Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: oria taxutntas

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlarian
    Oloi oi xrnstes mesa paidia, ki egw mnxavobios trellos
    με αυτα που γραφεις οχι μηχανοβιος δεν εισαι αλλα ουτε και σε σωστα αποτελεσματα θα ερθεις ... δεν ειναι η μηχανη σαν στατιστικη τοσο απλη οσο θες να πιστευεις για να βγαλεις συμπερασματα και καλυτερα να σχοληθεις με κατι που γνωριζεις καλυτερα ...

απορω γιατι δεν βαζεις και ποδηλατα μεσα....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Κατ'αρχήν συμφωνώ με τα παρακάτω

ετσι απο περιεργεια, αφου προκειται για project του ΕΜΠ, γιατι δεν ειναι στις σελιδες του www.ntua.gr?
    Επίσης είναι λίγο βάσανο.
    Και εμένα μου φάνηκε λίγο πρόχειρο...

Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην γράφεις greeklish βασανίστηκα να καταλάβω τι γράφεις.Πόσο μάλλον αφου ζητάς τη βοήθεια/άποψή μας θα έπρεπε να γράφεις με πιο "κατανοητό" τρόπο...
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

........εγω δεν καταλαβα τιποτα και καλο θα ειναι να μου πει καποιος τι ναρκωτικα να παρω για να συνεχισω να διαβαζω αυτο το ποστ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ........εγω δεν καταλαβα τιποτα και καλο θα ειναι να μου πει καποιος τι ναρκωτικα να παρω για να συνεχισω να διαβαζω αυτο το ποστ........
    ρωτα τον ΑγγεΛΑκα αυτος θα ξερει να σου πει τι πρεπει να παρεις:smilea:

Παιδιά το ερωτηματολόγιο αφορά τα όρια ταχύτητας στο Εθνικό οδικό δίκτυο. Πράγματι, η μορφή είναι για εκτύπωση στην αρχή. Γι' αυτό το λόγο, είπα να βάλουμε ένα 0 δίπλα στο κουτάκι και όχι μέσα σε αυτό. Μην ταλαιπωρούμαστε κιόλας. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, περιμένω όσο πιο πολλά ερωτηματολόγια μπορείτε

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlarian
    Παιδιά το ερωτηματολόγιο αφορά τα όρια ταχύτητας στο Εθνικό οδικό δίκτυο. Πράγματι, η μορφή είναι για εκτύπωση στην αρχή. Γι' αυτό το λόγο, είπα να βάλουμε ένα 0 δίπλα στο κουτάκι και όχι μέσα σε αυτό. Μην ταλαιπωρούμαστε κιόλας. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, περιμένω όσο πιο πολλά ερωτηματολόγια μπορείτε
    Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις τα ορια ταχυτητας σε ενα σακι αναλογα με το ποσο φαρδος εχει ο δρομος.
    Ξερεις αλλωστε αφου εισαι μοτοσυκλετιστης οτι μια μηχανη αν ο δρομος εχει καλη προσφυση μπορει να στριβει με +180.Απο την αλλη εαν κατω εχει υγρασια δεν μπορεις να βαλεις πινακιδα με 120 και να ξαπλωνεται ο ενας μετα τον αλλο.
    Παντως καλο ειναι να διορθωσεις λιγο την προχειροτητα του ερωτηματολογιου σου γιατι εκθετει την σχολη σου.
    Λοιπον 150 για τα αυτοκινητα και 190 για τις μηχανες μπας και βαλουμε καμια πινακιδα και εμεις πανω

Λοιπόν παιδιά η νέα διεύθυνση του ερωτηματολογίου http://users.ntua.gr/pavchor

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.
    Το ερωτηματολόγιο δεν το έφτιαξα εγώ παιδιά, εγώ πρέπει να συλλέξω απαντήσεις. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας πάντως.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αγαπητέ pavlarian,

Ανοίγεις ένα απύθμενο θέμα μέσω ενός απλού ερωτηματολογίου.

Ένα σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι η ενότητα 2 είναι άκυρη. Δεν υπάρχει απάντηση γιατί "όλοι" οδηγούμε από 20 ως 320 χαω, και το το κριτήριο δεν είναι καν το αν υπάρχει νησίδα ή όχι. Ούτε η απάντηση μπορεί να είναι ΕΝΑ νούμερο.

Αναφορικά με την ενότητα 3, "όλοι" δεν έχουμε ΚΑΝΟΝΑ για το αν θα οδηγούμε πιο σιγά από τους άλλους στην πόλη, και πιο γρήγορα στην εθνική.

Ενότητα 4: εδώ τι να πρωτοπούμε. Ποιός είναι ο στατιστικός πληθυσμός για αυτή την έρευνα? Όλες οι σοβαρές έρευνες οφείλουν να ελέγξουν το μορφωτικό και κοινωνικοοικονομικό επίπεδο του ερωτώμενου. Μόνο το φυλο/ηλικία δε λένε και πολλά. Π.χ. θα συμπληρώσει αυτό το ερωτηματολόγιο κανένας γνήσιος κάγκουρας ή όχι? Υπερήλικες οδηγοί? Sunday drivers? Η μαμά μου που δε γνωρίζει τα μισά σήματα?!

