Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: σπασμένο κεφάλι βίδας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ρε sonic δεν το περίμενα απο εσένα ρε.
    Πια βίδα είναι αλουμινίου στο μηχανάκι σου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Tripa ligo tin vida sto kentro tis me ena 4 tripani,agorase ena kit me aristerostrofa tripania (exoun anapodo spiroma,kai einai konika) vale to drapano sto 3evidoma kai tripa me to aristerostrofo tripani stin tripa pou exeis kanei...an ola pane kala to tripani tha arxisei na vidonei stin tripa,logo konikotitas tha sfinosei kai logo aristerostrofou tha sou 3evidosei tin vida sto taka taka!!to exo kanei kai douleyei an to kaneis me prosoxi.
    to kitaki me ta aristerosftrofa to poulane sto pazari tou sxistou kai peiraia me 3-5e
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

banditgr auto pou les einai to pio swsto... ALLA

exw tin edipwsi oti tou astifilou-duke tou kopike vida apo to papi (autes oi mikres (M8X1,25 nomizw))... opote thelei poli (POLI) prosoxi... kai taledo...

ase pou (apo oti exw katalavei) exei sfijei terma mesa stin tripa kai exei "sprwjei" ta spirwmata (apo aluminio ta spirwmata e duke?)... tha adejei to aristerostrofo spirwma (panw se alouminio) na jelaskarei tin vida?

den lew oti den ginete... apla i katastasi einai diskoli (ews strimokwli)

To φορτωνεις και το πας στον Δρακο Κατω απο την Λιοσιων στο υψος της πλατειας Αττικης

Δινεις 10 ευρω και σου το βγαζει....

Και εγω ετσι παιδευομουνα και στο τελος ειχα χαλασει πιο πολλα λεφτα σε κολαουζα για να μην μιλησω για τον πονοκεφαλο και τα νευρα
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    To φορτωνεις και το πας στον Δρακο Κατω απο την Λιοσιων στο υψος της πλατειας Αττικης

Δινεις 10 ευρω και σου το βγαζει....

Και εγω ετσι παιδευομουνα και στο τελος ειχα χαλασει πιο πολλα λεφτα σε κολαουζα για να μην μιλησω για τον πονοκεφαλο και τα νευρα

αν ειναι να το κατεβασει αθήνα καικε.
    απο θεσσαλονικη ειναι ...ελα μωρεεεεεεε !!!ΚΤΜ ειναι και χωρις βιδες παει :rotflmao:
    να σε δωσω 800 ευρα να το αγοράσω
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    αν ειναι να το κατεβασει αθήνα καικε.
    απο θεσσαλονικη ειναι ...ελα μωρεεεεεεε !!!ΚΤΜ ειναι και χωρις βιδες παει :rotflmao:
    να σε δωσω 800 ευρα να το αγοράσω
    Λαθος μου νομιζα οτι ηταν Αθηνα...

Δεν υπαρχει μηχανουργειο στην Θεσσαλονικη?

Ιδια δουλεια ιδια λεφτα
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    ρε παιδια τι θα γινει αν ειστε ασχετοι καλυτερα μην λετε τιποτα εχουν βγει τα ματια μου με τις μα!@#ες ....

τι τρυπανια κοβαλτιου αερος ("αερα" λεγαμε στους Ιταλους οχι τα τρυπανια...) και τι τσαμπουκαδες ειναι αυτες με τις βιδες .....

........ δεν παει αλλο....

φιλε μου για να βγαλεις την βιδα δεν αρκουν οι "οδηγιες" αλλα καποια πειρα και γνωση για να μην κανεις ζημια....

καλυτερα λοιπον σε ενα μηχανουργειο (να δουλεψουμε και λιγο ) και να εισαι και σιγουρος.
    αν παλι θελεις να την βγαλεις μονος σου μπορω να σου πω δυο πραγματα .....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    ρε παιδια τι θα γινει αν ειστε ασχετοι καλυτερα μην λετε τιποτα εχουν βγει τα ματια μου με τις μα!@#ες ....

τι τρυπανια κοβαλτιου αερος ("αερα" λεγαμε στους Ιταλους οχι τα τρυπανια...) και τι τσαμπουκαδες ειναι αυτες με τις βιδες .....

........ δεν παει αλλο....

φιλε μου για να βγαλεις την βιδα δεν αρκουν οι "οδηγιες" αλλα καποια πειρα και γνωση για να μην κανεις ζημια....

καλυτερα λοιπον σε ενα μηχανουργειο (να δουλεψουμε και λιγο ) και να εισαι και σιγουρος.
    αν παλι θελεις να την βγαλεις μονος σου μπορω να σου πω δυο πραγματα .....

Οπότε καλό είναι για να προστατεύσεις και τα ματάκια σου απο τις μαλακίες μας να βγαίνεις και να απαντάς νωρίτερα.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Ανακεφαλαίωση της κατάστασης up to now.

To πρόβλημα είναι στο παπι. (τα ΚΤΜ δεν χαλανε ποσες φορες θα λέμε τα ίδια?)

Την βίδα την έφαγα με τρυπάνι τιτανίου και λιγο λαδάκι στην άκρη με χαμηλές στροφές.

Φυσικά δεν μπορώ να πώ οτι την έφαγα σωστα και έκκεντρα ουτως ωστε να βγει με απειραχτα τα σπειρώματα. Αρα πάμε και για κολαούζα. Για να δημιουργήσουμε πάσα για βίδα 4,2 mm πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κολαούζο ένα μέγεθος μεγαλύτερο... σωστα ? Αρα Μ6. Βεβαια έχω και το Μ5 που χρησιμοποιώ αρχικά και στα καπάκια το Μ6. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχω φτιάξει σπείρωμα για την βίδα μου. (που ομολογουμένως έχει ξελασκάρει λίγο)
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Οπότε καλό είναι για να προστατεύσεις και τα ματάκια σου απο τις μαλακίες μας να βγαίνεις και να απαντάς νωρίτερα.
    Αυτό το έχουν προσπαθήσει και άλλοι νωρίτερα χωρίς αποτέλεσμα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Ανακεφαλαίωση της κατάστασης up to now.

