Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Πόσο τούμπανο είναι το μηχανάκι σας;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    κοιτα διαφορες θα βρεις αναλογα της τιμης που μιλαμε.

μπορεις να δεις διαφορες στα υλικα κατασκευης....στα υλικα τριβης δηλαδη.στο υλικο απο το οποιο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΤΗΡΙΟ..οπου στα ακριβα της κτμ ειναι απο τιτανιο.

καλα ολα αυτα αλλα μην ακους να σου λενε και πολλα για τα αμορτισερ σου..γιατι απλα ζηλευουν.δεν κακο...και οπως μπορεις να διαπιστωσεις στα λενε κατοχοι ιαπωνικων ..οποτε δεν εχουν ζησει και ποτε τους τη διαφορα ενος wp απο το δικο τους σουμιε.
    εγω ασ πουμε στο δικο αν ..ΑΝ ΛΕΩ ηθελα παναθεμαμε να κανω καλυτερο το πισω αμορτισερ..θα μπορουσα να του αλλαξω ενα ελλατηριο και να βαλω ενα τιτανιου.
    για τις δυνατοτητες μου δε νομιζω οτι μου χρειαζεται.

τωρα για να κανεις ενα αμορτισερ ιαπωνικου μοτοσακου καλο..εως πολυ καλο...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ!!

:rotflmao:

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ..
    ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ''ΠΟΥΜΕ'' :rotflmao: :hypnotize
    na anafero apla ena iaponiko apo ta oxi kai toso kala !!!!! tt 600 paioli mprosta kai ohlins piso! eyxaristo kalo kafe
    NEW SITE IN WWW.MOTOTECHNICS.GR

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Τι να σου πω ρε φιλε, λες οτι εισαι και μεσα στα κολπα....Τα σωληνακια ειναι πανω στο μηχανακι απο το εργοστασιο και οι Αγρκαπες δινονταν δωρο μεχρι το 2005...Εισαι μεσα στα κολπα αλλα αμφισβητεις εναν ανθρωπο που το εχει αγορασει???Εκτος αν η ΚΤΜ εβαλε μονο σε εμενα δωρο τα σωληνακια...Και επειδη εισαι μεσα στα κολπα πες μου με στοιχεια τις διαφορες, συγκεκριμενα οχι αερολογοντας για δευτερα και τριτα...Και οσο για αξιοπιστια παρε νουμερο...Αλλα ειπαμε ΚΤΜ σημαινει παντα συνεργειο....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    επειδή φοβάμαι οτι ο καφές θα τον πειράξει τον duk αποσύρωμαι μια και έχω και honda και δεν ξέρω.

opos to eipes sta evale doro mpas kai poulisei!! kai ego an eixa ena mixanaki pou to exo apo to 04 i apo to 05 kai exei perasei to montelo to kai mou exei minei stoc tha edina kai kolo gia na to pouliso!!!!!!!! etsi kai i ktm sas gamise giati pirate mixanakia to 04 kai to 05 8000 kai 9000 eyro xoris dora kai tora ta dinei ayta tou stoc 7700 kai me ena fortigo dora! esi pos tha pouliseis ti mixani sou kai posa tha xaseis!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Τι να σου πω ρε φιλε, λες οτι εισαι και μεσα στα κολπα....Τα σωληνακια ειναι πανω στο μηχανακι απο το εργοστασιο και οι Αγρκαπες δινονταν δωρο μεχρι το 2005...Εισαι μεσα στα κολπα αλλα αμφισβητεις εναν ανθρωπο που το εχει αγορασει???Εκτος αν η ΚΤΜ εβαλε μονο σε εμενα δωρο τα σωληνακια...Και επειδη εισαι μεσα στα κολπα πες μου με στοιχεια τις διαφορες, συγκεκριμενα οχι αερολογοντας για δευτερα και τριτα...Και οσο για αξιοπιστια παρε νουμερο...Αλλα ειπαμε ΚΤΜ σημαινει παντα συνεργειο....
    den eine kako na einai sinexeia synergeio kai einai sevasto! giati einai polla aloga pano apo ta alla mixanakia ton kivikon tous! opos kai an kaneis ena xt 55 aloga tha eise sinexia synergio!!!!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

..

..

τα κτμ

από τότε που γεννήθηκαν έχουνε σωληνάκια υψηλής.

δεν ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ όπως είπε ο αλλονας..

και δε είναι έξτρα σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ της ΚΤΜ.

τώρα για το tt-r Που είπες εσύ ο άλλος...ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ..

ότι η εξαιρεση..απλα επιβεβαιώνει τον ΚΑΝΟΝΑ?εκτος του ότι είναι Yamaha και η Ohlins είναι δικια της.(Oπως και η wp της κτμ.)
    και εκτος του οτι αυτο το ohlins που φοραγε το tt-r ειναι δεν εχει καμια μα καμια σχεση με αυτα που πας και αγοραζεις σαν aftermarket.

τεσπα...

πολυ κακο για το τιποτα.
    να με πεισει καποιος οτι δεν ειναι καλα τα wp που εχουνε τα κτμ..

ΑΠΛΑ δε μπορει.:loll:

Οτι υπάρχουν καλύτερα μπορεί?

Ο ΕΧΘΡΟΣ

ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΤΕΡΑ...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

ειπα οτι ειναι καλα αμορτισερ και καλες αναρτησεις κτλ.ΔΕΝ ειπα οτι ειναι τα καλυτερα.ισως ειναι τα καλυτερα εργοστασιακα!!....