Το αυτό σχόλιο και για την ενότητα 5, αν και εδώ τα πράγματα είναι πιο φλου, κι επίσης ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν είναι δυνατόν η κατηγοριοποίηση να γίνεται με βάση αν υπάρχει νησίδα ή όχι, πόλη ή εκτός πόλης!

6: προσωπικά βρίσκω την ενότητα ανόητη (άνευ νοήματος). Και βασιζόμενοι στις προϋποθέσεις που περιγράφεις, απλά θα γράψουμε την τελική του οχήματός μας! Αφού όλες οι συνθήκες είναι καλές, γιατί όχι?!

7: Οι απαντήσεις εδώ βασίζονται στο προσωπικό κριτήριό μας, οπότε βλ. σχόλια ενότητας 4. Δήλαδή θα λάβουμε υπόψη τους ιδιοκτήτες ΖΧ14 με 360χαω και τον παππού μου που θα απαντήσει 60χαω? Να θυμίσω ότι μέχρι ΚΑΙ τη δεκαετία του 80, τα 100χαω ήταν μια ταχύτητα ΤΑΜΠΟΥ για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ όλο το εθνικό δίκτυο είχε όριο τα 90.

8: ΣΟΒΑΡΕΣ ενστάσεις. Τι σημαίνει ε) Οι οδηγοί μπορούν να κρίνουν...?? Αφού αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως, όπως και να'χουν τα πράγματα! Επίσης τι σημαίνει α) Δε πρέπει να υπερβάινονται σε καμία περίπτωση...??!? Μα κι αυτό ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ισχύει. Γιαυτό τα λέμε και όρια. Το ότι ΔΕΝ αστυνομευόμαστε είναι ένα άααααααλλο θέμα!

ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ότι πιάνουμε θέματα εθνικής σημασίας, και 'όρια' (με κάθε έννοια) που (θεωρητικά) πρέπει να προκύπτουν μετά από πάρα πολύ σοβαρές διεργασίες, ώστε να καταλήξουν να είναι αποφάσεις εθνικής σημασίας. H στατιστική έρευνα είναι μια επιστήμη από μόνη της, οπότε τα "ορθά συμπεράσματα" που αναφέρεις στη σελίδα... είναι ένα θέμα προς συζήτηση κι αυτό.

Οπότε αν μπορείς, πες μας που ανήκει αυτό το ερωτηματολόγιο. (Δλδ σε πτυχιακή εργασία, σε επίσημη έρευνα του ΥΠΕΧΩΔΕ, κάτι άλλο...)

Αν υπάρχει χώρος, μπορώ και θα ήθελα να τραβήξω αυτη την κουβέντα μέχρις εσχάτων! Πάντα φιλικά,
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Τελικά συμπληρώθηκε το ερωτηματολόγιο φίλε sf?

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Νομίζω πως εξήγησα, σχετικά αναλυτικά, ότι δε μπορώ να το συμπληρώσω...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Να προσθεσω μια προταση (οχι δικη μου) στα πολυ σωστα σχολια του SF ...

Γιατι ο οποιοσδηποτε οργανισμος που ενδιαφερεται για το θεμα, αντι για να προσπαθει να "μαθει" ποια ειναι τα σωστα ορια με "αμφιβολα" ερωτηματολογια που απευθυνονται σε "αμφιβολο" δειγμα, δεν κανει το εξης απλο ...

Να κανει μετρησεις στον οποιοδηποτε δρομο θελει να οριοθετησει "σωστα".

Κατοπιν απο το δειγμα που θα παρει σε καποιο διαστημα, να αφαιρεσει το 10% των "αργων" και το 10% των "γρηγορων" και να θεσει σαν οριο, τον μεσο ορο του υπολοιπου 80%, μιας κι ετσι πια κινουνται οι οδηγοι στον συγκεκριμενο δρομο.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειχαμε, με τον τροπο αυτο, ορια ΠΟΛΥ περισσοτερο κοντα στην πραγματικοτητα.

Στην ερευνα σας, προσθεστε και το θεμα της "δεξιας" λωριδας, που οι Ελληνες την αγνοουν επιδεικτικα, δημιουργοντας φορτο σε δρομους που ΔΕΝ θα επρεπε να υπαρχει ...

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Στην ερευνα σας, προσθεστε και το θεμα της "δεξιας" λωριδας, που οι Ελληνες την αγνοουν επιδεικτικα, δημιουργοντας φορτο σε δρομους που ΔΕΝ θα επρεπε να υπαρχει ...
    ορθόν!!!

επίσης πόσοι άρχισαν να οδηγούν πρίν τα 18 ? ,σιγά το νέο
    και όχι πάντα παράνομα.

τέλος αν σου στέλνουν με mail τα ερωτηματολόγια,χμχμχμ
    τότε παύει να είναι ανώνυμο.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. oria klishs/ odhghkh sumperifora CB500
    από gtsiros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 11:37