Χρόνια Πολλά κι απο μένα.
Εεε όχι και παππούς ρε milaber, κι εμεις για τα ...αντα πάμε![]()
Χρόνια Πολλά κι απο μένα.
Εεε όχι και παππούς ρε milaber, κι εμεις για τα ...αντα πάμε![]()
Χρονια πολλα νικολακη οτι επιθυμεις να το χεις και να χαιρεσαι οτι αγαπας ακομα περισσοτερο.
Καλες βολτες με η χωρις gps......
Αντε και με 1200GS
![]()
![]()
[FONT=century gothic]Χρόνια πολλά και καλά Νίκο και με τη ... "μαλακία-1200" ανάμεσα στα πόδια σου!!! πρπρπρπρπρπρρπρ
Να χαίρεσαι την οικογένεια και με ένα NLSάκι σύντομα
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. GMakris....μπα? Εμφανίστηκες??? Επιτέλους μετά από 2 χρόνια! Ζεις? θα έρθω να πάρω την μπαταρία ή σήμερα ή αύριο.... και θα σου τα ψάλλω από κοντά!!
[/FONT]
Υ.Γ. GMakris....μπα? Εμφανίστηκες??? Επιτέλους μετά από 2 χρόνια! Ζεις? θα έρθω να πάρω την μπαταρία ή σήμερα ή αύριο.... και θα σου τα ψάλλω από κοντά!!
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/B][/QUOTE]
ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ GMAKRIS ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ.....![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ALA PREPEI NA TON KRAXO AYTON TON PALIO@#@3A TON SUPERFOUR!!
RE SY..AN EINAI DYNATON RE SY KOSTAKI....EXEIS NA GRAPSEIS 2 XRONIA EDO MESA..KAI MOY GRAFEIS STA GENETHLIA TOY NLS;;
HMARTON RE PALIKARI....EXEIS PIASEI PETSA E;;![]()
![]()
ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟ ΜΑΤΡΑΚΑ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΤΖΟΒΕΝΟ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!
P.S. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΤΛ??![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
XAXAXAXA ωραια παρατηρηση Dirtymoto!
Και μετα εχει το θρασος (o Superfour) να μιλαει...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τι να πεις για καποιον ο οποιος οδηγει Fazer και να εχει παρατσουκλι Superfour!!!
![]()
[FONT=century gothic]Tι να κάνω ρε Μπούμπη.... έτυχα στην περίπτωση! Ζηλεύεις? Αν είναι πές το μου να επανορθώσω το βράδυ... άσε δεν συνεχίζω και χαλάσουμε τα γεννέθλιο Post του Σούλη!!!!
Θανάση.... την μπύρα μέτρια με γάλα την πίνεις το πρωί? σου προτείνω να πίνεις Heineken ντεκαφεϊνε για να μην πειράζονται και τα νευράκια σου...! Είναι 2 χρόνια ο φίλτατος στο forum και μόνο παρακολουθεί για να κουτσομπολεύει!!! Η κα Κατίνα..!!!! Τώρα για την μπαταρία... είνα ααααααλλη μπαταρία xexexexexexex [/FONT]
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ![]()
ΜΗ ΠΑΡΕΙς ΤΟ 1200 ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!!:rotflmao:
ΝΙΚΟΛΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Χρόνια πολλά Νίκο,
καλά,
με υγεία,
και ότι επιθημείς
σε αγκαλιά να το βρείς ...
Τζίμης & Νικόλ
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
ευχαριστώ ρε παιδιά με συγκινείτε
να χαίρεστε όλοι τις δίτροχες μαλακίες σας (ειδικά αν έχετε ΚΤΜ) και να πάμε κάνα τριπάκι ακόμα μαζί (δίτροχο όχι άλλο)
ρε μίλαμπερ! ρε μίλαμπερ - μπας και έχεις ερωτευτεί εμένα και όχι την θεοδώρα;
να ξέρω δηλαδή να πάρω τα μέτρα μου
ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ!
τστστς ρε κόλημα
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χρόνια πολλά Νικόλα
και ό,τι ..... χρώμα επιθυμείς στην 1200 να το χεις
και πούσε άμα, (διόρθωση ΌΤΑΝ) την πάρεις να προσέξεις την αναλογία χιλιομέτρων σε πόλη και εκτός πόλης, κοίτα μην είναι κάνα 80 - 20 εντός, τζάμπα θα πάει
:rotflmao:
![]()
XRONIA ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ν.![]()
![]()
...Carpe Diem...
ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...............
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.........ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ...........
ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΕΡΑΣΜΑ???
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....