To πρόβλημα είναι στο παπι. (τα ΚΤΜ δεν χαλανε ποσες φορες θα λέμε τα ίδια?)

Την βίδα την έφαγα με τρυπάνι τιτανίου και λιγο λαδάκι στην άκρη με χαμηλές στροφές.

Φυσικά δεν μπορώ να πώ οτι την έφαγα σωστα και έκκεντρα ουτως ωστε να βγει με απειραχτα τα σπειρώματα. Αρα πάμε και για κολαούζα. Για να δημιουργήσουμε πάσα για βίδα 4,2 mm πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κολαούζο ένα μέγεθος μεγαλύτερο... σωστα ? Αρα Μ6. Βεβαια έχω και το Μ5 που χρησιμοποιώ αρχικά και στα καπάκια το Μ6. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχω φτιάξει σπείρωμα για την βίδα μου. (που ομολογουμένως έχει ξελασκάρει λίγο)

Μας Μας πεθανε ς ρε :rotflmao:
    Καλά για το παπάκι λες τόσες μέρες
    Μια ζωή μπαοκτζης θα είσαι γαμώτο μου
    Τώρα μιλάω και άνετα αφού πήρα τα αυτοκόλλητα μου
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    Ομορφάντρα, δεν σφάζεσαι μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις επιδείξει παρόμοια συμπεριφορά στο παρελθόν (κάτι σαν πρότερος έντιμος βίος...).

Όταν βγαίνουμε και μπινελικώνουμε τους πάντες και τα πάντα (δικαίως ή αδίκως...) εξηγούμαστε ΑΜΕΣΑ !!!

Κάνε quote την κάθε μαλακία που γράφτηκε και εξήγησε "γιατί" και "πως"....

αλλοιώς ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ !!!

Υ.Γ.
    Στην συγκεκριμμένη περίπτωση μάλλον θάπρεπε να χαίρεσαι, γιατί οι εν λόγω μαλακίες θα σου φέρουν πελάτες !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ομορφάντρα, δεν σφάζεσαι μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις επιδείξει παρόμοια συμπεριφορά στο παρελθόν (κάτι σαν πρότερος έντιμος βίος...).

Τον sotpag θα σφάξεις ;;; Δίκιο έχει ,μπάχαλο το έχουν κάνει το θέμα ....Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του , στα τεχνικά θέματα....!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Τον sotpag θα σφάξεις ;;; Δίκιο έχει ,μπάχαλο το έχουν κάνει το θέμα ....Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του , στα τεχνικά θέματα....!
    Άντε πάλι τα ίδια....

Μάλλον δεν θυμάστε ότι λίαν προσφάτως έγινε η εξήγηση - διευκρίνηση ότι δεν σφάζουμε σχετικούς ή άσχετους αλλά ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ !!!
    (στην οποία εξήγηση, δεν θυμάμαι να βγήκε κανείς και να εξέφρασε σοβαρές αντιρρήσεις....).

ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή τα παραπάνω προήλθαν από άνθρωπο που ΞΕΡΕΙ (και "κρατάει" τις γνώσεις του - είτε ζηλότυπα, είτε υστερόβουλα - μόνο γι'αυτόν...) χρήζουν σφαξίματος !!!

Αντιλαβού ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Όταν βγαίνουμε και μπινελικώνουμε τους πάντες και τα πάντα (δικαίως ή αδίκως...) εξηγούμαστε ΑΜΕΣΑ !!!

Κάνε quote την κάθε μαλακία που γράφτηκε και εξήγησε "γιατί" και "πως"....

αλλοιώς ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ !!!

Υ.Γ.
    Στην συγκεκριμμένη περίπτωση μάλλον θάπρεπε να χαίρεσαι, γιατί οι εν λόγω μαλακίες θα σου φέρουν πελάτες !!!

λοιπον τα πραγματα ειναι απλα.....
    1) δεν κρατω κατι για μενα αλλα δεν εχω τον χρονο να απαντω παντα.
    2)καποια πραγματα δεν ειναι απλα οδηγιες αλλα θελουν πειρα (οτι τρυπανι και να βαλει αν το παει στραβα δεν κανει κατι....) και αν εσεις μπορειτε να το κανετε τοσο αλπα τοτε εγω ειμαι μαλ#@κας, αν και δεν νομιζω γιατι καθε φορα που οι "μαστοροι" που προσπαθουν να βγαλουν μια βιδα μολις τα κανουν πουτ#@ τα φερνουν σε μενα (κλπ συναδελφους)....
    3) το πιο βασικο , μια και εγω που ειμαι μαλ#@! καλα θα κανεις τοτε να απαντας εσυ μιας και εχεις καλες γνωσεις ( το εννοω) και να αφυσεις τις ειρωνειες.... σε αυτους που ειναι ασχετοι (και δεν ειναι κακο) αλλα εχουν αποριες
    4) καλο ειναι αυτοι που δεν ξερουν να μην απαντουν για ευνοητους λογους ( αλλο να ανταλασουμε γνωμες και αλλο να κανουμε το προβλημα δυσκολοτερο)
    5) για το βουλωσε το δεν θα σου πω τιποτα αλλο γιατι δεν ξερεις να κανεις διαλογο
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 185
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2024, 09:18
  2. Αν του έφερνα το λουκέτο στο κεφάλι θα έφταιγα;
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 14:43
  3. γιατί σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2