναι οτι κανουμε μεγαλη μαλακια προσπαθοντας μην πεσει ο χαλβας μας κατω..
    και παλι καλα να ειναι κανα διαστρεμματακι,αντε να ειναι καμμια μεση να σου αφησει κουσουρι για μια ζωη..!!!
    αφηστε τα ρημαδια να πεφτουν και κοιταξτε να μεινετε σωοι,αυτα δεν παθαινουν,εμεις μισερευουμε..
    τωρα που το θυμηθηκα,παω να ριξω μια κλωτσια στην χοντρη να τα δει ανασκελα!!!
    Συμφωνώ με τον Τανάση.

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγε να μου φύγει η μπέμπα κάτω, ελιγμός ανάμεσα απο αυτοκίνητα σε κατηφόρα...

έβαλα πόδι και με ΠΟΛΥ ζόρι ποδιού και ώμου την κράτησα..

Αποτέλεσμα: 2 μέρες τράβηγμα στην ωμοπλάτη (πάλι καλά δηλαδή)

Θα μπορούσε να μου έχει κάνει τη μέση κιμά

Περαστικά φίλε και σιδερένιος. Μην τις κρατάτε, μανέτες και χούφτες είναι "αναλώσιμα" εμείς όχι.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ναι παιδια δικιο εχετε, το πολυ κανενα τιμονακι να στραβωνε (εχω βαλει καγκελα απο την πρωτη μερα που την πηρα) και η μανετα του συμπλεκτη... αν την συγκρατουσα ομως χωρις απωλειες θα ημασταν χαμογελαστοι και οι 2!!! Για πειτε για την μη λειτουργιας της μηχανης, θα πρεπει να την βαζω μπροστα για να μην παθει κατι η μπαταρια η δεν παιζει ρολο? Για κανενα μηνα δεν θα την κυκλοφορω στανταρ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    Ναι παιδια δικιο εχετε, το πολυ κανενα τιμονακι να στραβωνε (εχω βαλει καγκελα απο την πρωτη μερα που την πηρα) και η μανετα του συμπλεκτη... αν την συγκρατουσα ομως χωρις απωλειες θα ημασταν χαμογελαστοι και οι 2!!! Για πειτε για την μη λειτουργιας της μηχανης, θα πρεπει να την βαζω μπροστα για να μην παθει κατι η μπαταρια η δεν παιζει ρολο? Για κανενα μηνα δεν θα την κυκλοφορω στανταρ...

πανω απο 2-3 βδομαδες δεν την εχω αφησει

μεχρι εκει τσακμακι

αιντε με το καλο και παλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    Ρε φιλε οταν πεφτει και δεν μπορουμε να κανουμε πολλα ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ να πεσει...
    ...εκεινη την ωρα δεν σκεφτεσαι ρε φιλε,μηχανικα λειτουργεις:hypnotize και για μενα σωστα επραξε ο kalant ,ασχετα αν την πληρωσε

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΥΤΕΙ, ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΩ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Ζ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΡΑΞΕΙ, ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ, ΤΣΟΥΛΙΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΔΥΣΤΥΧΟΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΗΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΓΧΟΡΕΣΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? :ZZZ:

περαστικα!!!!!!!!!

την εχω πατησει κι εγω με το σταντ, γμτα!!!

απο τοτε παντα ταχυτητα στο κιβωτιο και οταν κατεβω ελεγχω παντα αν ειναι σταθερη και μετα γυριζω πλατη.

Όταν η πόλη κοιμάται.......

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    ..Για πειτε για την μη λειτουργιας της μηχανης, θα πρεπει να την βαζω μπροστα για να μην παθει κατι η μπαταρια η δεν παιζει ρολο? Για κανενα μηνα δεν θα την κυκλοφορω στανταρ...
    Λογικά δεν θα πάθει κάτι η μπαταρία σου (αν είναι καλά φορτισμένη...).

Από την άλλη, και μπροστά να την βάζεις, θα πρέπει να κρατάς τις στροφές γύρω στις 4.000 - 5000 για τουλάχιστον 10-15 λεπτά (ώστε να φορτιστεί σχετικά η μπαταρία), αλλά μάλλον θα "ανάψει" το μηχανάκι !!!

Αν δεν βαριέσαι, αποσύνδεσε τον θετικό (+) πόλο για όσο καιρό θα "κάθεται" και βάλε "φρέσκια" βενζίνη πριν την ξαναβάλεις μπροστά.
    (Οι "ψεκαστοί" γλυτώνουν και το άδειασμα του φλοτέρ )

Περαστικά !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Perastika sou kai exei dikio o dirty ......

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

BEBAIA! TO ΠΑΘΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΟ ΓΔΑΡΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΠΑΚΙ. ΜΑ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την γκαντεμια μου μεσα
    από ppaylos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2004, 20:57
  2. Γαμω Την Γκαντεμια Μου....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 09:33
  3. Σκέτη Γκαντεμιά !!!!!!!!
    από FILIPPOS στο forum Off topic