Την πρώτη θέση την έχουμε σίγουρη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
Η και ακόμα καλύτερα να δηλώσουμε συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα endouro.:a028: :a028:![]()
:a53:
![]()
![]()
![]()
Την πρώτη θέση την έχουμε σίγουρη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
Η και ακόμα καλύτερα να δηλώσουμε συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα endouro.:a028: :a028:![]()
:a53:
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Σου εχω και αλλα σημειωνε:
-Στην νεα γεφυρα του Ισθμου, πανω στην στροφη στο ρευμα προς Κορινθο εχω πετυχει
1. συνεργεια του δημου
2. σκυλια
3. καναπε στην μεσαια λωριδα
-σε 3 περιπτωσεις κοντα στα διοδια της Μανδρας, παππους με παπακι να ερχεται αντιθετα ΣΤΗΝ αριστερη ΠΡΟΣ τα διοδια στο ρευμα προς Κορινθο, της εξοδου δλδ.
-Γυφτο με Ντατσουν στην ευθεια πριν την Κορινθο αναποδα στην δεξια. Και στις δυο περιπτωσεις υπηρχε αστυνομια σχετικα κοντα.
Και τα καλυτερα:
-Λακουβα στην Παλια Εθνικη Κορινθου-Τριπολεως στο σημειο που τωρα ειναι το τερμα του προαστιακου, η οποια ρουφηξε ολοκληρο το ΚΛΕ που ειχα, τερματισε την διαδρομη της αναρτησης, την ακουσε το τιμονι, ευτυχως προλαβα και σηκωθηκα γιατι θα με κλαιγανε, επιανε ολο το πλατος του δρομου και δεν φαινοταν το μεγεθος παρα μονο στα 10 μετρα. Πηγαινα με καμια 90αρα σε εκινη την φαση δεν το ξαναεκανα γενικα.
Και βεβαια στην Εθνικη Πατρας-Πυργου (ο Θεος να την κανει εθνικη) οπου πετυχαινεις ο,τ μπορει να βαλει ο νους σου καφασια, ντοματες χυμενες στο δρομο, ζωα (πραγματικα και μεταφορικα) σε καποια φαση δε στην Ανδραβιδα παραλιγο να πετυχω εναν πανεξυπνο μπατσο ο οποιος ειχε βγει στην διαχωριστικη γραμμη με το ρανταρ.![]()
Ηταν αδυνατο να τον ξεχωρισεις γιατι πισω του ηταν πυκνα δενρα και το φυλλωμα εκανε μαυρο τον φοντο, με σκουρα μπλε στολη αυτος, τρελη παραλλαγη!! Δεν τολμησε να με σταματησει. Και εσας σας πειραξε μια πετρα;![]()
(τωρα που το σκεφτομια πρεπει να σταματησω τα ταξιδια στην Πελοπονησσο, απο στερεα δεν εχω τοσα παραπονα!:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Χτες με το αμαξι, παλι καλα.
Πετρα στο αριστερο ρευμα το βραδυ που εφυγα για χαλκιδα.
Αν ημουνα με την μηχανη.........γαματα.
Οτι βρισια ξερω και δεν ξερω την αφιερωνω σε ολους αυτους που ενω ειναι η δουλεια τους να φτιαχνουν δρομους και να ελεγχουν για τοιχον προβληματα, δεν τους καιγεται καρφι και το μονο που κοιτανε ειναι το κερδος.
Xereis polla bourdela pou einai kathara?Asta ktm...de bgazeis akri me to koloxori tin ellada...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Την πρώτη θέση την έχουμε σίγουρη!!!!
![]()
![]()
![]()
Τι λες τώρα εδώ λέμε να κατέβουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι άδικο να πηγαίνουν στράφι τόσες ικανότητες ………… Α και τα έργα μας κάνουνε και την πρώτη προπόνηση ……….. και σε καθημερινή βάση
:rotflmao:
![]()
![]()
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
η ελληνικη ασφαλτος εχει το 15% προσφυση σε σχεση με την Γερμανια.......δλδ η βουρτσα με την π@@@@α!!!......μην την ψαχνεις.......Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Οτι βρισια ξερω και δεν ξερω την αφιερωνω σε ολους αυτους που ενω ειναι η δουλεια τους να φτιαχνουν δρομους και να ελεγχουν για τοιχον προβληματα, δεν τους καιγεται καρφι και το μονο που κοιτανε ειναι το κερδος.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
η ελληνικη ασφαλτος εχει το 15% προσφυση σε σχεση με την Γερμανια.......δλδ η βουρτσα με την π@@@@α!!!......μην την ψαχνεις.......![]()
Η Ελληνική άσφαλτος σε κάνει καλύτερο άνθρωπο!!!!
Κάθε τρεις και λίγο περνάει η ζωή μπροστά απ' τα μάτια σου!!!!
Αναθεωρείς πολλές φορές τη μέρα!!!!
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......