γαματο!!!θα της πεις οριστε!!!αυτοκινητο και καμπριο μαλιστα για εσενα,και μηχανη για εμενα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
παρε μια τετοια ..........σε χαλαει??????
γαματο!!!θα της πεις οριστε!!!αυτοκινητο και καμπριο μαλιστα για εσενα,και μηχανη για εμενα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
παρε μια τετοια ..........σε χαλαει??????
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Ρε σεις...μεταξυ μας τωρα....φανταστειτε να εισασταν αναγκασμενοι να κατσετε συνοδηγοι σε μοτοσυκλετα για ενα μεγαλο ταξιδι...φανταστειτε κι ολας να μην σας αρεσαν οι μηχανες...
εχουν τα δικια τους και οι κοπελες...ολη η μαγεια του μοτοσυκλετισμου βρισκεται στην οδηγηση , οχι στην συνοδηγηση...σε περιπτωση που επρεπε να επιλεξω μεταφορικο μεσο σαν συνεπιβατης θα προτιμουσα 1000 φορες το αναπαυτικο , κλιματιζομενο και ηχητικα εξοπλισμενο σαλονι ενος αυτοκινητου...απο οποιοαδηποτε σελα μηχανης.
Ακομα και ανα καποια κοπελια γουσταρει να ανεβαινει δεν ειναι και οτι καλυτερο....δεν μπορεις να πας γρηγορα γιατι κακα τα ψεμματα γρηγορα πας μονος σου και επισης προσωπικα τα κανω επανω μου οταν μεταφερω δευτερο ατομο μην γινει καμια στραβη στον δρομο..
Οι λυσεις ειναι απλες :
1)Βρισκουμε κοπελα που τις αρεσουν οι μηχανες .... αλλα εχει δικια της...
η
2)Αγοραζουμε με 2500-3500€ ενα τουτου να τσουλαει , αξιοπιστο και παμε τσαρκες μαζι με αυτο!!
giati den allazeis thn gunaika? kserw mia me liga xiliometra agratzounisti. pera apo thn plaka stis sxeseis xreiazontai upoxwrhseis.makari ta provlhmata mou na htan mono auto.
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Συνηθησμένο πρόβλημα να μη θέλει να ανεβεί το ταίρι σου στη μηχανή.![]()
![]()
![]()
Με τη φίλη μου όταν αγόρασα τη μηχανή έγιναν ομηρικοι καβγάδες και έδωσα πολλές ηρωικές μάχες για να δικαιολογήσω, άκουσων άκουσων, την επιλογή μου να πάρω μηχανή αντί για κουτί καθώς και για να την πίσω να ανέβει επάνω...
Τελικά τις είπα θα μετακινούμε εγώ με τη μηχανή και εσύ με τη συγκοινωνία και φυσικά πείστηκε να μου δείξει λίγη εμπιστοσύνη στην αρχή...
Από κει και έπειτα όλα ήρθαν μόνα τους. Πήγαμε διακοπές με τη μηχανή, παραδέχθηκε πόσο βολεύει στις μετακινήσεις μας στην πόλη και όταν κάνουμε βόλτα πλέον το διασκεδάζει και της αρέσει.
Η συμβουλή μου λοιπόν είναι υπομονή, όχι πίεση να ανέβει επάνω και πάνω απ'όλα συνετή αδήγηση μέχρι να εξοικιωθεί το ταίρι σου με το μοτόρι σου...
Αυτάάάάάάά
Στην αρχικη ερωτηση η απαντηση μου ειναι οτι η μηχανη ειναι πολυ πιο ευχαριστη χωρις δευτερο ατομο. Και επειτα να σεβαστεις το φοβο της που ειναι απολυτα δικαιολογημενος.
ΦΙΛΕ..Αρχικά δημιουργήθηκε από TRIDENT
TO ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΑΘΗΝΑ- ΛΑΥΡΙΟ-ΣΟΥΝΙΟ- ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
μετα τη τελευταια μου βολτα με τη μοτο και τη κοπελα μου πισω..απο αυτη τη διαδρομη..
μου παρεδωσε τον εξοπλισμο.κρανος..γαντια μπουφαν...
γιατι οπως μου πε..ΔΕΝ θα της ξαναχρειαστουν μιας και ΔΕΝ θα ξανανεβει πανω στη μηχανη..![]()
![]()
τι να πεις...ΓΥΝΑΙΚΕς!!!
καλο ειναι να εχεις μηχανη..αλλα σιγουρα καλυτερο ειναι να εχεις γυναικα φιλε.
οποτε βολεψου στις βολτες σου ΜΟΝΟΣ σου...(που ειναι και πιο ωραια..) και οταν πας με τη γυναικα ..μπες μεσα στο αμαξι της..και απολαυσε το.
:a025: :a025:
εσυ τυχερος εισαι.......γιατι εμενα μου παρεδωσε κι αλλα .Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μου παρεδωσε τον εξοπλισμο.κρανος..γαντια μπουφαν...
εχουμε ενα ΣΚ να ευχαριστηθουμε μια διαδρομη αν στα πρηζει κιολας πας φουλ για μπακουρας.........
ζηλευουν ρε φιλε αλλα τι να κανεις......αρχιζε να συνηθιζεις και το car .........γιατι αν στραβωσεις μαλλον θα την χασεις:hypnotize
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΟΝΟΣ-Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ ΕΝΩ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΗΖΕΙ
ΠΙΚΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ Η ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΔΥΤΡΟΧΑ, ΗΗΗΗΗΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΤΣΑΡΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ?