στελιο αν κανονισετε ωρα στειλε καννενα πμ και σε μενα μηπως κανονισουμε και παμε μαζι..![]()
στελιο αν κανονισετε ωρα στειλε καννενα πμ και σε μενα μηπως κανονισουμε και παμε μαζι..![]()
silver fazer '00 :smilea:
οκ, σορρυ Κυριε Αλχιμιστα, αλλα εχω ηδη κανονισει για αυριο. επιφυλασσομαι για την επομενη φορα ομως να κατσουμε διπλα. ποτε ειπαμε θα ξαναπαμε λουτρακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
"οκ τοτε! διπλα ειπαμε θα κατσουμε?"
Και δίπλα και παραδίπλα και όπου θες... για το να καθίσουμε έχω κάποιες αντιρρήσεις καθότι...
"TRAPEZI?????????
TI EINAI AYTO????? APO TIN PARAGOGI STHN KATANALOSI KAI OPIOS PROLAVE TON KIRIO EIDE!!!"
Οπότε μάλλον στο όρθιο μας βλέπω. Αλλά καλύτερα ε!
Φαί, μπυρίτσα, μπλα-μπλα... ρεψιματάκι για το τέλος...
Bartlalako τι ώρα λες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
κανα ΣΑΒΒΑΤΟ ρε παιδιαααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
οκ, σορρυ Κυριε Αλχιμιστα, αλλα εχω ηδη κανονισει για αυριο. επιφυλασσομαι για την επομενη φορα ομως να κατσουμε διπλα. ποτε ειπαμε θα ξαναπαμε λουτρακι?![]()
![]()
![]()
![]()
"οκ, σορρυ Κυριε Αλχιμιστα, αλλα εχω ηδη κανονισει για αυριο. επιφυλασσομαι για την επομενη φορα ομως να κατσουμε διπλα."
Ρε με δουλεύεις;;;;;; Ολόκληρο θέμα για να μου πεις ότι έχεις κανονίσει;;;;;
Ρε συ μήπως τρόμαξες από τα χρόνια πολλά που σου έστειλα του αγ. βαλεντίνου;;;;;
Καλύτερα πάντως θα φάω περισσότερα!!!
"στελιο αν κανονισετε ωρα στειλε καννενα πμ και σε μενα μηπως κανονισουμε και παμε μαζι.."
Φιλαράκι λέω να πάω κατά τις 7. Αλλά για σίγουρα θα σου στείλω πμ αύριο.
Πάω για... ξεκούραση τώρα...
ok...o bartlal δεν μπορει να ερθει αυριο γιατι εχει κλεισει κωμωτηριο![]()
![]()
![]()
τα λεμεεεεε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
ok...o bartlal δεν μπορει να ερθει αυριο γιατι εχει κλεισει κωμωτηριο![]()
![]()
![]()
τα λεμεεεεε![]()
οντως πρεπει να κανονιστει κανενα καλο, με ΚΑΛΟ καιρο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
κανα ΣΑΒΒΑΤΟ ρε παιδιααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
min xexniomaste!!!!!!! ta karbouna kai i psistaria einai etoima!!! to kreas perimeni!!!!! kai kanoniste na erthete oloi !!!![]()
![]()
NEW SITE IN WWW.MOTOTECHNICS.GR
Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
min xexniomaste!!!!!!! ta karbouna kai i psistaria einai etoima!!! to kreas perimeni!!!!! kai kanoniste na erthete oloi !!!![]()
![]()
Πλοίαρχε, you have PM. Check please!!!
![]()
Dystyxws oi axaireytoi sti douleia mou apofasisan na min me afisoun na xarw ti monadiki xara kai idoni pou mou exei apomeinei sti zwi!!!
Gia to fai milaw!!!!!
Den mporw na erthw simera an kai to kanoniza. Ekana kai apoxi apo to fai malista... gia 2 wres...
lypamai...
ναι ναι τρεχάτε να ποστάρετε εσείς....
...που δεν καταφέρνετε να φάτε το μπιφτέκι στο Λουτράκι, και ...
μόνο τον αλχημιστή και τον Μπάρτ παραδέχομαι...
θα πάει κανείς , να πάμε παρέα? ή να συναντηθούμε κάτω?
Πειναάααααωωωω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ναι ναι τρεχάτε να ποστάρετε εσείς....
...που δεν καταφέρνετε να φάτε το μπιφτέκι στο Λουτράκι, και ...
μόνο τον αλχημιστή και τον Μπάρτ παραδέχομαι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kali idea..an kai mexri tora tha ta exete faei ola...tha eiste sth fasi tou ...repsimatos...
......
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
εγω περασα μια βολτιτσα χθες...ηταν πολυ καλα...τα κοψιδια τα παιρναμε κυριολεκτικα απευθειας απο την σχαρα..ηπιαμε και τα μπυρονια μας![]()
μετα την εκανα για μια ταβερνα οπου πραγματικα δεν το ευχαριστηθηκα...και αργα εφερναν τα φαγητα και μας κοιταζαν στα ματια να φυγουμε...
τελικα αυτη η μερα ειναι για καταστασεις σαν την πρωτη..δικια σου ψησταρια και καλη παρεα...
Αγγελε, Γιαννη, Ευγενια και τα αλλα παιδια χαρηκα που σας γνωρισα και τα ειπαμε....Αντε και του χρονου να ειστε καλα να το ξανακανουμε![]()
![]()
![]()