Καλώς ήλθες!
![]()
![]()
![]()
Τι λέτε γιατρέ μου θα ζήσω??????![]()
Και πίνω μπύρες πίνω μπύρες πίνω μπύρες!
:a34: φίλε gojakla δέν θέλω να σε στεναχωρήσω ακόμα δεν γνωριστήκαμε! στο αφήνω να το δείς μόνος σου και να πάρεις την κρυάδα!
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
ΧΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχΑΧΑΧαχαχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Τι λέτε γιατρέ μου θα ζήσω??????![]()
Και πίνω μπύρες πίνω μπύρες πίνω μπύρες!
:a34: φίλε gojakla δέν θέλω να σε στεναχωρήσω ακόμα δεν γνωριστήκαμε! στο αφήνω να το δείς μόνος σου και να πάρεις την κρυάδα!
Τωρα το ειδα... ΧΑΧΑχαχαχαχαχαχ....
Πιασε πολλες μπυρες και ελα μας σημερα στα Flocafe μεσα στους λυκους... στο KAWASAKI MEETING!!!!!
Να το χαιρεσαι το μηχανακι σου ρε φιλε και παντα ορθιος!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...
ΑΚΟΥΩ Ζ (όπως λέμε ακούω φωνές) !![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
enter the game!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλώς ήρθες φίλε Sabre.....
Μόνο που στο άβατάρ σου έχεις Katana...
Sabre είναι αυτό:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άψογος ο sniper! Σωστόοοοος..μόνο που το sabre είναι το off-hand που έχω σαν duell welder! στο avatar είμαι με το main hand! (ξέρεις για την πόζα).
και πάλι πολύ σωστός φίλε μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
άψογος ο sniper! Σωστόοοοος..μόνο που το sabre είναι το off-hand που έχω σαν duell welder! στο avatar είμαι με το main hand! (ξέρεις για την πόζα).
και πάλι πολύ σωστός φίλε μου...
XAXA XAX AA A A XAXAXAX
Σωστός ο Sabre.... Να το δώ αυτό να γίνεται κανονικά και τι στον κόσμο![]()
Katana και Wakizashi φίλτατε.....![]()
WELCOME!!!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
weapon of choice!katana rules! είχα δει μερικά σε μία έκθεση και μου τρέχανε τα σάλια! μιλάμε για έργο τέχνης! αχ! αυτοί οι ιάπωνες....
Welcome και μην τους ακούς... Χόνδα θα πάρουν μόλις χαλάσουν τα Ζ τους :rotflmao:
:a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Welcome και μην τους ακούς... Χόνδα θα πάρουν μόλις χαλάσουν τα Ζ τους :rotflmao:![]()
:a017: :a029: :a015:
![]()
:a028: :a026:
and i quote: ''Είναι πολλά τα Ζ Άρη! μμμοουυχαχαχα" (Σπύρος Καλογήρου):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλως ηρθες!!!!!!!! για προσεχε τι λες για τα Ζ γιατι σε βλεπω να γυρνας ολο στις διαμαχες!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....