Επ πατριώτηΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ να παρακαλέσω τον Ντέρτυ ν'ανοίξει κανένα υποκατάστημα στα Χανιά γιατί τα χεράκια μου μαρτυράνε κάθε που χρειάζεται καλωπισμό η Κυρία και οι πλυντηριάδες εδώ χέσε ψηλά κι αγνάντευε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Επ πατριώτηΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ να παρακαλέσω τον Ντέρτυ ν'ανοίξει κανένα υποκατάστημα στα Χανιά γιατί τα χεράκια μου μαρτυράνε κάθε που χρειάζεται καλωπισμό η Κυρία και οι πλυντηριάδες εδώ χέσε ψηλά κι αγνάντευε...
![]()
![]()
![]()
![]()
oute sta oscar tosa euxaristo
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και συναγωνιστή !Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Επ πατριώτη![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα τευχη του playboy που μου κανουν παρεα οταν ειμαι στην τουαλετα,επισης θα ηθελα να ευχαριστησω το παπι μου που εχουμε περασει πολλες ωρες να σερνομαστε στην ασφαλτο διπλα διπλα,τον χαρο που αν και τον εχω δει πολλες φορες απλα με χαιρεταει και φευγει,την λ.βουλιαγμενης που τις ωρες καταστηματων ειναι τιγκα στα πιπινια,τα παιδια του moto που οταν με ειδαν στα floka και τους ειπα οτι ειμαι ο 620 δεν με πλακωσανε στις μαπες,το dewars,
τον σταυρακα με το r1 που καθε φορα που εχουμε παει βολτα με περιμενει και δεν διακτινιζεται,το start trek γιατι εμαθα την λεξη "διακτινισμος",ευχαριστω επισης μια κοπελα στην δουλεια μου η οποια καθε φορα που την βλεπω χαζευω και χανω την μπαλα η πεφτω στα σκαλια,το περιστερι που εχεσε την σελα ενος καραγκιοζη στην πολυκατοικια,την πολυκατοικια που αντεξε στον σεισμο του 99,το 99 γιατι το 2000 ηταν σκατα,το 2000 γιατι το 2001 ηταν χειροτερο,τα ducati γιατι οτι και να λενε οι αλλοι εγω τα αγαπαω,ευχαριστω το θεο που δεν ριχνει κεραυνο να με καψει,τα TLR1000 που καθε φορα βλεπω 1 στο δρομο γουσταρω να τα χαζευω και ας ειναι sutzuki,τα v2 γενικα γιατι καλο το γκαζι αλλα καλυτερη η ροπη και ο ηχος,τις μπυρες του καλοκαιριου,τα φραπογαλα και τελος τις καλες στιγμες τις ζωης.
Εγω ευχαριστω τον bartlal που προεδρευει στο RCT και εδωσε την ευκαιρια να γινει το ΑΡΨΑΜ ... αλλοιως θα ειμασταν ανεργοι !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Επισης και τον ντερτυ γιατι δεν ακουσα την συμβουλη του να κατεβασω τη μηχανη της ΑΤ στο πατωμα περσυ το καλοκαιρι !
Αν τοχα κανει δε θα γνωριζα εκεινη τη θεα στην Ευβοια και δε θα μ' επιανε μανια να ερθω παλι Ελλαδα φετος !!
![]()
![]()
![]()
![]()
επισης, μπορει να μην χρειαζοταν να οργωνεις την Πατρα για να βαλεις λαδια στο αδειο μοτερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αν τοχα κανει δε θα γνωριζα εκεινη τη θεα στην Ευβοια και δε θα μ' επιανε μανια να ερθω παλι Ελλαδα φετος !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Εγω θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα τευχη του playboy που μου κανουν παρεα οταν ειμαι στην τουαλετα,επισης θα ηθελα να ευχαριστησω το παπι μου που εχουμε περασει πολλες ωρες να σερνομαστε στην ασφαλτο διπλα διπλα,τον χαρο που αν και τον εχω δει πολλες φορες απλα με χαιρεταει και φευγει,την λ.βουλιαγμενης που τις ωρες καταστηματων ειναι τιγκα στα πιπινια,τα παιδια του moto που οταν με ειδαν στα floka και τους ειπα οτι ειμαι ο 620 δεν με πλακωσανε στις μαπες,το dewars,
τον σταυρακα με το r1 που καθε φορα που εχουμε παει βολτα με περιμενει και δεν διακτινιζεται,το start trek γιατι εμαθα την λεξη "διακτινισμος",ευχαριστω επισης μια κοπελα στην δουλεια μου η οποια καθε φορα που την βλεπω χαζευω και χανω την μπαλα η πεφτω στα σκαλια,το περιστερι που εχεσε την σελα ενος καραγκιοζη στην πολυκατοικια,την πολυκατοικια που αντεξε στον σεισμο του 99,το 99 γιατι το 2000 ηταν σκατα,το 2000 γιατι το 2001 ηταν χειροτερο,τα ducati γιατι οτι και να λενε οι αλλοι εγω τα αγαπαω,ευχαριστω το θεο που δεν ριχνει κεραυνο να με καψει,τα TLR1000 που καθε φορα βλεπω 1 στο δρομο γουσταρω να τα χαζευω και ας ειναι sutzuki,τα v2 γενικα γιατι καλο το γκαζι αλλα καλυτερη η ροπη και ο ηχος,τις μπυρες του καλοκαιριου,τα φραπογαλα και τελος τις καλες στιγμες τις ζωης.
Γεια σου ρε τρελε 620![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Εμενα γιατι δεν με ευχαριστεις που "τρυπαω" καθε φορα που σε πετυχαινω στον δρομο![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
(κι ολα αυτα με 10 ευρουλακια...
δλδ,αν του δινα κοσαρ' τι θα ελεγε..??) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
(κι ολα αυτα με 10 ευρουλακια...
δλδ,αν του δινα κοσαρ' τι θα ελεγε..??) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα άλαζε το άβαταρ και θα έβαζε το άλλο με την πεοληχεία :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πεολειχία Νίκοοοο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με την πεοληχεία :rotflmao:![]()
Να το κάνεις ξέρεις, να το γράφεις δεν ξέρεις ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
επίτηδες το έγραψα για να με διορθώσουν οι ειδικοίΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πεολειχία Νίκοοοο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αν δεν στολεγα οτι η Αφρικα που και που θελει λαδια θα εψαχνες και συ για λαδαδικο με κολλημενα πιστονια !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
επισης, μπορει να μην χρειαζοταν να οργωνεις την Πατρα για να βαλεις λαδια στο αδειο μοτερ!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν ειχε αναψει ακομα το λαμπακι ρε συ!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αν δεν στολεγα οτι η Αφρικα που και που θελει λαδια θα εψαχνες και συ για λαδαδικο με κολλημενα πιστονια !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα κάποτε μου είχε δώσει ακάλυπτη 3μηνη εγγύηση ηλιοφάνειας...:rotflmao:
![]()