Μπα, εδώ μάλλον πρώτη φορά τα βλέπουμε οπότε το γλίτωσες![]()
Μπα, εδώ μάλλον πρώτη φορά τα βλέπουμε οπότε το γλίτωσες![]()
gst, αν και παλια αλεπου, λυπαμαι που αυτος ο γερμανος σε εχει επισκεφθει προσφατα...Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=19
![]()
αναγκαστικα λοιπον, οφειλω να σΕ παραδωσω το γνωστο και μη εξαιρετεο σηματακι...
![]()
![]()
οι νέοι ανακυκλωτές θέλουν ΠΟΛΥ δουλειά ακόμα...
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
λογω υφισταμενου bug για την ευρεση φωτογραφιων, ΔΕΝ θεωρειται ελλειψη δουλειας ή/και ορεξης προς αυτην. ειναι θεμα εμπειριας και παρατηρητικοτητας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω ομως για την επισημανση σας κ.κ. καπετανιε καθως θα φανει χρησιμη η επεξηγησή μου για τους λοιπους κακοβουλους επικριτες...!![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα δίνουμε διαγώνισμα στο μάθημα της αναζήτησης κι εγώ είμαι κοπανιστός στο μαντρί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εθισμός έχεις γίνει αυτή η κατάσταση, εκμεταλλευτείτε το τώρα που σας παίρνει !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που εχω μπλεξει![]()
ρε οργια εχεται κανει και στοιχημα μεταξυ σας ποιος θα βραβευσει τους πιο πολλους![]()
αυτο βεβαια δειχνει μια ταξη, απο αποψη πληροφορησης οποτε θα το ανεχτω:rotflmao:
που να το βρω εκει που ηταν προπερσυ....τελος παντων εχω περιπου 3 στα 4 το τελευταιο καιρο και στο μελλον θα προσπαθησω να εκδικηθω...και να βελτιωσω τα ποσοστα μου
![]()
![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ.... 13Φ