είναι χαζή γιορτή!!
![]()
![]()
ένα καλό πλύσιμο στον Τανάση τον δικό μας όμως.. zoropatra.... και μία μαύρη κορδελίτσα! και ίσως της δώσω όραση και στο άλλο μάτι!
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
και ίσως της δώσω όραση και στο άλλο μάτι!
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
είναι χαζή γιορτή!!
![]()
![]()
οταν προκειτε για τα μοτορια μας δεν ειναι χαζη.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Ακόμη και γιαυτό!! Αν περιμένω μια μέρα τον χρόνο να κάνω δώρα στην εκάστοτε καλή μου,καλύτερα να την χαρίσωΑρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
οταν προκειτε για τα μοτορια μας δεν ειναι χαζη.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ακόμη και γιαυτό!! Αν περιμένω μια μέρα τον χρόνο να κάνω δώρα στην εκάστοτε καλή μου,καλύτερα να την χαρίσω
ρε κοπελια.........παντα την προσεχω......απλα αυτην την μερα θα της κανω οτι της κανω ποιο επισημα!!!!!!![]()
![]()
πω πω μην πουμε κατι αμεσως!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Θανάση δεν το'ξερα οτι πλένεις μηχανές..Πότε να περάσω να στην αφήσω??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
ένα καλό πλύσιμο στον Τανάση τον δικό μας όμως.. zoropatra....
ΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ, ΖΕΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ? ΚΑΦΕ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΑΚΙΔΑ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΚΟΡΙΝΘΟ,ΕΠΙΔΑΥΡΟ...?
Εγω θα κυνηγήσω αυτήν την μέρα να την έχω ξανά κοντά μου...:a07:
.....αν ψαχνεις για σπορο ......εχω διαθεσιμο ....για ζευγαρωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εγω σκεφτομαι να της κανω δωρο ενα...........
παιδακι...........
![]()
![]()
...ο δικος μου ειναι 2 ετων ,νταβραντισμενος ,800cc,ασημι με ουρα,υπακουος και φιλικος .
τι ρατσα ειναι η δικια σου??.......μισα-μισα θα παρουμε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
.....αν ψαχνεις για σπορο ......εχω διαθεσιμο ....για ζευγαρωμα.
...ο δικος μου ειναι 2 ετων ,νταβραντισμενος ,800cc,ασημι με ουρα,υπακουος και φιλικος .
τι ρατσα ειναι η δικια σου??.......μισα-μισα θα παρουμε![]()
![]()
εχω βρει ενα ανατολιτικο [κινεζακι μαλλον] κ λεω να το χτυπησω. Τα φερνει ενας φιλος κ αν ειναι θα το παρω σε καλη τιμη.
Πλακα πλακα το σκεφτομαι σοβαρα [τι ειπα ο ανθρωπας;![]()
]
ε ρε γλεντια....
που θα κανουν στα επειγοντα [φτου φτου μακρυα απο μας]
![]()
![]()
......ρατσα δεν ειπες.....τι εχεις????? οι ιταλιδες ειναι ομορφες παντως,η αληθεια να λεγεται π.χ. MV AUGUSTA:hypnotize