YAMALUBE της ΥΑΜΑΗΑ βάζω στο ΧΤ600Ε και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερα από τα ROCK OIL και τα BELL RAY στα οποία παρατηρούσα σχετική κατανάλωση λαδιού . Α και η σύμπλεξη είναι πολύ καλύτερη .....
YAMALUBE της ΥΑΜΑΗΑ βάζω στο ΧΤ600Ε και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερα από τα ROCK OIL και τα BELL RAY στα οποία παρατηρούσα σχετική κατανάλωση λαδιού . Α και η σύμπλεξη είναι πολύ καλύτερη .....
Τον χειμώνα 10-40 και το καλοκαίρι 15-50.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τι βάζεις στο ΧΧ, 10W40 ή 15W50?
Time...Never let go....
Παρομοίως. Ειδικά μέσα στην πόλη βάζω 10-40 και το καλοκαίρι. 15-50 για ταξίδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stomu Yamashta
Τον χειμώνα 10-40 και το καλοκαίρι 15-50.
You BETA believe...
Rockoil Guardian SIGMA 15W50, ημισυνθετικό, για το R6.
Με αυτό είχα το λιγότερο θόρυβο στο κούμπωμα των ταχυτήτων (με είχε προβληματίσει αρκετά).
![]()
Κι εγώ από τον Λαμπριανίδη, στην Καλλιρρόης.
Απο ο,τι εχω δεί, έχει πολύ καλυτερες τιμές σε σχέση με εκθέσεις μοτό, μαγαζιά με ανταλακτικά ή καταστήματα ειδών αυτο/μοτο. Εκεί βαράνε μέχρι και 50-60% πάνω το λίτρο.
Sorry, αλλα έχουμε αρχίσει να ξυπνάμε αγαπητοί κερδοσκόποι καταστηματΑΡΧ..(..ΕΣ)/(..ΙΔΙΑ)
τέτοιου είδους μ@λ@κες που του πίνατε το αίμα αρχίζουν και εκλείπτουν...στο χέρι μας να εκλείψετε και εσείς!!...(χμμ πρεπει να μειώσω τους καφέδες τα πήρα παλι!)
Πάντα MOTUL 5100.
τον χειμώνα 10-40W
το καλοκαίρι 15-50W...
Konstantin Varov (μην ψάχνεστε..its not real!)
XL-600V '99
"How things fall apart tell us how they should have been put together, and sometimes WHY they should never have been made at all."
έχω ένα xt 600 το οποιο εχει ξεσκιστει στις μετατροπες πηγε στα 675 και ο μηχανικός (Μαθιόπουλος αργυρούπολη) συνιστά castrol actevo 10W 40 ... από την άλλη η castrol συνιστα κάτι άλλο αλλα μαλλον ατός θα ξέρει. Το λάδι μαζί με ενισχυτικο gtc(etsi legete???) κρατάει μετριμένα 3500χμ μετα καλό είναι να δείς τι παίζει. χωρίς ενισχυτικό 2000χμ αλλα δεν έχω δοκιμάσει να το πάω παραπάνω και να δω πχ μπορει να βγαζει και 5000χμ πραγμα που θα διαπιστωσω στην επόμενη αλλαγή. πάντως το καλοκαίρι που άλλαξα στα 6000 χμ ( ο μαλακας) είχε καεί αρκετό λάδι πάντως ζημία δεν έγινε παραυτα! κάνει 11.8 ευρω το λίτρο από έναν στην γούναρη τα μαγαζιά το έχω βρεί και πιο ακριβά...