οταν πας σε αφτερμαρκετ των 3500 χιλιαδω ευρω για ενα πισω αμορτισερ...δε μπορει να πιστευει καποιος οτι ειναι καλυτερο απο αυτα.

ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΕΝΕ..

protrexeis ego den eipa oti den eine kalo!eipa oti den einai to idio me ayto pou poulane se after market opos kai to ohlins tou tt kamia sxesh me ayto pou tha pao na valo ego i esi se ena moto!!!!!i showa se xalaei? gia tin timi to stoc kai ta ((dorakia)) tipou acrapovic den mas eipes

Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
    protrexeis ego den eipa oti den eine kalo!eipa oti den einai to idio me ayto pou poulane se after market opos kai to ohlins tou tt kamia sxesh me ayto pou tha pao na valo ego i esi se ena moto!!!!!i showa se xalaei? gia tin timi to stoc kai ta ((dorakia)) tipou acrapovic den mas eipes
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ..
    για τη πολιτικη μιας εταιριας ρε φιλε δηλαδη??το μοναδικο που εχει δωρα..ειναι το 950 to adventure με τις ακραπες και τα καγκελα..η τις βαλιτσες και τα καγκελα.
    και δωρο μονο στο 04 τα ειχε αυτα!!!! και ακομα στο 04!!αμα πας να παρεις 05 ..σου λεει..ΜΠΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ??ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ??
    και το ktm duke II ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 99 ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΕΙ..ΚΑΙ οσο να ναι τα 150 μηχανακια ( για περιορισμενο αριθμο μοτο) που εχουνε στοκ και τα δινουν με δωρο τα τελικα τα ακραπ. δε μου λεει κατι.

στο δικο μου που το πηρα και κασερι..ειχε δωρο μια σακουλα να βαλω τα χαρτια αμα δεν ειχα τσεπη ελευθερη.

οτι ειναι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..δεν νομιζω να το ανακαλυψες σημερα ε??

Πάντως πρέπει να είναι πρόβλημα αυτό.
    Εχετε μηχανάκια "απείραχτα" "μαμά" "οχι τουμπανο".
    Ενώ εγώ θέλω 3 σελίδες να γράφω πράγματα που έχω βάλει.
    :rotflmao: :rotflmao:

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Για αρχη που εισαι ψαγμενε και μεσα στα κολπα, το ΚΤΜ LC8 εχει 13700 οχι 7 ή 9....Να στο πω και αλλιως στα α@@δια μου εαν οι εξατμησεις ηταν δωρο για καποιο λογο, εμενα μου γλυτωσε τα 1200 που ειχαν οταν το πηρα..Και τι και αν χασω, χρηματα στη πωληση οσο το κρατησω το ΚΤΜ θα εχω περασει υπεροχα μαζι του..Απο εκει και περα αυτο που λεω ειναι οτι το μοντελο αμορτησερ που φοραει το ΚΤΜ με το αντοιστιχο που υπαρχει στο εμποριο ειναι το ιδιο, δεν λεω οτι τα ΚΤΜ φορανε τα καλυτερα αμορτισερ...

Στεφανε μια βαση GPS και Hepco&Becker βαλιτσα και καγκελα, μια λαμπα 4000κ...αυτα!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΟΟΟΟΟ ΨΑΧΜΕΝΟΣ.
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ 6999ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 7000
    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΡΟ ΤΑ
    WP EMΠPΟΣ
    WP ΠΙΣΩ
    ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΜΠΡΟΣ
    + ΠΙΣΩ
    ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΙΚΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΗΣ BREMPO
    +THN AKTINIKH TΡΟΜΠΑ
    ΤΗΝ ΠΙΣΩ BREMPO
    TIΣ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΕΣ BREMPO
    TO YΔΡ.ΑΜΠΡΑΓΙΑΖ ΤΗΣ MAGURA
    TA ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ AGERBIS
    TA ΓΡΙΠ ΤΗΣ DOMINO
    TO TIMONI ΝΕΚΚΕΝ
    ......ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΕΛΟΚ.
    ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΤΕΜΑΔΕΣ:wacko:
    ΑΚΡΑΠΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΑΜΩΤΟ ΛΑΛΑΚΑ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	laugh_deathly.gif 
Προβολές:	486 
Μέγεθος:	8,9 KB 
ID:	36750
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Ρε πλοιαρχε το ειχα ξαναπει και παλιοτερα...Τα ΚΤΜ σα μηχανακια ειναι φτηνα,γιατι,για υπολογισε σε ποιο αλλο μηχανακι στην καθε κατηγορια που παιζει το ΚΤΜ τι εξοπλησμο φοραει και ποσο θα σου κοστιζε για να το αποκτησεις????

Και για αυτα με τα πιρουνια...Μην ακουω μαλακιες...
    Μια εταιρια βγασει πολλα πηρουνια,αμορτησερ,αναλογα για καθε τσεπη...
    Αυτα που βαζει η ΚΤΜ ειναι καλα,δεν ειναι ομως η ''χρυση'' σειρα της WP....
    Γιατι αν σου εδινε το μηχανακι με οτι καλυτερο επανω απο περιφεριακα,θα εκανε 35000Ε οπως η 999R...
    Αλλα ολα παιζουν με τη σειρα,και οχι με ποιοτητα...
    Για το ΤΤ600 που λες οτι εχει Ohlins πισω αμορτησερ,μονο το αυτοκολλητο ειναι της εταιριας γαιτι σαν αμορτισερ δεν δινει ουτε το 5% απ'αυτα που ταζει το ονομα...

Φιλικα ετσι...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2011, 08:36
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 07:44
  3. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 20:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε